tak nic novýho :D
A vida, Fringe tam je:) jinak to vypada podobne barevne jako Moviezone ktere se mi libi takze chvalim:)
Design mi napoprvé připoměl něčí youtube kanál a po rozkliknutí již "mrtvé" iserialy.sk. :) Snad se nebudete snažit nahradit Ednu, protože ta je jen jedna. Držím palce. ;o)
marwin836 napsal(a):
Design mi napoprvé připoměl něčí youtube kanál a po rozkliknutí již "mrtvé" iserialy.sk. :) Snad se nebudete snažit nahradit Ednu, protože ta je jen jedna. Držím palce. ;o)
Srovnávat SerialZone a Ednu je jako srovnávat nebe a dudy :)
poznal jsem správně Big Bang Theory?
Sal3m napsal(a):
poznal jsem správně Big Bang Theory?
Poznal.
moc se těšim ;)
(btw těma barvama mi to připomnělo Novu :D )
tak to sa teším,vyzerá to zaujímavo =D
Kalamancharo napsal(a):
Já to věděl :)
je to ten samej screen kterej jsem odkazoval na předešlý diskuzi na tohle téma
Sal3m napsal(a):
je to ten samej screen kterej jsem odkazoval na předešlý diskuzi na tohle téma
Není. Podívej se pořádně.
miki napsal(a):
Z toho obrázku mě bolí oči :D
To Gaussovské rozostření je potvora, co :) Holt člověk nesmí moc zaostřovat a zkoušet něco odhalit :)
Docela mě překvapilo, že zásadně měníte barevné ladění...
Zatím mi to taky připomíná nejvíc Novu, ale už se těším na nějaký ostrý obrázek. Na tohle se vážně nedá koukat. :)
Judita napsal(a):
Docela mě překvapilo, že zásadně měníte barevné ladění...
Zatím mi to taky připomíná nejvíc Novu, ale už se těším na nějaký ostrý obrázek. Na tohle se vážně nedá koukat. :)
čistě ze zvědavosti, kde tam vidíte tu Novu? Vždyť to vypadá naprosto jinak :) Jen neříkejte, že podle modré barvy, protože to bychom tam mohli vidět cokoliv, co je modré :)
Fruiko napsal(a):
Není. Podívej se pořádně.
dobře u jednoho je to hlavní stránka u druhýho profil herce
Wow, už i podle těch barev to bude opravdu pořádná změna, ale věřím, že webu to určitě prospěje a třeba to přitáhne i nové návštěvníky :) Těším se :)
Paráda, už se těším :-)
Upřimně, taky mi to připomíná Novu a vůbec, proč vás napadla zrovna modrá? Tak negativně provařená barva v našich končinách a to po všech stránkách.
taky mi to připomíná iserialy.sk. snad to ale se složitostí nepřeženete. díky jednoduchosti současného serialzone se mi to nikdy neseklo.
megawir napsal(a):
čistě ze zvědavosti, kde tam vidíte tu Novu? Vždyť to vypadá naprosto jinak :) Jen neříkejte, že podle modré barvy, protože to bychom tam mohli vidět cokoliv, co je modré :)
Rozhodně to dělá hlavně ta modrá barva, ale ten bílý nápis přerušený červeným něčím mi připomíná jejich logo.
A Nova je první server, který mě napadne, že je celý modrý. :)
přesně, podle toho bílého nápisu + tim červenym uprostřed, k tomu ta modrá barva..
ale neřikám, že je to špatně.. jen mi to připomnělo Novu.. ale řeknu vám, že je to docela změna, od toho bíločervena, co máme teď :)
Asi jsem jedinej, koho to přirovnání k webu Novy nikdy nenapadlo, ani když jsem to viděl poprvé... a asi jsem si za tu dobu už zvyknul. :-)
Musím souhlasit s ostatníma, že mi to taky v první moment opravdu připomnělo Novu :D Holt už to máme takhle zafixovaný, ale určitě bych to nebrala jako negaci. Sice Novu jako televizi opravdu nemusím, každopádně SerialZone je 100x lepší, než nějaký pitomý komerční stránky televize. Navíc, na vzhledu tolik nezáleží, důležitý je obsah a ten je tu opravdu čím dál tím lepší ;)
Jé, na chvíli jsem doufal, že Nova Cinema bude dávat třetí řadu fringe (dle obrázku).
