Ajaj najviac ma znepokojila táto veta.
Chystáme se nastínit novou mytologii, která nás posune dopředu k osmé sérii.
Takže to vyzerá tak, že sa ešte len tak skoro nechystajú skončiť so seriálom. Ale som zvedavý ako zvládnu neprítomnosť postavy z hlavného tria postáv čo tam boli.
24ron24 napsal(a):
Ajaj najviac ma znepokojila táto veta.
Chystáme se nastínit novou mytologii, která nás posune dopředu k osmé sérii.
Takže to vyzerá tak, že sa ešte len tak skoro nechystajú skončiť so seriálom. Ale som zvedavý ako zvládnu neprítomnosť postavy z hlavného tria postáv čo tam boli.
Tys nečetl předlohu viď? :D No tak to bys věděl co můžeš asi tak čekat. :D (naprosto úděsnej škvár mimochodem)
Mescalamba napsal(a):
Tys nečetl předlohu viď? :D No tak to bys věděl co můžeš asi tak čekat. :D (naprosto úděsnej škvár mimochodem)
Já to taky nečetl ale rád bych věděl co čekat :D Můžeš prosím do spoileru ? :)
Ja sa náhodou teším. TVD ma začalo baviť oveľa viac až od 5.série, než predtým. Pokým tam budú bratia Salvatorovci, budem to pozerať, lebo oni sú pre mňa základom TVD, Elena mi vždy prišla ako keby navyše. A pokiaľ majú čo ďalej riešiť, budem len a len rada. :)
On je apríl??? .....se zbláznili s 8 serii, fakt fraška.Směsné co víc říct jeden z nejlepších seriálu který ted stojí jen za 2 věci, je to prostě jen špatnej sen ze kterého se nemůžu probudit.V nejlepším měli ukončit proč točit další serie? trapné !!!!!!!
NO COMMENT
si počkám na rating kolik bude o.1 víc tomu nedávám nebo bez Eleny,Jeremmyho a Tylera to nebude ono.Kdo přijde další? kdo odejde?Bonnie,Stefan?pak tam může jen hrát jen Ian ale on taky nemládne takže by měli fakt seriál ukončit.
Začíná to být fakt nuda,ne že by mi chyběla Elena,to v žádném případě,ale i ona k tomu všemu patřila a teď si to neumím opravdu představit,no uvidíme.
Mě Elena určitě chybět nebude, ale mělo by to tou 7.serií prostě skončit. Bojím se taky hlavně toho, že Bonnie umře a kravka Elena se vrátí a zase bude divák sledovat jen tu tupou Delena lovestory a na to bych už neměla nervy. Hlavně na Ianovi je věk znát asi nejvíc, protože opravdu nevypadá na 24 let. Bez Eleny to dle mě nabere na síle, protože už to tam nebude brzdit, ale tak nějak, aby to skončilo důstojně 7.serií.
Ale líbí se mi, jak jsou si všichni tak jistí, že ta 8.serie bude. :D Takové sebevědomí vidím u tvůrců GoT, nebo nějakých těch dražších a obsáhlejších sérialu, co patří mezi nejoblíbenější seriály světa, ale u TVD mě to opravdu zaráží.
Já se na 7.serii upřímně těším, ale měla by být poslední.
Jsem zvedava kdo nahradi Elenu a Caroline. (Predpokladam ze Bonnie bude hart druhe housle a Kat se jim na to vykasle) Elena je pryc a Candice se jim na to taky vykasle, ted ma jiny starosti. Takze by meli udelat dobry vyber zenskych postav.
Uznavam ze Lily byla skvela volba nebot Annie Wrsching je moje oblibenkyne. Ale tim to asi skonci.
Illyria napsal(a):
Jsem zvedava kdo nahradi Elenu a Caroline. (Predpokladam ze Bonnie bude hart druhe housle a Kat se jim na to vykasle) Elena je pryc a Candice se jim na to taky vykasle, ted ma jiny starosti. Takze by meli udelat dobry vyber zenskych postav.
Uznavam ze Lily byla skvela volba nebot Annie Wrsching je moje oblibenkyne. Ale tim to asi skonci.
Proč by se jim na to candice měla vykašlat? Protože je těhotná? :D Víš kolik hereček je těhotných a točí dál a točí i potom? Není důvod aby opouštěla TVD, pokud jí pořád baví hrát v TVD ;) A pochybuji, že by odešel Paul (někdo to tu psal), přece jenom bez něj by seriál musel skončit, protože TVD začínalo stefanem. "Jsem upír a tohle je můj příběh" takže snad Paul zůstane. Protože by hodně šlápli vedle, kdyby dál pokračovali bez něj. A já se těším na 7.sérii. Už odpočítávám dny :D Ale je fakt, že se těším jen díky Steroline. Kdyby ti dva tam nebyly, tak by to byla nuda. Lili je trapná a Damon ještě víc. No, ikdyž by teď bez Elči by mohl zase být bad vampiere :3
Já teda doufám, že...
Moje nejoblíbenější herečka je Nina Dobrev, která hraje Elenu Gilbertovou.V seriálu upíří deníky mi chybí, ale určitě ještě přijde. Ale i tak to všechno je zajímavý. Ale až tam bude Nina (Elena), tak tam zase nebude Boný. Blbí. Jestli odejde Jeden ze Salvatorů (...Wesley a ...Somerhadler) nebo Boný (...Graham) a hlavně nebo Karoline (...King), tak to asi nepřežiju. To už by pomalu nebyly Upíří deníky. Ale prostě denímiluji seriál Upíří deníky (The vampire diaries). Jsem zvědavá, jak to dopadne!!!!!
Miluju The vampire diaries !!!!!!!!!!!!
Ahoj I love The vampire diaries cz
[img]upíří deníky[/img]