Diskuze k článku I dámám je někdy horko... 2. díl
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
29. 11. 2015 / 12:05:26 (před 8 roky)
off

Prsa, prsa a zase prsa. Na tomhle článku může být špatně jediná věc - není tak rozsáhlý jako články z předávání cen :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
majka147
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 11. 2015 / 12:09:47 (před 8 roky)
off

Už som hned očakávala že tam bude Pamela z Pobrežnej hliadky :D Ale akosi na na ňu zabudlo

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
29. 11. 2015 / 12:20:25 (před 8 roky)
off

Díky za fotočlánek ;)

Favoritky vybírat nebudu. To by bylo na dlouho :D

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
29. 11. 2015 / 12:24:21 (před 8 roky)
off

Ne že by ostatní fotočlánky byly špatné, ale tenhle se mi zdá asi nejlepší :)

Hold the Door!
MartasW
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 11. 2015 / 13:41:48 (před 8 roky)
off

Taky mě to tak nějak zahřálo :D

Věřím, že nejdokonalejší seriál na nás stále teprve čeká ...
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
29. 11. 2015 / 15:07:48 (před 8 roky)
off

Sice jsem holka, ale sakra, ta Alexandra...:D

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
29. 11. 2015 / 15:36:40 (před 8 roky)
off
reallyreallychildish napsal(a):

Sice jsem holka, ale sakra, ta Alexandra...:D

Jojo, koukám, že bych měl asi začít sledovat True Detective.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
zivot
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
29. 11. 2015 / 15:49:20 (před 8 roky)
off
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
29. 11. 2015 / 16:30:08 (před 8 roky)
off

Ach mé lesbické horňácké srdéčko zaplesalo blahem :D. Byť myslím, že Anna Silk a Viva Bianca toho ukázaly daleko víc než je zde vybráno ehm :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Mania Dardeville
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
29. 11. 2015 / 19:07:40 (před 8 roky)
off

Krásné, krásné, všechny z nich jsou krásné :-*

...quia victus de mea adhibeo talis, qualls eas...
inekafe
Autor článku | Cool level: 93 | Jack Bauer
30. 11. 2015 / 00:53:49 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Prsa, prsa a zase prsa. Na tomhle článku může být špatně jediná věc - není tak rozsáhlý jako články z předávání cen :D

Amen to that! :D Neboj, príde zase leto, teplo, takže určite sa dočkáme pokračovania, som si tým istý. ;D

majka147 napsal(a):

Už som hned očakávala že tam bude Pamela z Pobrežnej hliadky :D Ale akosi na na ňu zabudlo

Tá mi ani nenapadla. A úprimne - to o takú umelinu niekto ešte stojí? :))

La.Volpe napsal(a):

Favoritky vybírat nebudu. To by bylo na dlouho :D

Asi tak. :D Ja ani neviem, či by som mal čo škrtať, všetko sú to sympatické kočky. ;) Aj taká Gillian alebo Mariska vyzerajú na svoj vek úžasne. Aj keď teda mne sú samozrejme vekovo bližšie napr. taká Lili alebo Eiza - taktiež veľké kočky. ;)

Locke napsal(a):

Ne že by ostatní fotočlánky byly špatné, ale tenhle se mi zdá asi nejlepší :)

Že? Aj ja si myslím. ;D

andromache napsal(a):

Ach mé lesbické horňácké srdéčko zaplesalo blahem :D. Byť myslím, že Anna Silk a Viva Bianca toho ukázaly daleko víc než je zde vybráno ehm :D.

Si píš. :D Pôvodne som sem chcel dať napr. namiesto Angie jej kolegyňu Sashu - ale z Rizzoli som na nete nič také nenašiel, no a zo Shameless sa nedalo nájsť nič, kde by mala aspoň trochu oblečenia. :'D Takisto som chcel dať aj nejakú kočku z Masters of Sex (tam bola napr. "Beth" z TWD alebo tá hlavná predstaviteľka z iZombie), ale bohužiaľ, nič 18- som nenašiel. :D Z tých vo fotočlánku sme mohli vidieť viac napr. z Michelle, Alexandry, Natalie, Kate, Taylor, Chloë, Naturi, Addison a Lili. A teda spomínaná Viva. O Anne neviem, to bežalo na Showcase, takže "úplná" nahota tam asi nebola, len nejaké zábery zboku alebo zozadu. :D To ja len tak, kto by si chcel na nete dohľadať. :'D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 11. 2015 / 00:55:25
andromache
30. 11. 2015 / 01:05:14 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Si píš. :D Pôvodne som sem chcel dať napr. namiesto Angie jej kolegyňu Sashu - ale z Rizzoli som na nete nič také nenašiel, no a zo Shameless sa nedalo nájsť nič, kde by mala aspoň trochu oblečenia. :'D Takisto som chcel dať aj nejakú kočku z Masters of Sex (tam bola napr. "Beth" z TWD alebo tá hlavná predstaviteľka z iZombie), ale bohužiaľ, nič 18- som nenašiel. :D Z tých vo fotočlánku sme mohli vidieť viac napr. z Michelle, Alexandry, Natalie, Kate, Taylor, Chloë, Naturi, Addison a Lili. A teda spomínaná Viva. O Anne neviem, to bežalo na Showcase, takže "úplná" nahota tam asi nebola, len nejaké zábery zboku alebo zozadu. :D To ja len tak, kto by si chcel na nete dohľadať. :'D

