Diskuze k článku StarDance: Sedmá řada pod lupou
HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
7. 9. 2015 / 20:04:16 (před 9 roky)
off

Ještě přidávám

https://www.youtube.com/watch?v=P6TwjmMgERc

https://www.youtube.com/watch?v=3ILTo1mDAqY

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
IrmaVep
Redaktor | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
7. 9. 2015 / 21:00:03 (před 9 roky)
off

Jéé, no tak na to se docela těším ;) Já jsem děsný dřevo, ale koukat na ně mě hrozně baví... a je to vtipný, dobří moderátoři a vůbec :)

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
8. 9. 2015 / 16:33:56 (před 9 roky)
off

Já se ráda kouknu na Leoše i na ostatní,ale on mě zajímá nejvíc :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
8. 9. 2015 / 21:38:07 (před 9 roky)
off

Po zhlédnutí tiskovky, kterou zveřejnili komplet až dnes, doplním ještě podruhé.

1) V rámci večera pro Centrum Paraple bude tanec salsa na vozíčcích spočívat v tom, že pár bude muset vozíčkáře do tance a choreografie zapojit.

2) greenroom, kde Tereza Kostková coby spolumoderátorka pořadu zpovídá jednotlivé soutěžící, se dramaticky mění. Jak vizuálně, tak polohou v areálu (ten se rozšiřuje, aby pojal o čtvrtinu víc diváků než doposud). Podle producenta a režiséra pořadu bude greenroom všemu blíž, parketu i divákům. Co to znamená, uvidíme...

3) Tématické večery. Minulý ročník přinesl tématický večer z oblasti muzikálu. Letos nás na naléhání a zájem diváků čekají hned tři tématické večery. Již zmíněný muzikál, pak večer věnovaný českým zpěvákům a českým písním, a do třetice večer jako pocta Králi popu Michaelu Jacksonovi.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Editováno: 1x | Naposledy: 8. 9. 2015 / 21:38:17