Diskuze k článku Chicago Fire: Kdo zamotá hlavu záchranářkám?
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 9. 2015 / 11:37:59 (před 9 roky)
off

Ako na Stevenovu postavu sa veľmi teším, ale vôbec by mi nevadilo, keby tam stále neriešili vzťahy..

HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
8. 9. 2015 / 11:44:08 (před 9 roky)
off
Lill napsal(a):

Ako na Stevenovu postavu sa veľmi teším, ale vôbec by mi nevadilo, keby tam stále neriešili vzťahy..

To už je ale bohužel osud seriálů o více řadách. Podívej se na Suits nebo na TBBT. Původní myšlenka jen stěží přežívá a tahají se do toho vztahy, které převažují.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
8. 9. 2015 / 14:43:19 (před 9 roky)
off

Chili je nebezpečná, ale sázím na Sylvii. Hlavně doufám, že nás s tou romantikou nebudou trápit moc dlouho…

Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
8. 9. 2015 / 19:34:07 (před 9 roky)
off

Tedy nevím jestli ta, která z nich ho získá to může brát jako výhru. Jedině pokud by měl nějaký velmi přitažlivý charakter, protože vzhled je fuj... Osobně bych byla radši, kdyby tam přibyl nějaký pořádný chlap, seriál už dva hezounky má a dát tam další rádoby líbivou tvářičku mi přijde zbytečné. Navíc by mě zajímalo v jakém vesmíru je McQueen hezčí než Spencer a Kinney? To asi někdo nemá oči a vkus. Osobně bych byla radši, když už se musí řešit ty vztahy, kdyby se seriál taky zaměřil na postavy, které tam už jsou a o kterých toho moc nevíme...

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
Pipa22
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
9. 9. 2015 / 08:47:15 (před 9 roky)
off
Mania Dardeville napsal(a):

Tedy nevím jestli ta, která z nich ho získá to může brát jako výhru. Jedině pokud by měl nějaký velmi přitažlivý charakter, protože vzhled je fuj... Osobně bych byla radši, kdyby tam přibyl nějaký pořádný chlap, seriál už dva hezounky má a dát tam další rádoby líbivou tvářičku mi přijde zbytečné. Navíc by mě zajímalo v jakém vesmíru je McQueen hezčí než Spencer a Kinney? To asi někdo nemá oči a vkus. Osobně bych byla radši, když už se musí řešit ty vztahy, kdyby se seriál taky zaměřil na postavy, které tam už jsou a o kterých toho moc nevíme...

... moc se na to pretahovani netesim, jen doufam, ze to nebude trapne az ponizujici pro obe postavy, uff.