Diskuze k článku Jenna Coleman opouští Doctora Who. Už zase.
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
16. 9. 2015 / 21:52:18 (před 9 roky)
off

"Steven Moffat ji s nadšením v seriálu nechal pokračovat" co ještě dodat? Snad jen, že Capaldi si zasloužil mnohem parádnější rozjezd. :-(

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
16. 9. 2015 / 22:01:17 (před 9 roky)
off

už loni mi Clara pokazila Vánoce, doufám že letos to vyjde a skutečně odejde... :D

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
Nathaniell
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
16. 9. 2015 / 22:11:28 (před 9 roky)
off

Sice je to Impossible Girl, ale donekonečna ji tam asi sotva nechají hrát... Stejně mi ukápne slza, až odejde! :)

Žiji ve fikčních světech, iluzích a sebeklamech. Tak mi je, prosím, neberte!
Pan Citron
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 9. 2015 / 22:12:51 (před 9 roky)
off

Dost bych se divil, kdyby Klára v této sérii neodešla. S tím jak zasahuje do Doktorova života, bych se už pomalu bál, že se jím nakonec stane.
Osobně si mylsím, že by bylo fajn, kdyby to už BBC řekla nějak oficiálně a udělali z toho radši událost, jak tomu bylo u odchodu Amy s Rorym. Toto mlžení mi přijde už dost zbytečné.

I am not a number, I am a free man!
Editováno: 4x | Naposledy: 16. 9. 2015 / 22:16:27
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
16. 9. 2015 / 22:15:20 (před 9 roky)
off

Impossible Girl je moja najobľúbenejšia spoločnice, ale samozrejme tam nemôže byť večne ja som aj očakával, že táto séria bude jej posledná. Tak samozrejme to nie je isté, ale bude tam zhruba tak isto ako aj Amy, ktorá tam bola cca 2,5 sérii a aj Clara bude tak, keď tam bude do konca série. Ako bol by som veľmi rád keby tam ešte pobudne, ale myslím že to bude záverečná séria pre ňu.

May the odds be ever in your favor.
24ron24
16. 9. 2015 / 22:26:13 (před 9 roky)
off
Pan Citron napsal(a):

Dost bych se divil, kdyby Klára v této sérii neodešla. S tím jak zasahuje do Doktorova života, bych se už pomalu bál, že se jím nakonec stane.
Osobně si mylsím, že by bylo fajn, kdyby to už BBC řekla nějak oficiálně a udělali z toho radši událost, jak tomu bylo u odchodu Amy s Rorym. Toto mlžení mi přijde už dost zbytečné.

Tak ja dúfam, že to oficiálne nepovedia dopredu. Potom nie je žiadne prekvapenie. Keby nepovedia o tom, že Amy a Rory v tej 7x05 odchádzajú a my si tú epku pokojne pozeráme a zrazu prásk obaja vrátení do minulosti a všetci by z toho boli v hajzlu! :D Takto si len čakal čo sa stane s nimi. To isté aj s novým Doctorom, ktorého oznámia rok dopredu, že tam bude. Väčšiu sprostosť nemohli spraviť. Stále dúfam, že sa raz dočkám toho, že nebude oznámení nový doctor, budem si pozerať nejakú epku a na konci zrazu drb regenerácia a nový doctor a z toho úplne v prdeli. To by bolo krásne, ale nič z toho nebude :(

[SG]Orava
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
16. 9. 2015 / 22:46:58 (před 9 roky)
off

spočiatku som ju mal rád to ešste keď tam bol minulý doktor...
ale k tomuto novému sa nejako nehodí...
chce to zmenu, proste tento nový doktor si k sebe zaslúži niekoho kto k nemu bude sedieť tak ako táto ženská k minulému :D

Na svete sú šťastlivci a smoliary ale mne by to Boh nikdy neurobil :D
Pan Citron
16. 9. 2015 / 23:04:56 (před 9 roky)
off

24ron24: A tak to šlo dělat v době, kdy nebyl tak rozšířený internet a ještě se to dalo celkem utajit. Dneska to prostě tak snadno nejde, i když jsou třeba herci smlouvou vázaní mlčet. Často to stejně může prosáknout dopředu z všemožných zdrojů. Osobně se mi víc líbí, když se to ohlasí dopředu a diváka spíš nalákají na to "jak se ten odchod asi vymyslí".
I tak je DW myslím z těch velkých seriálů ještě unikát, jelikož některá velká překvapení se fakt dokáží ututlat (Jenna v Asylum of the Daleks, John Hurt na konci Name of the Doctor, Rose v Partners in Crime).

