Za mě je to stejně jako u Británie David Tennant :). Ale je otázkou, jaká část hlasujících neviděla classic stejně jako já :D.
Můj žebříček:
1. David Tennant
2. Christopher Eccleston
3. Matt Smith
4. Peter Capaldi
Pokaždé, když změnili doktora, tak mi to celkem vadilo, ale u Capaldiho se nemůžu dočkat, kdy už ho vymění. Prostě mi tam nesedne (tím nemám na mysli jeho hraní, herec je to dobrý).
Jinak stejně jako Drunk_Queen jsem ani já neviděla původní sérii, takže tam nemohu hodnotit, ale časem to plánuji.
Stěhuju se do Britanie.:D Za mě taky určitě David Tennant. Jeho jsem si totálně zamilovala a to nejen pro ty krasné oči. Ovšem za něj bych dala Christophera Ecclestona, ten byl úplně super, divím se, že se do žebříčku nedostal.
Matt Smith se pomalu nedal brát vážně a Capaldiho jsem si moc neoblíbila.
Ale mám je ráda, netvrdím že né.
Bude někdy volba nejpopularnější společnice?
Za mě by to byl taky Tennant, po něm Capaldi, Eccleston a Smith. Matta jsem si zrovna dvakrát neoblíbila a jeho regenerace byla jediná, kterou jsem neobrečela.
David Tennant si svoju rolu zahral dobre takže to prvé miesto si určite zaslúži.:)
Za mňa by bol však posledný asi Peter Capaldi. Herec je dobrý ale do tejto role mi proste nesedí a nedokážem si naň zvyknúť.
U mne by to bylo takhle.
1. David Tennant
2.-3. Tom Baker
2.-3. Matt Smith
Capaldi mi prijde jako nejhorsi doktor z nove generace.
Těžko se mi rozhoduje mezi Davidem Tennantem a Mattem Smithem, ale Matta jsem možná měla o trochu radši pro to jeho šílenství.
Jednoznačne u mňa víťazí tiež David :D kto by ho nemal rad keď doktora zahral najlepšie :)
Najlepší Dr. Who je Colin Baker.
Z mého žebříčku je tam pouze Peter Capaldi, kterého bych rozhodně obsadila na lepší místo. Smithe jsem čekala, ale zamrzel, poněvadž on je asi jediný Doctor, kterého jsem si nedokázala zamilovat... Tennant mi nevadí, ikdyž na první příčku bych ho nedala, ale jak jsem napsala, nevadí mi to. Za Toma Bakera jsem věčná, alespoň někdo z classic series! No, můj žebříček:
1. Paul McGann
2. Peter Capaldi
3. Jon Pertwee
4. Jó, asi všichni zbývající Doctoři, až na...
5. Matt Smith
Tak u mňa je jednoznačne najobľúbenejší Matt a David je v tesnom závese za ním. Obaja boli šialený jeden viac ako druhý :D
Pro Brity mám slabost a zcela s nimi souhlasím, Davida jsem si taky zamilovala. Capaldimu nemůžu pořád přijít na chuť. Tak uvidíme, jestli nějaký další Doctor Davida překoná... ;)