To by nemuselo být špatné. Prozatímní spin-offy se vydařily, takže pevně věřím, že se vydaří i tohle. Nessův Chaos se mi líbil, doufám, že se mu podaří dobře naložit i s tímto spin-offem. Pokud Jenna Coleman s koncem deváté série skončí, nebylo by na škodu, kdyby se třeba na jednu epizodu, či častěji objevila i tady.
paju99 napsal(a):
To by nemuselo být špatné. Prozatímní spin-offy se vydařily, takže pevně věřím, že se vydaří i tohle. Nessův Chaos se mi líbil, doufám, že se mu podaří dobře naložit i s tímto spin-offem. Pokud Jenna Coleman s koncem deváté série skončí, nebylo by na škodu, kdyby se třeba na jednu epizodu, či častěji objevila i tady.
Někde psali, že tady nebude.
Brala by som to, ale bojím sa že o nebude dobré :-/
Minutu ticha za Torchwood. Kdykoliv se o něm někde píše, bodne mě dýka. Nej seriál ever, scénáristi se nebáli žádných kontroverzí... Ach. Miss it very much indeed.
Keby radšej spravili pokračovanie Torchwoodu. Však nech spravia aj niečo pre deti, ale Torchwood by sa mal vrátiť, zvlášť keď doktora stále odkladajú, delia a presúvajú.
pokiaľ by hneď v prvej časti prišla nejaká príšera čo by tie decká rozpárala či zožrala, a potom by sme skončili niekde pod priehradov v Torchwoode :D
Torchwood se mi moc líbil a hodně mě mrzelo, že skončil. Takže se na další spin-off těším.
Jsem si chvíli myslela, že půjde o nějaký druh pokračování Torchwoodu. Škoda že ne