24ron24
16. 9. 2015 / 23:36:04 (před 9 roky)
off
[SG napsal(a):

Orava]spočiatku som ju mal rád to ešste keď tam bol minulý doktor...
ale k tomuto novému sa nejako nehodí...
chce to zmenu, proste tento nový doktor si k sebe zaslúži niekoho kto k nemu bude sedieť tak ako táto ženská k minulému :D

Čo sa týka toho, že sa nehodí k tomuto novému doctorovi, pozeral som videá, kde bolo povedané, že táto 9.séria bude oveľa zábavnejšia a že medzi doctorom a clarou to bude veľmi dobre fungovať. Moffat spomínal, že nechcel aby to bolo po zmene všetko ideálne a preto vymyslel takúto cestu, kde si na seba proste zvykali v tej 8.sérii a preto sa dosť teším na tú 9.sériu keď to medzi nimi už bude super podobne ako to bolo aj v 7.sérii s mattom a ja si myslím, že to aký mala silný vzťah v 7.sérii, bude mať aj práve v tejto 9.sérii, aspoň v to dúfam ;)

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
16. 9. 2015 / 23:42:20 (před 9 roky)
off

No po odchodu Matta mě u seriálu drží už jen Jenna. I když Doctora Who miluju, celé to podle mě jde poslední dobou do kytek a pokud odejde i ona bez super náhradnice, asi seknu s celým serošem... :/ Sorry, ale Capaldi není pro tuto roli můj šálek čaje.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
24ron24
16. 9. 2015 / 23:43:38 (před 9 roky)
off
Pan Citron napsal(a):

24ron24: A tak to šlo dělat v době, kdy nebyl tak rozšířený internet a ještě se to dalo celkem utajit. Dneska to prostě tak snadno nejde, i když jsou třeba herci smlouvou vázaní mlčet. Často to stejně může prosáknout dopředu z všemožných zdrojů. Osobně se mi víc líbí, když se to ohlasí dopředu a diváka spíš nalákají na to "jak se ten odchod asi vymyslí".
I tak je DW myslím z těch velkých seriálů ještě unikát, jelikož některá velká překvapení se fakt dokáží ututlat (Jenna v Asylum of the Daleks, John Hurt na konci Name of the Doctor, Rose v Partners in Crime).

Jojo to mi je jasné, že v tejto dobe rozšírenejšieho internetu to nebude možné, ale tí čo sledovali starého doctora, to zažívali stále :P Teraz by som ani nemohol surfovať po nete pokiaľ by som si to nepozrel lebo by som na tú informáciu určite niekde narazil :P
No v tomto je DW veľmi špecifický seriál lebo tu vieš že sa ti hlavná postava(doctor) po určitom čase, zmení a aj jeho spoločníci. Tam nemáš pevne dané hlavné postavy ako u ostatných seriálov.

24ron24
17. 9. 2015 / 00:19:31 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

No po odchodu Matta mě u seriálu drží už jen Jenna. I když Doctora Who miluju, celé to podle mě jde poslední dobou do kytek a pokud odejde i ona bez super náhradnice, asi seknu s celým serošem... :/ Sorry, ale Capaldi není pro tuto roli můj šálek čaje.

Tak Capaldi je proste hodné odlišný od Davida a Matta tí boli totálny blázni a Capaldi je už taký o dosť vážnejší a priznávam, že mi dosť dlho trvalo si na neho zvyknúť, ale už som si v pohode zvykol na neho. Tá 8.séria bola taká nemastná neslaná, to je pravda, ale podľa toho čo som videl, tak 9.séria bude oooooveľa lepšia, pevne v to verím :P

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
17. 9. 2015 / 00:53:55 (před 9 roky)
off
Pan Citron napsal(a):

No a proč by se jím nemohla stát? Nemá být třináctá inkarnace ta ďábelská a temná? Nebylo by ironické, kdyby to byla (vůbec poprvé) ženská? :D

And when my time is up, have I done enough?
Pan Citron
17. 9. 2015 / 01:19:17 (před 9 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

No a proč by se jím nemohla stát? Nemá být třináctá inkarnace ta ďábelská a temná? Nebylo by ironické, kdyby to byla (vůbec poprvé) ženská? :D

