Další týden čekání na Chucka přežiju, ale co mě neskutečně štve je fakt, že seriál nedovysílaj ještě tenhle rok a zas budou pauzy!!!
Chuck: neni náhodou to datum už dlouho? já mám pocit že jsem ani o jiným datu nevěděl
Sal3m napsal(a):
Chuck: neni náhodou to datum už dlouho? já mám pocit že jsem ani o jiným datu nevěděl
nn, původně měla mít 5.řada premiéru 21.října, ale je fakt, že to není úplně novinka, vim o tom přes týden
ty chodíš na Chuck.cz?
Sal3m napsal(a):
ty chodíš na Chuck.cz?
taky, ale i na spoilertv.com a to posunutí jsem se dozvěděla na facu, ptž jsem přihlášená ke skupině Official CHUCK Page
allyska napsal(a):
taky, ale i na spoilertv.com a to posunutí jsem se dozvěděla na facu, ptž jsem přihlášená ke skupině Official CHUCK Page
Však to jsou takový novinky, že psát bleskovku kvůli jedný škoda, ale když se to takhle pokupí, tak je to zajímavé. Minimálně pro ty sváteční seriálisty. :-)
HBO dělá jedny z nejlepších seriálů vůbec, ale proč jim další řada trvá táááák dlouho??? :(
Chjo, tolik měsíců čekání, to nevdržím! ;)
Fruiko napsal(a):
Však to jsou takový novinky, že psát bleskovku kvůli jedný škoda, ale když se to takhle pokupí, tak je to zajímavé. Minimálně pro ty sváteční seriálisty. :-)
Vim, vim, tím jsem pouze chtěla říct, že je to nově posunuté, ale že to není čerstvá novinka :)
Jenom 17 dílu? Pche :(
Jinak mě upoutávka na ten serioš house of lies zaujala :))
Michalenka napsal(a):
Jenom 17 dílu? Pche :(
na druhou stranu lepší než 13 ;)
jj, s tim Chuckem to neni zas až tak 'žhavá' novinka, ale nechtělo se mi jen kvůli tomu psát celou bleskovku, tak jsem to splácal takhle dohromady :)
allyska:na forum na Chuck.cz nechodíš?
Sal3m napsal(a):
allyska:na forum na Chuck.cz nechodíš?
psala jsem, že jo :)
jak se tam jmenuješ?
Sal3m napsal(a):
jak se tam jmenuješ?
nijak :D, profil tam vytvořenej nemám