Ad Lost Girl: Ale byla :D. Občas to tam bylo jako Dobrý den, kozy ven :D. Věř mi :D. Anna Silk a Zoie Palmer se prsily docela často :D. (viz vyhledávač a to jsou jenom ty decentní jako: odkaz

A možná bych našla i ty necudný :D. Btw, nedala by se udělat verze 18+ :D? Jak s pány tak s dámami :D (ve Spartym byla taky slušná přehlídka pánských full frontal :D). ALe to jenom taková poznámka na typ třeba na Silvestra nebo tak :D. A jinak co se týče Rose McIver, tak zrovna u ní jsem měla docela problém si zvyknout na její odhalená prsa, vzhledem k faktu, že jsem si ji pamatovala jako 13 letou holku :D. To jsou pak šoky jako blázen :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
inekafe
Autor článku | Cool level: 93 | Jack Bauer
30. 11. 2015 / 01:23:57 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

Ad Lost Girl: Ale byla :D. Občas to tam bylo jako Dobrý den, kozy ven :D. Věř mi :D. Anna Silk a Zoie Palmer se prsily docela často :D. (viz vyhledávač a to jsou jenom ty decentní jako: odkaz

A možná bych našla i ty necudný :D. Btw, nedala by se udělat verze 18+ :D? Jak s pány tak s dámami :D (ve Spartym byla taky slušná přehlídka pánských full frontal :D). ALe to jenom taková poznámka na typ třeba na Silvestra nebo tak :D. A jinak co se týče Rose McIver, tak zrovna u ní jsem měla docela problém si zvyknout na její odhalená prsa, vzhledem k faktu, že jsem si ji pamatovala jako 13 letou holku :D. To jsou pak šoky jako blázen :D.

Tak prsiť hej, to sa môže aj mimo kábloviek. :D Príkladom nech sú Sofia Vergara v Modern Family a Kat Dennings v 2 Broke Girls. :D A vlastne ešte Sophie z 2BG, kde to zas ale až taká výhra veru nie je. :D Pozeral som cez svoj zdroj, ale až také necudné, kde by bolo vidieť celé ňadro, ako sa vraví, som nenašiel. :D Sideboob pohodka, takých tam bolo veľa, ale to sa môže skoro aj na komerčkách, takže to sa neráta. :D A našlo mi to Annu hore bez v seriáli Being Erica. :D

Inak ja som mal minimálne pri polovici tých z kábloviek, čo som vymenoval, problém nájsť zahalenú, hlavne tie, čo boli v tých priesvitných alebo si držali prsia v rukách. To bolo bradavka sem, bradavka tam. :DDD

Ako mne by to nerobilo problém skomponovať, ale naskytujú sa 2 problémy - odhalených mužských partií je podstatne menej, a ak už aj boli (napr. spomínaný Spartacus), tak to boli skôr všelijaké vedľajšie postavy a tak, herci úplne neznámi. Takže by boli ženy ochudobnené. :D A druhá vec - určite by to nikto nepovolil, veľmi silno o tom pochybujem. :D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 11. 2015 / 01:24:48
andromache
30. 11. 2015 / 01:38:49 (před 8 roky)
off
inekafe napsal(a):

Tak prsiť hej, to sa môže aj mimo kábloviek. :D Príkladom nech sú Sofia Vergara v Modern Family a Kat Dennings v 2 Broke Girls. :D A vlastne ešte Sophie z 2BG, kde to zas ale až taká výhra veru nie je. :D

No vidíš, ty dvě tam vlastně taky mohly bejt :D. Ale máš pravdu, že u Sophie to zas taková výhra není :D. To Kat Dennings je jiné kafe (sorry, no pun :D). A myslím, že ta v 2BG taky měla pár scének kdy pobíhá jenom v podprdě :D.