Jako určitě by to bylo hodně netradiční řešení, ale na to se Capaldi tváří, že má ten seriál až moc rád, aby náhle odešel :D.
Jinak ona by víceméně byla 15. inkarnací. Ta ďábelská inkarnace vznikla někdy mezi 12. a 13. inkarnací a byl to spíš výsledek tvůrčí krize, než nějaký promyšlený nápad, který by mělo cenu nějak významě řešit :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 9. 2015 / 10:27:54 (před 9 roky)
off

Ja se jen modlím, aby to byla pravda, Clara mě od seriálu spíše odpuzuje. Takže ja o impossible girl s radostí přijdu. Drahá Jenno, vytáhni kotvu a pal do ****.
Stejně jestli si bude dal nechat snižovat plat,aby tam mohla hrát, tak tam za chvíli bude hrát zadarmo. Takže ať tahne a nevrací se, stejně se ke Capaldimu vůbec nehodí.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Ajam
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 9. 2015 / 11:09:06 (před 9 roky)
off

jedno se BBC musí nechat, marketing mají zvládlý na jedničku. Tu vypustím takovou zprávu, tu ji zas stáhnu, tu udělám to. Výsledkem je že o seriálu se neustále mluví spekuluje a na internetu jen vře, ono lákat fanoušky nemá moc cenu ale každý fanoušek má mezi přáteli i nefanoušky a když se dva fanoušci pustí do diskuze mezi nefanoušky hned stoupá povědomí o značce. A náhle sledovanost je stále v dobrých číslech :-)

Ajam
[SG]Orava
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
17. 9. 2015 / 11:54:57 (před 9 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Čo sa týka toho, že sa nehodí k tomuto novému doctorovi, pozeral som videá, kde bolo povedané, že táto 9.séria bude oveľa zábavnejšia a že medzi doctorom a clarou to bude veľmi dobre fungovať. Moffat spomínal, že nechcel aby to bolo po zmene všetko ideálne a preto vymyslel takúto cestu, kde si na seba proste zvykali v tej 8.sérii a preto sa dosť teším na tú 9.sériu keď to medzi nimi už bude super podobne ako to bolo aj v 7.sérii s mattom a ja si myslím, že to aký mala silný vzťah v 7.sérii, bude mať aj práve v tejto 9.sérii, aspoň v to dúfam ;)

ako to bude neriešim len som napísal môj pohľad na to ako to teraz vidím... (ospravedlňte mená ale kto si to má všetko pamätať...)

Na svete sú šťastlivci a smoliary ale mne by to Boh nikdy neurobil :D
The M
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
17. 9. 2015 / 12:50:00 (před 9 roky)
off

Povedal by som, že aj bez nejakého oficiálneho ohlásenia bola táto skutočnosť jasná. Po Death in Heaven si to Jenna rozmyslela a po Last Christmas si to rozmyslela znovu. Tentokrát ale už naozaj príde koniec - myslím, že to čakajú snáď všetci. Ja mám Claru naozaj rád, ale je čas ísť ďalej...

Ajam napsal(a):

jedno se BBC musí nechat, marketing mají zvládlý na jedničku. Tu vypustím takovou zprávu, tu ji zas stáhnu, tu udělám to. Výsledkem je že o seriálu se neustále mluví spekuluje a na internetu jen vře, ono lákat fanoušky nemá moc cenu ale každý fanoušek má mezi přáteli i nefanoušky a když se dva fanoušci pustí do diskuze mezi nefanoušky hned stoupá povědomí o značce. A náhle sledovanost je stále v dobrých číslech :-)

Vlastne máš pravdu. Pred pár dňami napríklad vypustili spoiler rovno vo vydaní Radio Times ohľadom prvých dvoch epizód a akosi ich to netrápilo. Naštvali síce pár ľudí, ale koniec koncov sa dá povedať, že sa im podarilo opäť len zvýšiť záujem. :D

Never trust a hug. It's just a way of hiding your face.
Editováno: 1x | Naposledy: 17. 9. 2015 / 12:53:01
kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
17. 9. 2015 / 20:46:20 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

Já se vážně snažila najít na tom zapšklým dědkovi něco pozitivního, ale jediný co mi vychází je Clara. Jestli odejde ona bez reinkarnace doktora v někoho alespoň o chlup sympatičtějšího, už se koukat nebudu

Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
17. 9. 2015 / 21:02:03 (před 9 roky)
off

Doufám, že už odejde. Ze začátku mi byla docela sympatická, ale poslední dobou mi dost lezla na nervy. A příště by Doctor zase mohl dostat společníky dva. Dost mi vadí, když má jen dívku a to ještě takovou, která ho uctívá kudy chodí. A taky by se zase mohl ukázat Koschei.

