Diskuze k článku 5 nejočekávanějších seriálů října 2015
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
27. 9. 2015 / 16:37:31 (před 9 roky)
off

Tak ďalšie očakávané seriály mesiaca sú na scéne ;) Čo sa týka mňa tak prvé miesto musí byť rozdelené lebo si neviem vybrať víťaza na obidva seriály sa extrémne teším:

1-2. The Flash a The Blacklist
3.Grimm
4.The Originals
5.Supergirl

Takže sa s tebou ragelka zhodujem v 5.mieste a viac-menej aj 1.mieste ;)

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 9. 2015 / 16:37:54
Squerago
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
27. 9. 2015 / 16:58:24 (před 9 roky)
off

Za mě určitě American horror story ;)

Esgalnor
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 9. 2015 / 17:07:52 (před 9 roky)
off

Jaj, v říjnu startuje strašně moc skvělch seriálů. Za mně:
1. Grimm
2. Supergril
3. AHS (a to mně první série nebavila a ostatní jsem neviděl, každopádně - těším se).
Kromě tohoto ještě jsem zvědav na: Expozitura: Atentát a možná i na Ash vs Evil Dead ^^

Důvtip je nade všechna bohatství lidí.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 9. 2015 / 17:15:10 (před 9 roky)
on
24ron24 napsal(a):

Tak ďalšie očakávané seriály mesiaca sú na scéne ;) Čo sa týka mňa tak prvé miesto musí byť rozdelené lebo si neviem vybrať víťaza na obidva seriály sa extrémne teším:

1-2. The Flash a The Blacklist
3.Grimm
4.The Originals
5.Supergirl

Takže sa s tebou ragelka zhodujem v 5.mieste a viac-menej aj 1.mieste ;)

Tak to je docela úspěšná bilance, ne? :) Já cvičně dala ze seznamu vybrat mužovi, který se se mnou shodl dokonce ve čtyřech z pěti (a první tři místa měl úplně stejně), což mě trošku uklidnilo :D Jen vyměnil Farga za Da Vinciho a prohodil pořadí se Supergirl :D

Já osobně se těším na ... ehm, tak jsem si to rozepsala a pak se šla kouknout do toho seznamu a zjistila jsem, že tam pravidelně nesleduju zatím nic :D Fargo jsem viděla 1. sérii, s druhou ale počkám, až bude odvysílaná celá. Můžu akorát říct, že se těším na Da Vinciho a Hemlock Grove, které budou rovnou i končit, takže už jsou o krok blíž mé nabité obrazovce :D

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
27. 9. 2015 / 17:51:22 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak to je docela úspěšná bilance, ne? :) Já cvičně dala ze seznamu vybrat mužovi, který se se mnou shodl dokonce ve čtyřech z pěti (a první tři místa měl úplně stejně), což mě trošku uklidnilo :D Jen vyměnil Farga za Da Vinciho a prohodil pořadí se Supergirl :D

Já osobně se těším na ... ehm, tak jsem si to rozepsala a pak se šla kouknout do toho seznamu a zjistila jsem, že tam pravidelně nesleduju zatím nic :D Fargo jsem viděla 1. sérii, s druhou ale počkám, až bude odvysílaná celá. Můžu akorát říct, že se těším na Da Vinciho a Hemlock Grove, které budou rovnou i končit, takže už jsou o krok blíž mé nabité obrazovce :D

Jo slušná bilance ;) Ja 2-4.miesto nesledujem, takže to môže byť aj tým :DDD

May the odds be ever in your favor.
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 9. 2015 / 18:17:13 (před 9 roky)
off

To už bude další měsíc? :D

Když kouknu do kalendáře, tak se nejvíc těším na Leftovers a Fargo. V druhým sledu Homeland nebo Walking Dead.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
27. 9. 2015 / 19:14:20 (před 9 roky)
off

Moja TOP 3 je Flash, Chicago Fire a Supernatural.. Zo Supergirl zatial nie som az taka nadsena, uvidim, ako sa to rozbehne :D

