Téda, herečky z Orange is the new black vypadají nádherně, některé bych ani nepoznala. Lady gaga a Tatiana Maslany nezklamaly.
u většiny hereček je lepší koukat s povzdálí - zblízka není co závidět (negativa TV make-upu a Hollywoodského života)
silvienka napsal(a):
Lady gaga a Tatiana Maslany nezklamaly.
Lady Gaga naopak lehce zklamala... :D
U Emmy Roberts je tam u obou fotek napsaná Emma Stone. :)
Musím písať komentár popri prezeraní fotočlánku, lebo neviem, či by som zvládala sa preklikať aj druhýkrát. :D
V prvom rade veľká vďaka za fotočlánok, už som sa naň tešila. :)
Andy Samberg je veeľký sympaťák, ako aj pohľad naňho, tak aj jeho moderovanie; a vidím to tak, že si idem pozrieť B-99.
Heidi Klum (11) to asi moc nevyšlo.
Celkom sa mi páči Sarah Hyland (13).
Vôbec sa mi nepáčia šaty Christine Handricks (126), ešte mi to príde, že ju zbytočne rozširujú.
Amanda Crew (184) má celkom pekné šaty.
Kedy Timothy Hutton (225) tak ostarol? :O Veď Leverage ešte pred dvomi rokmi bežalo a teda mi to príde, že sa veeľmi zmenil.
Ešte sa mi páčili také biele šaty s veľkými bodkami, len sa mi nechce hľadať, kto ich mal oblečené.
Ale inak mi to príde, že nič moc. Pri väčšine šiat som si hovorila, že ok, môžu byť, ale žiadne neboli také, že by som si povedala wow, tie sú krásne.
Inak to je nový trend výstrihov až po pupok? :D
Když jsem viděla Freda Armisena, myslela jsem si, že to s tou nadací ohledně rukavice Freddyho Kruegera pro každé dítě, o které mluvil v Late night with Seth Meyers, myslel vážně. :D
Ale ne, pěkná pocta.
Ale fakt jsem nepochopila ten účes Jaimie Alexander. Zaspala jsem dobu? To se teď nosí? Nebo jen byla sleva na gel?
Moje nejoblíbenější část Emmy je zpět!
Myslela jsem, že se vám třeba letos nechtělo prohrabávat tolik fotek, ale jak koukám, hadříčky pořád baví:-) Takže moc díky za článek.
Za mě ano:
Ariel Winter - krásné šaty i make-up
Aubrey Plaza - naprosto se mi trefila do vkusu
Tatiana Maslany - žádné šaty, ale oblek
Gina Rodriquez
Kerry Washington
Lena Headey - krásné vlasy, pořád si nemůžu zvyknout, že není blond, navíc šaty mají kapsy
Sarah Hyland - poslední dobou na cenách vypadá dobře, ne lacině jako dřív
Viola Davis má sice hezké šaty, ale nelíbí se mi její make-up a vlasy.
Maisie Williams má taky hezké šaty, ale ty boty:-)
Za mě ne:
Jaimee Alexander - strašné od hlavy až po paty
Naomi Grossman
Christina Hendricks - v těch šatech vypadá tlustě
hippie éra je zpět - Kathryn Hahn, Laura Carmichael
Sophie Turner
Chuck, Chuck, Chuck - Heroes Reborn jenom kvůli tomu, že tam bude Zachary Levy
Letos mi oblečení přišlo takové docela umírněné, žádné extrémy ani jedním směrem.
Lena Headey opět nejlepší. Vždycky jí to hrozně sekne:)
Macy a Le Blanc borci až na půdu .... January vyhrála aspoň best outfit.
Ariel Winter doopravdy vyrostla do krásy.
Mark Moses je v tom smokingu doopravdy sexy xD
Nejvíc to slušelo (aspoň podle mě) jako vždy Sofii Vergara
... vypadají nádherně? ... ples príšer resp. panoptikum ... to ani nie sú ľudia poniektorí ... som myslel, že ste to takto vyberali zámerne ... škaredí, škaredí ... niektorí sú tak škaredí až sú pekní, ale tu ani to neplatí !
Tento rok módna slabota. Oslnili snáď len Morena Baccarin a Lady Gaga. Každopádne sa vždy teším na tento fotočlánok, nakoľko si dáte vždy kvantitatívne záležať :)
Většina těch osob jsou strašné příšery! Pěkně jich vypadalo jen pár: Emma Roberts, Lena Headey, Morena Baccarin, Lady Gaga a snad i Claire Danes (i když v obličeji je vidět, že už není nejmladší) u chlapů to tak strašné není ale i tak se tam pár exotů najde.
Takových peněz to má a neumí se to obléknout.
Emma Roberts, Lena Headey, Maisie Williams, ty se mi líbí, pěkná volba šatů. Lena si umí vybrat, i make-up. Maisie vypadá roztomile.
Lady Gaga se poslední dobou obléká normálně a fakt jí to sluší. Docela se mi líbí i Jessica Lange, ale ta mě vždycky, moc tu herečku obdivuji.
Zbytek mi moc nesedl...na udělování scén to více sluší mužům.:D
Nejhorší šaty si na sebe vzala asi Christina Hendricks.
John Stamos? Proboha jak to dělá? Štramák jako vždy.
Já jsem si to až doteď nestihla ještě projít :D Podle mě to letos nedopadlo zdaleka tak příšerně jako v minulých letech. Co mi ale hodně vadilo, to byli herci a herečky ve slunečních brýlích. Chápu, že tam bylo hrozné vedro, ale ty brýle úplně kazí ten dojem z krásných obleků a rób. Chlapi až na výjimky perfektní.
Nejlepší: Sarah Hyland (13), makeup Nazanin Bonladi (45), Jamie Lee Curtis (52), Penelope Ann Miller (77), Julia Louis-Dreyfus (109), Julie Bowen (141), Gina Rodriguez (146), Emma Roberts (195), January Jones (211, i když škoda, že to nejsou šaty), Lady Gaga (233), Sofia Vergara (238, makeup ale nic moc)
Jinak se omlouvám za chybky u Emmy Roberts a za to, že tam jsou některé herečky 2x, ale kvůli extra velké délce fotočlánku už ho nejde editovat.