Crazy-Nut* napsal(a):
Musím souhlasit s ostatníma, že mi to taky v první moment opravdu připomnělo Novu :D Holt už to máme takhle zafixovaný, ale určitě bych to nebrala jako negaci. Sice Novu jako televizi opravdu nemusím, každopádně SerialZone je 100x lepší, než nějaký pitomý komerční stránky televize. Navíc, na vzhledu tolik nezáleží, důležitý je obsah a ten je tu opravdu čím dál tím lepší ;)
Já bych hlavně řekl, že to je předčasný hodnocení, protože jsme vám pořád nic ve skutečnosti neukázali a podle barev a šmouh to moc srovnávat nejde :)
Však se dočkáte :)
To, že to na první pohled někomu připomíná Novu, ještě neznamená. že to bude okopčená Nova. Jste blázni, že děláte závěry tak brzo, radši si počkejte na final verzi :*
dave7 napsal(a):
A kdy ten nový web spustíte? Už 2 dny je na ukazateli 77%.
Můj skromný odhad je, že až bude na ukazateli 100 % :)
dave7 napsal(a):
A kdy ten nový web spustíte? Už 2 dny je na ukazateli 77%.
Můj skromný odhad je, že je to jen ilustrační obrázek, který s reálným pokrokem nemá nic moc společného :)
bubbles napsal(a):
Můj skromný odhad je, že až bude na ukazateli 100 % :)
Geniálně jednoduché :-)
ragelly napsal(a):
Můj skromný odhad je, že je to jen ilustrační obrázek, který s reálným pokrokem nemá nic moc společného :)
Ale má... :)
Drobná rada, pokud se ta procenta hnou a zajímají vás drby, mrkněte na náš Facebook nebo Twitter ;-)
Máme pro vás další střípek z nové verze, mrkněte na Facebook a ovlivněte nové funkce!
Těším se hlavně, až přijde na řadu starší bratříček, kterej je zase naštvanej, že se tomu mladšímu nadržuje. :-D
Já bych spíš uvítal, kdyby se zlepšily titulky k seriálům. Za sebe sem chodím hlavně pro titulky k aktuálním dílům, a zde jsou většinou dost pozdě, né-li vůbec, takže jsem pak nucen jít třeba na ednu a příště už mám tendence chodit rovnou tam. A to mě mrzí, protože celkově je serialzone opravdu skvělý web.
kecinzer napsal(a):
Já bych spíš uvítal, kdyby se zlepšily titulky k seriálům. Za sebe sem chodím hlavně pro titulky k aktuálním dílům, a zde jsou většinou dost pozdě, né-li vůbec, takže jsem pak nucen jít třeba na ednu a příště už mám tendence chodit rovnou tam. A to mě mrzí, protože celkově je serialzone opravdu skvělý web.
Na titulcích pracujeme a chystáme pár novinek. Komunikujeme v pozadí se zástupci překladatelů, takže můžu říct, že se snažíme nezanedbat nic :)
Za podněty jsme rádi.
Každopádně je to tak, že překladatelé musí sami chtít na SZ nahrávat, pokud to dělat budou, či k tomu dají svolení, jsou zde jejich výtvory vždy vítány a my budeme mít radost.
Pokud ti nějaké titulky chybí, apeluj přímo na překladatele, ať je sem nahrávají :)
megawir napsal(a):
Na titulcích pracujeme a chystáme pár novinek. Komunikujeme v pozadí se zástupci překladatelů, takže můžu říct, že se snažíme nezanedbat nic :)
Za podněty jsme rádi.
Každopádně je to tak, že překladatelé musí sami chtít na SZ nahrávat, pokud to dělat budou, či k tomu dají svolení, jsou zde jejich výtvory vždy vítány a my budeme mít radost.
Pokud ti nějaké titulky chybí, apeluj přímo na překladatele, ať je sem nahrávají :)
Na Facebooku jsme pro vás připravili soutěž o přístup do bety nového SerialZone. Správný zvědavec si takovou šanci nenechá ujít!
matys45 napsal(a):
Už to spusťtě, moc se těšim. Jste nejlepší!!!
Vydrž, nechceme teď dávat přesné datum, ale rozhodně to už je za dveřmi. Přece bychom vás netrápili věčně...
:-)
Teda... nemám slov. Je to šok, nemám ráda změny a vždy mi trvá než si zvyknu, ale musím říct, že je to rozhodně změna k lepšímu. Líbí se mi to neskutečně. Nechci tu nic vyzrazovat, ale hlavně kvůli jisté věcičce jsem skákala dva metry vysoko! :D Jen z těch trofejí jsem zatím trošku rozpačitá - ach ten češtin. :D Každopádně zkoumám dál. :)
Anetka888 napsal(a):
Teda...
