Seriál Life in Pieces má obrázek od Grandfathered.
EDIT: Jinak já už jsem si seriály vybral během trailerů, ale pro ty co tady nesedí 24/7 nebo jsou tu noví je to užitečné. :)
Quantico. Proč ne, i trailer vypadal dobře...
Doufala jsem, že tenhle diagram zase přijde :-D
Vyšlo mi The Family, no, neznám, ale zkusím:-)
Vyšlo mi buď The Family, nebo Scream Queens, protože je mi jedno, jestli je to antologie nebo ne :) Jinak skvělá práce, fruiko, jako vždy :)
Z komedii Grandfathered a z dram Legendy (ale tie som si vybral uz aj bez mapky :D )
To je parádní! :)
Vyšlo mi Legends of Tomorrow, což mě nepřekvapuje. Ze zvědavosti jsem zkusil i komedii a tam mi vyšlo Life in pieces :)
Blindspot, to sedí. Už jsem stejně měla v plánu se něj začít dívat.
Krásná práce! Mě vyšlo Blindspot a z komedií Angel from Hell :)
No v komediích (na ně koukat ani nehodlám) mě vyšlo Angel from Hell. Jako drama Blindspot, na něhož se možná i kouknu, jestli ho zruší po první řadě.
EDIT: @jukab: Máš dobrej vkus! ;D
tak ja toho skusim vela.... paci sa mi jedna nemenovana usa stranka, kde robia "4 episode test" teda hodnotia novinky po 4 odvysielanych epizodach. Casto takto skusim novinku, ktora sa mi podla traileru napr. nezda zaujimava ale zistim po dvoch ci troch castiach, ze ma skvely rozbeh a uz sa jej nepustim
reallyreallychildish napsal(a):
To je parádní! :)
souhlas, diky...
jinak zdvojeny (2x pouzity obrazek urcite nevadi ;-))
Pipa22 napsal(a):
souhlas, diky...
jinak zdvojeny (2x pouzity obrazek urcite nevadi ;-))
Opravím, jen čekám jestli ještě něco nenajdete, protože oprava je celkem náročná, tak se mi nechce na dvakrát.
Diagram velmi pěkné. V komediích my vyšlo Crowded a v dramech Emerald City .-)
Fruiko napsal(a):
Opravím, jen čekám jestli ještě něco nenajdete, protože oprava je celkem náročná, tak se mi nechce na dvakrát.
Tak keď už sa pýtaš, Chicago Med nie je aktuálne (herečka odpadla), Wicked City detto... Quantico myslím tiež menil niektorých hercov a Of Kings and Prophets tuším tiež. :D
Tak mne to tiež dobre vyšlo Blindspot, druhá najočakávanješia novinka u mňa :P
inekafe napsal(a):
Tak keď už sa pýtaš, Chicago Med nie je aktuálne (herečka odpadla), Wicked City detto... Quantico myslím tiež menil niektorých hercov a Of Kings and Prophets tuším tiež. :D
Tak to mě fakt nepálí. :D
Fruiko napsal(a):
Tak to mě fakt nepálí. :D
Je mi to úplne jasné. :D Ale tak keď už si sa pýtal, tak že aby si to mal ako kompletku. :D V tom prípade môžeš pokojne meniť, ostatné obrázky sedia. ;)
Tak mě vyšel Grandfathered :-)
Skvělý diagram. Zkusil jsem "obě jeho části". Za komedii mi vyšli Muppeti, což jsem měl v plánu sledovat tak jako tak. Jako drama mi bylo "vybráno" The Family, což v plánu vidět nemám, ale tak možná o tom ještě popřemýšlím (když to bude mít nějaký dvodjíl).
tak toto je super diagram, autorům skládám hold
Diagram je parádní, díky němu si vždycky utřídím, na co chci opravdu koukat :) Mimochodem - vyšly mi Scream Queens :)
Parádní diagram, tenhle nápad se mi vážně líbí :D
Vyšlo mi The Family, tak určitě zkusím :)
Diagram velmi oceňuji. Vyšlo mi Emerald City, o kterém jsem dosud nic neslyšela/nečetla (a ani teď moc informací nemám), přesto putovalo na list seriálů, které vyzkouším.
NIEE!!prečo mi to robíte? zas mám plný watchlist a už teraz to nestíham :D Ale aspoň som si našla všetko na hromátke: Limitless, LoT, Lucifera (na toho sa strašne teším ) a potom ešte pár : možno ak zvýši čas.. ďakujem za krásnu rekapituláciu
Mě to vyšlo Scream queens, což vlastně úplně odpovídá pravdě :D
Klobouk dolů za takto propracovaný diagram, muselo dát hodně práce. Také jsem narazila na seriály, o kterých jsem zatím neměla ponětí, ale vítězí u mne Blindspot. Bohužel těch zajímavých novinek je nějak moc, to nebudu stíhat.
Parádní diagram!! Tak mě vyšlo Grandfathered a Lucifer...na toho se už vážně těším :)
Vyšlo mi Blindspot, což souhlasí, protože pilot se mi líbil.
Díky za moc hezky zpracovaný diagram. Dobrá práce.
Vybrala jsem si Game of Silence, The Family a Of Kings Prophets. Na ty jsem se chtěla dívat tak jako tak.
Ale také mi vyšly Scream Queens. Tomu serialu bych se určitě vyhla, ale když už mi ho diagram doporučil, mrknu alespoň na pilot. Třeba se mi zalíbí.
Diagram je geniální, skládám za něj poklonu!!!:o)
Vyšlo Chicago med, to je jedině dobře :-D Víc novinek asi nebudu mít čas sledovat.
Skvělý diagram :)
Úspěšně jsem doputovala až k "se ti nedá zavděčit", což čestně přiznávám :))
Nakonec mi vyšlo Shades of Blue. Netušila jsem, co to je, tak jsem si to našla a klidně se nechám inspirovat a zkusím to.
Zdravím,velice dobrá práce, tohle chtělo hodně trpělivosti! :)
No já jsem si u žádné otázky nevybrala jenom jednu odpověď. To pak těžko říct, co mi vyšlo. Ale vyhráli jste si s tím, to jo.