Diskuze k článku The Playboy Club zrušen
Luteka
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
4. 10. 2011 / 21:05:19 (před 13 roky)
off

Kruci, a tento seriál se mi zrovna líbil ...

I am not always a bitch ... Just kidding, go fuck yourself.
Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
4. 10. 2011 / 21:19:55 (před 13 roky)
off

mě taky tak ani nevim jestli má cenu koukat na 01x03

Go GOATS
Elkis
Uživatel od první verze | Cool level: 47 | James May
4. 10. 2011 / 21:28:33 (před 13 roky)
off

To je škoda mě se celkem zamlouval :(

bla bla bla
Salem
4. 10. 2011 / 21:40:54 (před 13 roky)
off

podle mého názoru to proště neni seriál na pondělí spíš je to seriál na pátek nebo na CW

Go GOATS
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 10. 2011 / 21:53:11 (před 13 roky)
off

a playboy club mi připadal jako jeden z těch lepších, co teď začaly. navíc nevím, co té lize rodičů vadí. jasně, je to o playboy bunnies, ale co se závadných scén týče, tak se drží na té slušnější straně. asi že by se jejich dětičky dozvěděly něco o útlaku černých a boji homosexuálů za svá práva. ještě by si z toho něco odnesly!

villain
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
4. 10. 2011 / 22:01:52 (před 13 roky)
off

Tak jestli byl zrovna tenhle seriál pro tu radu pobuřující, tak jim silně doporučuju nedívat se na 90% programů které se v televizi vysílají už po 20. hodině.... Navíc seriál měl dobré prostředí i hrdiny, vysílaly se větší blbosti a jak dlouho, zrovna TPC mě přišel konečně něčím originální a zruší ho.....nemluvě o tom, že místo těhlech novinek mohli dovysílat třeba takové Heroes, kteří už sice neměli kvalitu, ale pořád vyšší sledovanost než tyhle nové "hity"....opravdu logika producentů je pro mě nepochopitelná....

Salem
4. 10. 2011 / 23:11:56 (před 13 roky)
off
villain napsal(a):

Tak jestli byl zrovna tenhle seriál pro tu radu pobuřující, tak jim silně doporučuju nedívat se na 90% programů které se v televizi vysílají už po 20. hodině.... Navíc seriál měl dobré prostředí i hrdiny, vysílaly se větší blbosti a jak dlouho, zrovna TPC mě přišel konečně něčím originální a zruší ho.....nemluvě o tom, že místo těhlech novinek mohli dovysílat třeba takové Heroes, kteří už sice neměli kvalitu, ale pořád vyšší sledovanost než tyhle nové "hity"....opravdu logika producentů je pro mě nepochopitelná....

hele uvidí se co bude po The Sing-Off doufám že nějákej kvalitní seriál, jako nechápu proč daly Chucka až na pátek i když doufám že tam bude mít dost velkou sledovanost

Podle mě mohly s Playboy Clubem udělat něco jinýho třeba ho odsunout na mezi sezonu a udělat s toho mini sérii

Seriál se mi líbil

Go GOATS
Editováno: 3x | Naposledy: 4. 10. 2011 / 23:15:05
kynel
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 10. 2011 / 23:55:33 (před 13 roky)
off

Mě, ale hlavně překvapuje slabý zájem diváku v USA.

BasarMilesTeg
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
5. 10. 2011 / 01:32:14 (před 13 roky)
off

Podle mě to byl seriál, který měl skončit na kabelovce (takovej ShowTime by mu slušel). Před deseti nebo dvaceti lety by pravděpodobně kontroverznost námětu přilákala hodně lidí, ale nyní to již zdaleka tak kontrovézní téma není, a proto to tak dopadlo.

PS: To samé podle mě čeké Charlieho andílky. Už nejsou sedmdesátý léta, aby u seriálu udržely diváky jen pěkný ženský.

"A tak se od sebe odloučili, kmet a muž, smějíce se, jako se smějí dva chlapci.Ale když Zarathustra byl samoten, promluvil takto k srdci svému: "Což je to možné! Tento stařičký světec ještě ani nezaslechl v svém lese, že bůh jest mrtev!"Friedrich N.
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 10. 2011 / 01:34:52
Zdeněk Král
Autor článku | Cool level: 20 | Zipper
5. 10. 2011 / 08:38:07 (před 13 roky)
off
Zdroj napsal(a):

The series faced a backlash almost from the start, as the Parents Television Council called for a boycott and urged sponsors to pull out of the show that starred Amber Heard and Eddie Cibrian in a 1960s-set story about the Chicago Playboy Club and the bunnies and men who loved them.
Seven advertisers exited the series in the series’ second week after PTC president deemed the show a “commercial disaster” and called for the network to cancel the “degrading and sexualizing program immediately.”
PHOTOS: NBC's Key Art for 'Playboy Club,' 'Grimm' and More
The PTC targeted the show from early on for objectifying and degrading women since NBC ordered it to series in May.
Zdeněk
Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 10. 2011 / 18:36:16 (před 13 roky)
off

No nepotěšili mě :-)

Whatever