jak to že vlastně dávaj Rizzoli & Isles na Nova Cinema, když to ještě nedávno dávali na Primě?
Škoda, že netuším, co je Nova Group :D
Butcher napsal(a):
Škoda, že netuším, co je Nova Group :D
Schválně, co by to mohlo bejt? :D Seskupení stanic televize Nova, ne? :D
Mom a poslední dvě řady Two and a Half Men technicky vzato už běžely na hlavním kanálu Novy, takže premiéra to bude jen napůl. (EDIT: Teď koukám, že se tam píše "premiéra na stanici", takže nic.)
A od 22. září poběží 4. řada Hart of Dixie, na Nově kolem 12:40, opakování na Cinemě kolem 9:30. Úterý až pátek.
Jinak je fajn, že chystají takové maratony. Sice se dívat nebudu, ale pár lidí to určitě ocení. :-)
Někdo bude asi rád,ale pokud to nebudou dávat s titulkama....nemá cenu se na to dívat,dabing je nutné zlo!
justynajohnson napsal(a):
Někdo bude asi rád,ale pokud to nebudou dávat s titulkama....nemá cenu se na to dívat,dabing je nutné zlo!
Tak dávat na komerční české stanici dva dny v kuse program s titulky, to by asi nedávalo moc smysl ;)
Sakryš, taky bych chtěla toho Fandu a Smíchov chytat :D
Úžasný, Agenty mám v plánu. Doufám, že ten dabing dopadne dobře, protože podle dabingfora je to nic moc.
A někde jsem četl, myslím u vás, že Nova má také práva na Once upon a time. Žádné novinky k tomu?
už by taky mohli dát Flashe...ne že bych na to v tv koukal, ale i tak
Adík napsal(a):
A někde jsem četl, myslím u vás, že Nova má také práva na Once upon a time. Žádné novinky k tomu?
Zatím nic, ale jakmile budeme vědět, určitě zveřejníme :)
Jop, tak to se těším, jen doufám, že Fanda bude mít stabilní signál! U nás je totiž problém, že vždycky večer (zvlášť v neděli) přestane jít, proto jsem musela vzdát Under the Dome, což mě stále mrzí. Ale Arrowa miluju a na Agenty se těším.
Arrow mám už toľko krát zhliadnutý po anglicky s titulami že s dabingom by mi to len kazilo zážitok :D Ale to nechápem ako chcú za víkend - 2 dni stihnúť 23 epizód ? To by museli dávať 12 dielov za jeden a 13 za druhý deň. Možno tomu len nejak blbo chápem ako to chcú pol dňa aby šiel jeden a ten istý seriál ? ľudia ktorých seriály nezaujímajú by sa museli zblázniť :D
Děkuju za supr článek který mě vážně potěšil !!!
Ohledně Arrowa to teda bude jízda :o)
Nova group umí i překvapit nápříklad co ted jede premierově Království II. který bylo zminovaný na jaro 2016 takže to mě velmi potěšilo.
U 2 socek doufám že zase nepozměněj dabing.
Jinak jsem docela ráda Agenti ráda zkusím, neznám ale chci zkusit.
Na který seriál čekám je taky Once upon a time, nova už ho tolikrát naslibovala a pak doufám že nějaká česká stanice koupí seriál The 100.
majka147 napsal(a):
Ale to nechápem ako chcú za víkend - 2 dni stihnúť 23 epizód ? To by museli dávať 12 dielov za jeden a 13 za druhý deň. Možno tomu len nejak blbo chápem ako to chcú pol dňa aby šiel jeden a ten istý seriál ? ľudia ktorých seriály nezaujímajú by sa museli zblázniť :D
Veď to vidíš v článku napísané, že to budú vysielať od 8 do 17, takže asi to stíhajú :D
Kdo by chtěl český dabing, no fuj!!!!!
Toldist napsal(a):
Kdo by chtěl český dabing, no fuj!!!!!
Statisíce lidí všude po České republice? :)
ragelly napsal(a):
Tak dávat na komerční české stanici dva dny v kuse program s titulky, to by asi nedávalo moc smysl ;)
Je mi to jasné :)Proto na televizi vůbec nekoukám...pokud do ní nevrazím flashku :)
K dotazům ohledně Once Upon a Time a The 100: Náš zdroj uvádí, že ani k jednomu seriálu nemá Nova Group v současnosti vysílací práva.
S OUaT nevím, jak to tedy je, když už nám před třemi lety potvrdili, že práva mají, asi se nás jen snažili uchlácholit, když to byla naše otázka tváří v tvář při osobním setkání :D