Nemůžete zavést také nějaké skrývání spoilerů do bleskovek ? Není to poprvé co sem si v bleskovce přečetl něco co sem vědět nechtěl (Např. ta věc s Cuddyovovou v bleskovce o tom že Wentworth Miller bude v Housovi).
Groove napsal(a):
Nemůžete zavést také nějaké skrývání spoilerů do bleskovek ? Není to poprvé co sem si v bleskovce přečetl něco co sem vědět nechtěl (Např. ta věc s Cuddyovovou v bleskovce o tom že Wentworth Miller bude v Housovi).
Vzhledem k tomu, že "Cuddy" nebude mít v následující řadě House žádnou scénu a její odchod bude pravděpodobně vysvětlen jako: "No tak exředitelka si myslela že House je cvok proto odjela na severní pól, víte mladá paní..." tak to zas až tak velký spoiler nebyl. I když je pravda že to tam asi nemělo co dělat.
Problém u podobných věcí je, že jsou děsně subjektivní. Osobně mě nenapadá jak to řešit než psychotickýma nadpisama v téhle bleskovce jsou spoilery k...
To si nevybereš, no :-)
Minule jsem spoiler označil, a ještě jsem dostal sprda od čtenářů, že „tohle přece všichni ví.“
Ale je mi líto, sám si nerad spoilery kazdím chuť, jen mi tohle nepřišlo jako zas tak důležitá informace. (A to jsem fanoušek.) Sorry
ZdZeus: V pořádku, není to žádný hrozně velký spoiler. Jen nemám rád když se vyhýbám nějaké informaci a pak mě to tu praští do nosu :)
Groove napsal(a):
ZdZeus: V pořádku, není to žádný hrozně velký spoiler. Jen nemám rád když se vyhýbám nějaké informaci a pak mě to tu praští do nosu :)
Nj, Slutty Pumpkin ani neřeším, teď mi spíš cvakla ta Cuddyová. Já v původním textu o Millerovi četl jen tak mezi řečí, že odejde, tak jsem to bral jako starou známou informaci. Neověřil jsem, jak je to spoileroidní, a to jsem mohl…
Hele asi by se hodilo mít před každým článkem kterej obsahuje SPOILER to poznamenaný at si lidi říkat co chtěj, ale pokud se díl ještě neodvysílal tak je to pořád spoiler i když to ví 6MLD lidí
Sal3m napsal(a):
Hele asi by se hodilo mít před každým článkem kterej obsahuje SPOILER to poznamenaný at si lidi říkat co chtěj, ale pokud se díl ještě neodvysílal tak je to pořád spoiler i když to ví 6MLD lidí
Podle týhle logiky teda to, že Sheen nebude v 9. řadě TaHM byl do minulýho týdne spoiler.
Sal3m napsal(a):
Obávám se, že ani takhle by to nefungovalo. Stará informace už spoiler být podle mě nemůže, jen to otravuje 99 % spoileruznalých, a čekat na vysílání moc neřeší… Třeba já pravidelně sleduju hodně seriálů, ale např. u Chucka jsem ještě neviděl ani třetinu čtvrté řady. Zatím nebyl čas. A nemůžu (bohužel…) očekávat, že když si přečtu zprávu o jánevim Seanu Connerym v páté řadě, že na spoiler nenarazím :-)
Je mi líto té Cuddyové, ale třeba tento článek o HIMYM vůbec za spoiler nepovažuju… Fakt je to relativní…
ale tak pro změnu k tématu. to už je druhá osoba z dawsonova světa. mohli by se v seriálu někdy potkat. z toho by mohly být dobré narážky.
Jsem zvědavá, jestli se budou celou sedmou sérii vracet k historkám z té první.
Katie Holmes je dobrá volba.
zatím by mi to nevadilo, alespoň by to dělaly jako abychom si vzpoměly na ty dřívější věci a pak si uvědomily to s jeho ženou že tam často byla
Katie nemám rád a Nemravnou dýni jsem si představoval úplně jinak! Ale HIMYM se na druhou stranu teď neuvěřitelně zvedlo, tak snad..
Ať si tam hraje, kdo chce. Himym je teď trapná kravina, že se nechce věřit, že to býval suprovej sitcom. Pro mě byly nej první tři řady, pak se seriál neskutečně propadl a už se nezvedl, jen se plácá v ubohosti.