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
Mania Dardeville
17. 9. 2015 / 21:04:49 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

Tak já si třeba na Petera zvykla daleko snáz, než na Matta. Těžko jsem skousla, že by Doctor měl být takový mladíček...

24ron24
17. 9. 2015 / 21:57:20 (před 9 roky)
off
Mania Dardeville napsal(a):

Doufám, že už odejde. Ze začátku mi byla docela sympatická, ale poslední dobou mi dost lezla na nervy. A příště by Doctor zase mohl dostat společníky dva. Dost mi vadí, když má jen dívku a to ještě takovou, která ho uctívá kudy chodí. A taky by se zase mohl ukázat Koschei.

Kto je Koschei?

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
18. 9. 2015 / 10:43:46 (před 9 roky)
off

Už je to zřejmě oficiální.
http://www.bbc.co.uk/blogs/doctorwho/entries/2a2689a8-5c52-46af-8e69-2fad42c46da3

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
18. 9. 2015 / 10:55:23 (před 9 roky)
on
Drunk_Queen napsal(a):

Už je to zřejmě oficiální.
http://www.bbc.co.uk/blogs/doctorwho/entries/2a2689a8-5c52-46af-8e69-2fad42c46da3

Souhlas, už to opravdu potvrdili.

kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
18. 9. 2015 / 11:07:15 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Souhlas, už to opravdu potvrdili.

sakra. Bez ní Capaldiho prostě nezkousnu :-(

24ron24
18. 9. 2015 / 11:17:43 (před 9 roky)
off

No tak si môžeme pripravovať teórie, kto bude nová spoločnice :DD Ale neočakávam, že to bude niekto známy a možno prekvapia a nebude to spoločnice ale spoločník ;) :D

Mania Dardeville
18. 9. 2015 / 12:53:54 (před 9 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Kto je Koschei?

The Master :-D

Matuush
18. 9. 2015 / 20:06:39 (před 9 roky)
off
24ron24 napsal(a):

No tak si môžeme pripravovať teórie, kto bude nová spoločnice :DD Ale neočakávam, že to bude niekto známy a možno prekvapia a nebude to spoločnice ale spoločník ;) :D

To mi připomíná teorie o 12. doktorovi, že by to mohla být žena. :D
A když už jsme u toho, tak bývalá kandidátka na tuto pozici, Jaime Murray, včera odletěla do UK. Že by casting? *fingers crossed*

24ron24
19. 9. 2015 / 01:16:16 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

To mi připomíná teorie o 12. doktorovi, že by to mohla být žena. :D
A když už jsme u toho, tak bývalá kandidátka na tuto pozici, Jaime Murray, včera odletěla do UK. Že by casting? *fingers crossed*

Tak proti nej by som nemal nič vo Warehouse ako HG Wells sa mi veľmi páčila, u Dextera ako Lila to bolo už horšie :DD Ale otázka znie ako na tom je Defiance, či bude mať ďalšiu sériu resp. neviem či je ešte jej postava nažive lebo som to ešte nevidel, ale viem že tam hrá. :P

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2015 / 01:16:49
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
19. 9. 2015 / 10:15:00 (před 9 roky)
off
24ron24 napsal(a):

Tak proti nej by som nemal nič vo Warehouse ako HG Wells sa mi veľmi páčila, u Dextera ako Lila to bolo už horšie :DD Ale otázka znie ako na tom je Defiance, či bude mať ďalšiu sériu resp. neviem či je ešte jej postava nažive lebo som to ešte nevidel, ale viem že tam hrá. :P

V Hustle byla skvělá...

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 9. 2015 / 10:15:39
Matuush
19. 9. 2015 / 13:39:40 (před 9 roky)
off
24ron24 napsal(a):

I když Defiance mám ráda, tak to vypadá (podle finále i ratingů), že 3. série asi už byla poslední... :/

Já Jaime miluju, takže by to pro mě byl ten nejlepší upgrade, jaký by Doktor mohl dostat. :D