Čo tí Američania pozerajú keď má Gotham také malé čísla. Dúfam, že im svitne lebo je to seriál, ktorí si zaslúži oveľa viac ako len dve série...
Nicole348 napsal(a):
Čo tí Američania pozerajú keď má Gotham také malé čísla. Dúfam, že im svitne lebo je to seriál, ktorí si zaslúži oveľa viac ako len dve série...
Big Bang a zbytek na The Voice. Pak už jich moc nezbyde.
Nicole348 napsal(a):
Čo tí Američania pozerajú keď má Gotham také malé čísla.
Očividně Teorii velkého třesku. :-D
Zatím mě čísla nějak extra nepřekvapila. Blindspot byl jasný hit, Life in Pieces jede po TBBT, Minority Report měl předurčeno stát se Almost Human 2.0... Jenom ten Gotham mě celkem mrzí.
No já jsem upřímně velmi zvědav jak dopadne EMPIRE tenhle týden. Seriál mě neskutečně zaujal a na druhou sérii se opravdu těším. Teď jestli se tedy zopakuje sledovanost...
Mne ta cisla u Gothamu moc neprekvapila, mel silnou konkurenci a jeste ke vsemu je ten dil uz cca tyden venku.
Tvle, 1.2 raiting asi letos poslední série. Ale Castle má silnou konkurenci :/
Blindspot a Scorpion teda impozantní nástup. :D
Ono to půjde dolů, ale uvidíme jak moc. Já doufám, že moc ne-e.
Ja som hned isla skontrolovat, ako som tipla Minority Report.. Som rada, ze tam mam zrusenie :D
Lill napsal(a):
Ja som hned isla skontrolovat, ako som tipla Minority Report.. Som rada, ze tam mam zrusenie :D
Jo no, a já tomu věřila, hnedka první chybka :D
Lill napsal(a):
Taky mám zrušení, ale možná na to časem mrknu, takže zatím nevím, jestli se radovat či ne :) Pro NBC hodně slušný den :)
Proč mě odkaz na blindspot háže na stránku state of affair ?
Daffy napsal(a):
Proč mě odkaz na blindspot háže na stránku state of affair ?
A Life in Pieces na The Millers, Crazy Ex na Messengers a Minority na The Following. Asi chyba při kopírování tabulky z loňška. :-D
Tak napríklad mňa osobne teória posledných pár sérií už veľmi nebaví zato taký Gotham... ale tak Američania sú zjavne jednoduchšie publikum.
lukascoolarik napsal(a):
A Life in Pieces na The Millers, Crazy Ex na Messengers a Minority na The Following. Asi chyba při kopírování tabulky z loňška. :-D
Měla jsem to nějak špatně ve svém Excelu. Viditelně tam byly správné odkazy, ale vůbec nevím jak, ale při kliknutí na ně mě to odkazovalo taky na ty loňské. Raději jsem si kompletní tabulku přepsala, v článku i do budoucna už by to tedy mělo být bez problémů.
Finální čísla: TBBT si polepšil o dvě desetiny. Life in Pieces šel dolů o jednu desetinu.
_karel_ napsal(a):
Blindspot a Scorpion teda impozantní nástup. :D
Ono to půjde dolů, ale uvidíme jak moc. Já doufám, že moc ne-e.
Nástup paráda, Scorpion si to zaslouží a snad se udrží, ale u Blindspot se obávám, že klesne, jestli nevytáhne po prvním díle laťku výše.
Balthazar6 napsal(a):
Mne ta cisla u Gothamu moc neprekvapila, mel silnou konkurenci a jeste ke vsemu je ten dil uz cca tyden venku.
A jak potom vysvětlíš Blindspot, který byl vypuštěn taky před premiérou?