Pro nezasvěcené. Anetka vyhrála pozvánku do bety. Sledujte Facobook a Twitter a třeba se poštěstí i vám. ;-)
Na Facebooku je nový screenshot ze SerialZone 2.0, mrkněte. Rozhodně je na něm zatím vidět nejvíc :)
Hrozně moc se těším. Ten obrázek, i když je mi z něj špatně, vypadá dost zajímavě. A totální změna barev se mi taky líbí. Zrovna jsem si vás přidala na Facebooku a jsem moc ráda. Miluju tyhle stránky a jsem na nich moc ráda a dost je využívám :D ;-) jen tak dál :D
Bude to určitě super,moc se na to těším :) nejsem tu dlouho,takže se chci zeptat,jestli tu byl vždycky takový design nebo bylo něco už předtím :D možná je moje otázka pitomá,ale budu ráda když mi odpovíte ;D
Anetka888 napsal(a):
Teda... nemám slov. Je to šok, nemám ráda změny a vždy mi trvá než si zvyknu, ale musím říct, že je to rozhodně změna k lepšímu. Líbí se mi to neskutečně. Nechci tu nic vyzrazovat, ale hlavně kvůli jisté věcičce jsem skákala dva metry vysoko! :D Jen z těch trofejí jsem zatím trošku rozpačitá - ach ten češtin. :D Každopádně zkoumám dál. :)
Souhlasím s Anet, změna to bude obrovská, ale rozhodně výborná. Pár věciček usnadní nám, seriálovým šílencům, život :) Ale hodně potěšily i drobnosti, třeba mini grafická změna u procentuálního hodnocení nějakého seriálu.. víc neprozradím ;)
JulietaKori napsal(a):
Bude to určitě super,moc se na to těším :) nejsem tu dlouho,takže se chci zeptat,jestli tu byl vždycky takový design nebo bylo něco už předtím :D možná je moje otázka pitomá,ale budu ráda když mi odpovíte ;D
Stávající design je platný od spuštění webu ;-)
Změna přijde až nyní...
Hádam správně když řikám, že na pozadí je Fringe :D Ty dvě Olivie se nedají přehlédnout :D
Kikina105 napsal(a):
Hádam správně když řikám, že na pozadí je Fringe :D Ty dvě Olivie se nedají přehlédnout :D
Bejvávalo. :-)
Na Facebooku od nás máte další pohled do zákulisí příprav nové verze. Už se nám to blíží!!!
kdy tak cca plánujete nasadit novou verzi?
Sal3m napsal(a):
kdy tak cca plánujete nasadit novou verzi?
To se včas dozvíte ;-)
Doufám, že s designem se posunete o 200% dopředu, serialzone funguje skvěle, ale opravdu nevypadá moc vábně (zatím):).
BTW uvažovali jste o funkci která by uživatelům umožňovala přidat si seriály do "watchlistu" a následně si na profilu okopírovat iCal URL svého watchlistu a vložit ho třeba do google kalendáře? Já k tomuhle používám TV Calendar (http://www.pogdesign.co.uk/cat/) a myslím, že to je funkce kterou by mnoho uživatelů ocenilo :)
Delltar napsal(a):
Doufám, že s designem se posunete o 200% dopředu, serialzone funguje skvěle, ale opravdu nevypadá moc vábně (zatím):).
BTW uvažovali jste o funkci která by uživatelům umožňovala přidat si seriály do "watchlistu" a následně si na profilu okopírovat iCal URL svého watchlistu a vložit ho třeba do google kalendáře? Já k tomuhle používám TV Calendar (http://www.pogdesign.co.uk/cat/) a myslím, že to je funkce kterou by mnoho uživatelů ocenilo :)
Tady někdo nedával ve škole pozor... :-) Nebo nemá facebook...
obr. ukázka
Fruiko napsal(a):
Tady někdo nedával ve škole pozor... :-) Nebo nemá facebook...
obr. ukázka
Á, tak to mi uniklo, ovšem opravdu super :) Tak zajdu ještě o trochu dál, co takhle možnost "checkovat" se do epizod jako na miso nebo getglue, ideálně napojené na API těchhle dvou tak aby si uživatel mohl spojit účty a check-iny se mu synchronizovaly napříč službami? :-D Ok já vím, to už bych chtěl moc :)
Datum zveřejnění nové verze SerialZone je venku :-)
V pátek :)
Nezapomeňte si pro sichr všichni promazat cache ve vašem prohlížeči ve čtvrtek večer nebo v pátek ráno :)
Kdyby někdo tápal, návodů je plný internet nebo se stačí optat.
Takže dneska poslední den s naším starým SZ...
Judita napsal(a):
Tak co, má cenu čekat na půlnoc? :)
Nemá. Očekává se dvouhodinový výpadek, takže se to provede někdy po ránu, kdy tu bude málo lidí...
sakra už se fakt děsne tesim :))
Už teď dostávám infark :DD Lidi vy mě tím čekáním zabijete :D
Však to už těch pár hodin vydržíte :-)
Jednou se vyspíte a je to tady :-)
Depak, dnes kůli tomu nebudu spát. :)
No my nespíme, makáme :))
Ještě pár hodin .-) Sejdeme se v novém :)
však já taky nespím :D