Diskuze k článku Nadpřirozené bytosti a monstra v Supernatural
lizzy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
13. 9. 2015 / 12:19:51 (před 9 roky)
off

Strašně moc děkuji za článek, moc se podařil :) Supernatural je moje srdcová záležitost a tak bylo úžasné připomenout si všechny ty zrůdičky :)

Aurewen
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
13. 9. 2015 / 12:38:09 (před 9 roky)
off

Blahopřeji k výročí, tohle je asi můj nejoblíbenější seriál. Kluci jsou skvělá dvojka a prostě se na ně dobře kouká, za mě tada líp na Jensena ale Jered je zase lepší herec, takže se skvěle doplňují. Seriálu přeju aby měl v zásobě pořád dost monster před kterými je potřeba nás chránit :)

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
13. 9. 2015 / 12:55:27 (před 9 roky)
off

To je teda pěkně mega fotočlánek!

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
13. 9. 2015 / 12:57:57 (před 9 roky)
off

Skvelý fotočlánok :)
SPN milujem a teším sa už na novú sériu.
Len takú malú výčitku mám, strašne som sa tešila na Deana ako démona (proste keď otvoril oči na tej posteli, wuuuu, milujem tú scénu, tak som myslela, že aj on tam bude), ale nevadí, aj tak je to úplne super :)

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
13. 9. 2015 / 12:58:12 (před 9 roky)
off

Skvělá práce, na tenhle článek jsem se těšil dlouho :D Krásné zavzpomínání :)

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
13. 9. 2015 / 13:39:08 (před 9 roky)
off

Najkrajší fotočlánok ♥

Počas pozerania som si vypísala pár vecí, čo sa mi páčili, takže here it comes:
Jednoznačne najviac ma potešil obrázok plyšového medvedíka, ktorého som tam ako monštrum nečakala, no veľmi ho mám rada. :D Z ostatných bytostí sa mi páčila Ruby v oboch svojich podobách a z monštier Golem a celý príbeh okolo neho. Ako najviac vtipná fotka by obstál vraždiaci počítačový kábel. :'D Mám rada aj epizódu, kde je Dean akože pes, a ďalej Changing Channels, takže je super, že sa sem dostali aj špeciálne titulky k tejto epke. Zo sezónnych titulkov sa mi najviac páčia asi tie k 9.sérii - zlomené krídla. A komentár, ktorý najviac pobavil, je jednoznačne ten pri škrečkovi. :D

Všetko je super, obrovská vďaka za fotočlánok. :) ♥

IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
13. 9. 2015 / 13:53:42 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

...Z ostatných bytostí sa mi páčila Ruby v oboch svojich podobách a z monštier Golem a celý príbeh okolo neho. Ako najviac vtipná fotka by obstál vraždiaci počítačový kábel. :'D Mám rada aj epizódu, kde je Dean akože pes, a ďalej Changing Channels, takže je super, že sa sem dostali aj špeciálne titulky k tejto epke. Zo sezónnych titulkov sa mi najviac páčia asi tie k 9.sérii - zlomené krídla. A komentár, ktorý najviac pobavil, je jednoznačne ten pri škrečkovi. :D

Všetko je super, obrovská vďaka za fotočlánok. :) ♥

...asi tak :D Alespoň poděkuju sama - díky!

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 9. 2015 / 14:39:05 (před 9 roky)
off

Tak to bylo krásný vzpomínání, mooooc díky za článek :)

MichelleCZSP
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 9. 2015 / 14:58:46 (před 9 roky)
off

Díky za článek, těšila jsem se na něj a konečně jsme se dočkali. SPN je moje srdcovka, už jsem ho několikrát viděla celý a stále mě neomrzí dívat se zase znovu.
Co se týče speciálních epizod v seriálu, vždycky mě potěší, člověk se u toho tak zasměje...
Bonusy v tomto článku mi vykouzlili úsměv na rtech (paráda), nejlepší z nich je Bobby-Castiel.
Z monster mám asi nejvíc ráda manželé Starkovi (pár čarodějů), Bennyho, Cronose, Abadon a Kaina, Ruby (obě verze) a poslední Meg (Rachel Miner).
Mezi mé nejoblíbenější postavy patří Crowley a Castiel (jejich hádky jsou famózní), Charlie, Jody Mills, Baltazar (nesmí chybět), (kdo by ho neměl rád) Garth, samozřejmě Gabriel.
Nejoblíbenější epizody: Žlutá horečka (4x06), Smolný den v Black Rock (3x03), Život je pes (4x17), Báječný televizní svět (5x08), Na divokém západě (6x18), Jiná realita (6x15), Shut Up, Dr. Phil (7x05), Time After Time (7x12), LARP and the Real Girl (8x11), Pac-Man Fever (8x20), Slumber Party (9x04), Dog Dean Afternoon (9x05), Fan fiction (10x05), a další..

