Když jste zmínili tipovačku, budou letos zas "stojí za to sledovat" články?
ševča napsal(a):
Když jste zmínili tipovačku, budou letos zas "stojí za to sledovat" články?
Nebudou, ale místo toho jsou Novinky pod lupou, je to v podstatě to samé, jen bez našich hodnocení.
ragelly napsal(a):
Nebudou, ale místo toho jsou Novinky pod lupou, je to v podstatě to samé, jen bez našich hodnocení.
Veď práve tie vaše kecy bolo najlepšie čítať. :D
inekafe napsal(a):
Přesně tak! :D
inekafe napsal(a):
Tak mi to ještě probereme.
Ale platila nerovnice:
práce s tím > počet liků + počet komentářů
Jako já to beru, ale mně to bavilo a byl to i dobrý způsob, jak zjistit, co si o tom lidi myslí. K tomu totiž psali lidi všech názorů. V Názorech nebo při diskuzích se totiž většinou vyjadřují spíš ty extrémy. Lidi to asi tak bavilo, že se ani tak neřídili tím, jestli seriál zaujal. Novinka pod lupou není nic nového, než co člověk najde na profilu seriálu.
Každopádně chápu, pokud je to víc práce, než jste tomu ochotní věnovat. Já se ptala, nepřemlouvám vás.
Fruiko napsal(a):
Tak mi to ještě probereme.
Ale platila nerovnice:
práce s tím > počet liků + počet komentářů
Komentáre nie sú problém, ja ti to tam zaspamujem. :D Ale viac lajkov z jedného FB účtu ti veru neviem dať. :D
Ale inak chápem, tých noviniek je teraz naraz XY v jeden týždeň, komu by sa to všetko chcelo aj pozerať a tak... Možno by to nebolo zlé spraviť aspoň pri nejakých seriáloch, tých očakávanejších a tak... Netreba to úplne pri každej somarine. :)
No liky a komentáře jsou v podstatě náš jediný feedback. Takže když vidíme, že něco nemá dostatečnou odezvu, tak to skrz nedostek motivace zabalíme (a proto diagram bude zase nejspíš až obrok).
Třeba Pajkyho série o tvůrcích, je podle mě jedna z nejlepších, co těd na SZ vychází a taky tam nemá zrovna nadšené davy. Tak se jen modlím, aby to neodpískal (ale já jsem divnej, protože miluju "long read").
Fruiko napsal(a):
No liky a komentáře jsou v podstatě náš jediný feedback. Takže když vidíme, že něco nemá dostatečnou odezvu, tak to skrz nedostek motivace zabalíme (a proto diagram bude zase nejspíš až obrok).
Třeba Pajkyho série o tvůrcích, je podle mě jedna z nejlepších, co těd na SZ vychází a taky tam nemá zrovna nadšené davy. Tak se jen modlím, aby to neodpískal (ale já jsem divnej, protože miluju "long read").
Ragelly to písala tuším priamo pod článkom ku Jenji Kohen, a ja úplne súhlasím... Keď vidím, že si článok prečíta celkom slušný počet ľudí a je tam iba tak do 10 lajkov, tak mi je na plakanie... je s tým dosť piplačka (formátovanie atď.), a to nepíšem o tvorcoch, kde to zháňanie infa a podobné srandičky je veľmi zdĺhavé a náročné... pri takýchto článkoch dávam lajk už len z princípu, aj keď napr. seriálová hudba mi skoro nič nehovorí, ale vždy lajk dám, pretože oceňujem tu prácu na ňom... a keď už ani toto nikto nedokáže, tak to je fakt že smutné...
Já facebook nemám, takže vám likovat nemůžu. A co se týče komentářů, já je dávám, ale někteří už si všimli, že já některé články čtu s velkým zpožděním. Třeba i ty soundtracky z většiny nemám ještě přečtené. A to tam mám taky komentáře v článku. Pokud jen trochu mám k článku co říct, tak se ozvu, ale zase nechci spamovat jenom proto, abych ukázala, že jsem to četla.
Jako doufám, že vás do toho nějak netlačím. Já jsem se chtěla jenom zeptat. Pokud se vám do toho nechce, vůbec mě neřešte.
ševča napsal(a):
Jako doufám, že vás do toho nějak netlačím. Já jsem se chtěla jenom zeptat. Pokud se vám do toho nechce, vůbec mě neřešte.
V pohodě, jen jsme si do teď mysleli, že to nikoho nezajímá. U Rosewooda už snad něco bude.