Tento seriál mi bude chýbať :(( Tak celkom zaujímavo by to tam vyzeralo ;) Myslel som si, žeby to už Jo povedal, ale že by to povedal ako prvému Lucasovi ma teda prekvapilo.
Já ten seriál miloval, ale po přečtení odpovědi na první otázku jsem skoro rád za konec :D
Mělo to být komplikované a složité. V jednu chvíli se to mělo odložit úplně k ledu, a pak zase dostat na světlo svět. Pak…
Hned na začátku druhé série by mě řádně naštvali :D
Urcite je dobre, ze serial skoncil. Byla to tezka nuda, co si budem povidat. A kdyz tady ctu ze se to dal melo motat kolem rodiny a vztahuu tak jsem 3x tolik rad ze je konec. Udelejte mi prosim serial kde se neresi vztahy
Mám rád, když tvůrci seriálu při "neočekávaném zrušení" nastíní, jak to mělo být dál. Je to taková malá záplata na tu díru, co zůstane...
ja som ten serial mala fakt rada, a stale ma mrzi ze ho zrusili :(((
lenka9445 napsal(a):
ja som ten serial mala fakt rada, a stale ma mrzi ze ho zrusili :(((
Já ho dnes zrovna dokoukávám maratonem a jsem naprosto nadšená! :-)
Fruiko napsal(a):
Mám rád, když tvůrci seriálu při "neočekávaném zrušení" nastíní, jak to mělo být dál. Je to taková malá záplata na tu díru, co zůstane...
Přesně tak.
Butcher napsal(a):
Urcite je dobre, ze serial skoncil. Byla to tezka nuda, co si budem povidat. A kdyz tady ctu ze se to dal melo motat kolem rodiny a vztahuu tak jsem 3x tolik rad ze je konec. Udelejte mi prosim serial kde se neresi vztahy
No oni před premiérou slibovali, že mezi hlavní dvojicí nic nebude, že takových seriálů je dost, Bones, Castle apod. Že sice nemůžou slíbit, že pokud se seriál bude vysílat 10 let, tak nezmění názor, ale že to rozhodně neplánují. Proto mě tak u seriálu naštvalo, že to nedodrželi. A jak to poslouchám, jsem jen ráda, že to zrušili.