PS: taky postrádám Deanmona a Lea (kuchař, co pojídal zvířata, aby ho nezabila rakovina - 9x05)

Ride or Die
kareen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 9. 2015 / 15:07:25 (před 9 roky)
off

Také díky za velký fotočlánek, potěšil. :)
SPN je moje absolutní srdcovka, neznám jiný seriál, který by dokázal tak krásně kombinovat různé žánry i přístupy kamery, bavit i napínat zároveň a přitom všem ještě nabídnout komplexní, srozumitelný fikční svět, zaplněný celou plejádou skvělých postav, co hláškují, jak o život. A to ani nemluvím o výborném scénáři (minimálně 2-5 série), nespočet narážek na různé filmy a popkulturu vůbec, speciální parodické epizody, pravidelné prolamování čtvrté zdi, rockovou muziku a legendární chevrolet Impalu. Ne, že by seriál neměl nějaké mouchy, občas je znát nedostatečný rozpočet, Jared Padalecki není zrovna nejlepší herec na světě (přesto mám oba bráchy moc ráda a jejich bratrský vztah je úžasný),to časté umírání časem také omrzí a už to natahují moc dlouho, ale těch pozitiv co převažují je o moc víc. Navíc je to snad jediný skutečně dospělý seriál na CW, nezatížený žádnými otravnými milostnými vztahy.

MichelleCZSP
13. 9. 2015 / 15:40:57 (před 9 roky)
off
kareen napsal(a):

Také díky za velký fotočlánek, potěšil. :)
SPN je moje absolutní srdcovka, neznám jiný seriál, který by dokázal tak krásně kombinovat různé žánry i přístupy kamery, bavit i napínat zároveň a přitom všem ještě nabídnout komplexní, srozumitelný fikční svět, zaplněný celou plejádou skvělých postav, co hláškují, jak o život. A to ani nemluvím o výborném scénáři (minimálně 2-5 série), nespočet narážek na různé filmy a popkulturu vůbec, speciální parodické epizody, pravidelné prolamování čtvrté zdi, rockovou muziku a legendární chevrolet Impalu. Ne, že by seriál neměl nějaké mouchy, občas je znát nedostatečný rozpočet, Jared Padalecki není zrovna nejlepší herec na světě (přesto mám oba bráchy moc ráda a jejich bratrský vztah je úžasný),to časté umírání časem také omrzí a už to natahují moc dlouho, ale těch pozitiv co převažují je o moc víc. Navíc je to snad jediný skutečně dospělý seriál na CW, nezatížený žádnými otravnými milostnými vztahy.

jasný souhlas, je pravda, že už to trochu natahují (ale jen kvůli fanouškům, původně to mělo být po 5. sérii ukončené). Každopádně je to seriál, který má stále čím překvapit. #loveit

Ride or Die
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 9. 2015 / 16:42:46 (před 9 roky)
off

.. bohužel jako velkému fanouškovy, připomněl jak se seriál změnil (vyvinul) a jak tvůrci mnohdy zbytečně rychle zlikvidovali mega padouchy ze kterých šlo ještě chvilku ždímat (třeba matka monster Eva měla dle mého docela silný potenciál) :-D

Ajam
Atenecka
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 9. 2015 / 17:04:33 (před 9 roky)
off

Děkuji za fotočlánek,) několik monster (např. Leshi s Paris Hilton) si vůbec nepamatuji (ale je jich víc) tak si to asi zkouknu znova :-)

Nejoblíbenějším monstrem je pro mě Meg (Rachel Miner). A hrozně bych chtěla potkat pishtaco (tu ženskou jak cucá lidem tuk) .-). Hrozně se mi líbil ten díl, jak si udělají na střední(?) děcka muzikál "Supernatural" .-)

Většinou nepíšu věci typu, zrušte ten seriál, je to natáhnuté. V SPN bych zrušila hlavní dějovou linku, vážně? vypustili temnotu? jsem sobecká osoba, ale tohle je i na mě moc...

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 9. 2015 / 04:29:51 (před 9 roky)
off

Nemuzu uverit, ze si pamatuju uplne kazdou priseru :-D, porad jsem cekala, az se objevi nejaka, u ktere si nebudu jista o co v dile slo, ale vybavila jsem si uplne vsechny. Holt je Supernatural srdcovka.

lokot
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
14. 9. 2015 / 08:39:45 (před 9 roky)
off

Skvělé !!! :-))) Ale většinu si už nepamatuji.

Holy
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 9. 2015 / 08:40:25
inekafe
Autor článku | Cool level: 93 | Jack Bauer
14. 9. 2015 / 10:38:18 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To je teda pěkně mega fotočlánek!