inekafe napsal(a):

Pozeral som cez svoj zdroj, ale až také necudné, kde by bolo vidieť celé ňadro, ako sa vraví, som nenašiel. :D Sideboob pohodka, takých tam bolo veľa, ale to sa môže skoro aj na komerčkách, takže to sa neráta. :D A našlo mi to Annu hore bez v seriáli Being Erica. :D

Aha, tak ona Lost Girl nebyla Annina první podobná fuška :D. To mnohé vysvětluje :D.

inekafe napsal(a):

Inak ja som mal minimálne pri polovici tých z kábloviek, čo som vymenoval, problém nájsť zahalenú, hlavne tie, čo boli v tých priesvitných alebo si držali prsia v rukách. To bolo bradavka sem, bradavka tam. :DDD

A myslíš, že ani tohle s bradavkama by jako neprošlo jo :D?

inekafe napsal(a):

Ako mne by to nerobilo problém skomponovať, ale naskytujú sa 2 problémy - odhalených mužských partií je podstatne menej, a ak už aj boli (napr. spomínaný Spartacus), tak to boli skôr všelijaké vedľajšie postavy a tak, herci úplne neznámi. Takže by boli ženy ochudobnené. :D A druhá vec - určite by to nikto nepovolil, veľmi silno o tom pochybujem. :D

Dammit, zase aby se člověk spoléhal na tumbrl :D. Tam se fakt najde všechno :D. Ale máš pravdu v tom, že pánové jsou nějak stydlivější a když už na to dojde, tak je to někdo, kdo si teprve chce podobným způsobem udělat jméno :D. No, smůla straight ladies, na vás se asi moc nemyslí :D. Vám budou muset stačit odhalené pekáče buchet a zadky v plavkách :D.

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 11. 2015 / 22:23:12 (před 8 roky)
off

Hmmm, to je pokoukáníčko. :) Jinak mě tam třeba chybí Bridget Regan, ale zase si momentálně nejsem jistá, jestli byla někdy jen ve spodním prádle, ale na tu se v tom přiléhavém kostýmu (Legend of the Seeker) dívá příjemně. A neříkejte mi, že nebyla lepší fotka Deborah Ann Woll, protože tu kde má sexy halloweenský obleček, se mi nepodařilo vymazat z hlavy... ;)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Hruzka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 12. 2015 / 16:26:55 (před 8 roky)
off

Tak pánský návštěvník sice nejsem ¯\_(ツ)_/¯, ale za fotočlánek děkuju. :D (A ta zde v diskuzi navrhovaná verze 18+ na Silvestra ale není vůbec špatný nápad a taky se přimlouvám :D:D!)

Mescalamba
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
16. 12. 2015 / 19:30:54 (před 8 roky)
off

No myslim, že linkovat cokoliv ze Spartaka nebo GOT je zbytečný, tam je obvykle tolik "oblečených" jako v běžném péčku. :D (Taky tam byla Lucy Lawless.. byť už je holka postarší, tak 15 let zpět by to udělalo větší radost)

Karen se pro Selfie skoro svlíkla a stejně to nepomohlo.. škoda, seriál byl naprosto skvělej (no a ona bez oblečení ostatně taky :D).

U Anny Silk bych řekl, že je to nejspíš Anna Silicone..

A 18+ verze? Eeem.. myslim, že to není úplně nejlepší pro tenhle server. :) Jsou tu i dost mladý návštěvníci. A ty si určitě najdou podobné fotky či videa sami a lépe.

Btw. odkaz
:D A ano, něco z toho se dá sehnat..

Editováno: 1x | Naposledy: 16. 12. 2015 / 19:31:08
andromache
17. 12. 2015 / 01:57:45 (před 8 roky)
off
Mescalamba napsal(a):

No myslim, že linkovat cokoliv ze Spartaka nebo GOT je zbytečný, tam je obvykle tolik "oblečených" jako v běžném péčku. :D (Taky tam byla Lucy Lawless.. byť už je holka postarší, tak 15 let zpět by to udělalo větší radost)

Když ona holka dostala odvahu až na starý kolena :D. byť myslím, že v XWP by se našlo pár scén, kde by se nahá ukázat mohla :D. A jinak nevím jestli sleduješ Ash vs. Evil Dead, ale tam se v posledním díle taky LL ukázala nahá :D.

Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 8. 2016 / 13:36:15 (před 8 roky)
off

Dalsi super fotoclanek, pokochal som sa...