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
27. 9. 2015 / 19:21:01 (před 9 roky)
off

Na Supergirl se absolutně netěším. U Farga 2 mám strach, že to skončí jako Temný případ 2 a nepodaří se navázat na úspěch předchozí řady. Walking Dead je fajn, ale do své Top 5 bych ho asi nedal. Na AHS: Hotel se celkem těším, tak snad se podaří. A Flash je můj nový Arrow, takže jsem zvědav, co předvede dál. :-)

Moje říjnová Top 5 by vypadala asi takhle:

1. The Leftovers
2. The Blacklist
3. The Flash
4. AHS: Hotel
5. Homeland

Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
27. 9. 2015 / 19:42:06 (před 9 roky)
off

Jé, Leftovers. Já si nevím proč myslel, že půjdou až o prázdninách. Tak na ty se těším nejvíc (ale asi si je dám až najednou). Potom se těším na Flashe, TWD a AHS. Na Supergirl se taky celkem těším, i když ve srovnání s Flashem, Agenty nebo Gothamem bude hrát v komiksových seriálech asi spíš druhou ligu. No začíná být těch seriálů už zase nějak hodně :)

Hold the Door!
truelovevlasticka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
27. 9. 2015 / 22:44:37 (před 9 roky)
off

U mě by to vypadalo asi tak:
1.)The walking dead
2.)Arrow+Flash
3.)The vampire diaries + Originals
4.)AHS
5.)Supernatural a Reign

ostatní nesledudu a jsou mi šumák
no ale na co jsem nejvíc zvědavá bude TVD bez Eleny a budu nadále zvažovat zda sledovat a doufat v ukončení seriálu a pěknýho závěru
no a pak čemu chci dát šanci je Ash vs. evil dead

Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 9. 2015 / 00:08:45 (před 9 roky)
off

U mňa by bolo na prvom mieste AHS. Prečo? Oki, pripúšťam, že Flash im vyšiel, súdiac podľa čísiel sledovanosti a jeho úspechu. Ale má jedno mínus, téma o superhrdinovi so superschopnosťou, ako snáď každý štvrtý seriál. Nič v zlom, ale predsa len AHS je lepšie v tom (hoci teda 4.sériou ma Murphy-Falchuk sklamali), že každá séria je o niečom inom, mení sa obsadenie, vždy je tam vytvorené napätie a nemusia variť z vody ako pri mnohých iných seriáloch. Takže za mňa rozhodne America Horror Story na prvom mieste. A o to viac, že téma Hotel je už sama os ebe mrazivá. :) Inak čo sa týka Farga, možno si niekedy poziem prvú sériu, len preto že tam hrá Martin Freeman, ale ako pozerám, v ďalšej sérii nie je, čo je škoda, takže tú radšej vzdám. Supergirl si pozriem asi až keď bude ukončená celá séria, aj preto, že či ju predĺžia a aj preto, že sa mi proste nechce sledovať aktuálne.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 2x | Naposledy: 28. 9. 2015 / 00:09:21
ondra2338
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
29. 9. 2015 / 08:25:08 (před 9 roky)
off

1.The Walking Dead
2.Chicago Fire
3.Grimm
4.Arrow
5.Supernatural

ondra2338
buddyholy8656
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
29. 9. 2015 / 19:56:10 (před 9 roky)
off

1.Homeland 2.,3.......úplné nič (možno ešte tak Fargo)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 9. 2015 / 08:46:58 (před 9 roky)
on
reallyreallychildish napsal(a):

Počkat, počkat. Hemlock Grove zrušeno? 3. řada je poslední?

Už se ví dlouho, viz tady a tady.

Hurrikan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
1. 10. 2015 / 20:23:36 (před 9 roky)
off

Já už čekám jen na da Vinciho :3 po tak dlouhé době si ho vychutnám :P

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
6. 11. 2015 / 10:03:55 (před 9 roky)
off

Flashe bych chtěla vidět, vypadá dobře, ale ještě jsem se neprokousala 2. řadou Arrowa, takže by mi chyběly informace.