Mega seriál = mega fotočlánok. :)

Pajky napsal(a):

Skvělá práce, na tenhle článek jsem se těšil dlouho :D Krásné zavzpomínání :)

Thank you, sir! :3 And other sirs and ma'ams, too! ^_^

MichelleCZSP napsal(a):

PS: taky postrádám Deanmona a Lea (kuchař, co pojídal zvířata, aby ho nezabila rakovina - 9x05)

Démon Dean tam pôvodne bol, aj kuchár Leo, ale neprešiel finálnym triedením. :D Pôvodne som mal okolo 250-300 obrázkov, takže tak. :D Dean sa mi viac páčil ako pes, tak som tam radšej nechal tento bonus (ako má vystrčenú hlavu z auta a ten jeho blažený "psí" úsmev, no ja nemôžem :D), no a keďže to bolo z rovnakej epky, ako kuchár Leo, tak toho som tiež škrtol.

Vďaka za skvelú odozvu, som rád, že sa vám fotočlánok páči, aspoň si môžem povedať, že tá práca na ňom a nekonečné screenovanie a preklikávanie celého seriálu stálo za to! :)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Luciferus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
14. 9. 2015 / 21:21:02 (před 9 roky)
off

to je úžasný článok! keď sa tak zamyslím že väčšiu polovicu môjho života sa táto skvelá vec natáča je neuveriteľné :D síce to už nie je to, čo to bolo na začiatku, ale ono by to už ani ono nebolo bez crowliho a castiela :D

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
14. 9. 2015 / 21:21:15 (před 9 roky)
off

super fotočlánok a vôbec mi nevadilo, že v ňom bolo toľko fotiek :D normálne ste ma navnadili začať pozerať SN pekne od začiatku :D
chýba mi tam Judy, myslím si ,že by si zaslúžila jednu fotku. A taktiež nechápem ako ste nemohli zaradiť Impalu do článku ( ok, je tam posadnutá impala, ale aj tak...)
najobľúbenejšiu epizódu ani monštrum nemám, aj keď Crowley je pán a kým som nevidela Galavanta tak som mala rešpekt aj pred Kainom, ale teraz to proste nejde báť sa ho :D
mojou jednoznačnej najobľúbenejšou postavou ( mimo Deana a Sama ) sú Bobby a Charlie.
Bože nech už je október :)

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
MichelleCZSP
15. 9. 2015 / 10:20:36 (před 9 roky)
off
andrea168 napsal(a):

Nemuzu uverit, ze si pamatuju uplne kazdou priseru :-D, porad jsem cekala, az se objevi nejaka, u ktere si nebudu jista o co v dile slo, ale vybavila jsem si uplne vsechny. Holt je Supernatural srdcovka.

Pravda, taky si pamatuju všechny.. :)

inekafe napsal(a):

Démon Dean tam pôvodne bol, aj kuchár Leo, ale neprešiel finálnym triedením. :D Pôvodne som mal okolo 250-300 obrázkov, takže tak. :D Dean sa mi viac páčil ako pes, tak som tam radšej nechal tento bonus (ako má vystrčenú hlavu z auta a ten jeho blažený "psí" úsmev, no ja nemôžem :D), no a keďže to bolo z rovnakej epky, ako kuchár Leo, tak toho som tiež škrtol.

Vážně skvělý fotočlánek, tím, že tam někteří chybí, tak nás donutí k zamyšlení, kolik monster ještě dokážeme vymyslet sami (několik mě jich napadlo) :D
A musím, říct, že na Deana jako psa opravdu nic nemá :D

Ride or Die
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 9. 2015 / 10:21:28
mmm66
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
15. 9. 2015 / 21:25:07 (před 9 roky)
off

Taky se přidávám.Díky za fotočlánek. Oba kluci jsou moje srdcová záležitost. Seriál za ty roky neztratil nic na přitažlivosti. Crowley , Castiel ,Bobby,Ruby.... pěkně se vzpomíná. Díky.

Mmm
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 9. 2015 / 21:25:57
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 9. 2015 / 22:44:52 (před 9 roky)
off

Tak tenhle článek mě přesvědčil, že se na to musím podívat.Vymýtač vem ty stvůry a děmony, ale chci vidět seriál v kterém je vražedný traktor a vražedný počítačový kabel :-)

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
KatieB
Uživatel od první verze | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
17. 9. 2015 / 18:08:01 (před 9 roky)
off

Nemůžu uvěřit, že už je to deset let, co jsem viděla první díl. :-D

Hmmmmmm.....
Nicol_pikolka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
18. 9. 2015 / 20:35:43 (před 9 roky)
off

Skvělý fotočlánek, díky za něj! Teď mám chuť se na Supernatural kouknout od začátku :D

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 9. 2015 / 23:32:26 (před 9 roky)
off

Super fotočlánek!

Noční můry z Bloody Mary mám snad doteď :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Spasitel
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 3. 2016 / 18:48:52 (před 8 roky)
off

Dobrý fotočlánok jeden z mojich najobľúbenejších seriálov. Moji top asi Crowley, Lucifer, a skvelý herecký výkon podal ten druhý herec Alistaira.

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 3. 2016 / 18:49:17