Super článek. :-)
Osobně mám v plánu The Shield, The Wire a možná i ten Mob City. Z výběru jsem viděl jen Body of Proof a samozřejmě doporučuju, je to fajn podívaná.
The Wire se mi podařilo dokoukat před pár týdny stylem "hergot,dvě v noci,tak ještě jeden díl a fakt už jdu spát!" Tenhle seriál vás po pár dílech drapne a nepustí.Mohu jen doporučit.
Ze zmiňovaných jsem viděla Common Law a mám radost, že se tu objevil. A zároveň mě moc mrzí, že má jen jednu řadu, protože zrovna tenhle seriál je naprosto úžasný (a to jinak kriminálky zas tak nesleduju)! :-)
Jak jsem viděla titulek, vyběhl mi seriál, co by sem patřil a hle! Ragelly mi udělala vážně radost, že vybrala Common Law. Obsazení je brilantní. Je to seriál k zapamatování. Jinak mě z výběru čeká Mob City a The Shield až bude čas. The Wire jsem po první sérii odložila, solidní seriál, ale začala jsem koukat ve špatném období. Zbytek zatím nezaujal. Díky za článek!
Bližšie poznám len Common Law a stojí za pozretie. Tých častí zasa toľko nie je :P
Btw, díky za článok, super.
Jsem rád, jestli se nejnovější článek líbí a děkuji novým členům redakce za zapojení. Já osobně viděl akorát Wire a Finder, ale zrovna jsem dokoukal Sons of Anarchy a tak se někdy v "blízké" budoucnosti chystám taky na The Shield.
Mob City je pre fanúšika noir povinnosť. Skvelo spracované prostredie, výborná hudba a známe herecké tváre (Shane a Dale z TWD, Peter z Heroes....) pod vedením Franka Darabonta (tiež sa podieľal na prvých dvoch sériách TWD) určite stojí za tých šesť hodín.
Finder (myslím, že je to spin-off Bones) dobre funguje ako oddychovka. Wire a Shield mám už dlhšie vo wathliste a pevne dúfam, že sa k nim niekedy dostanem :)
Zvyšné dva seriály nepoznám a ani ma podľa popisu nezaujali.
Mob City a Common Law patria medzi také, ktoré nie sú nejako vysoko na mojom rebríčku, ale keď sa raz budem nudiť a spomeniem si na ne, určite by som ich pozrel. ;) (z CL som dokonca videl pilot) Z Findera som tiež videl pilot, ale nemám potrebu pokračovať, Body of Proof ide úplne mimo mňa... no a The Shield, tam snáď nie je o čom, v rámci žánru asi fakt najlepší seriál spoločne s Justified a zrejme aj tým The Wire... ten už dlhšie plánujem (HDčko čaká na disku :3), ale zatiaľ nebol čas, predsa len to má skoro hodinové časti a pred pol rokom, keď chvíľu času bolo, som uprednostnil The Shield... ale očakávam podobnú pecku, takže sa teším, až si to raz konečne pozriem. ;)
inekafe napsal(a):
Mob City a Common Law patria medzi také, ktoré nie sú nejako vysoko na mojom rebríčku, ale keď sa raz budem nudiť a spomeniem si na ne, určite by som ich pozrel. ;) (z CL som dokonca videl pilot) Z Findera som tiež videl pilot, ale nemám potrebu pokračovať, Body of Proof ide úplne mimo mňa... no a The Shield, tam snáď nie je o čom, v rámci žánru asi fakt najlepší seriál spoločne s Justified a zrejme aj tým The Wire... ten už dlhšie plánujem (HDčko čaká na disku :3), ale zatiaľ nebol čas, predsa len to má skoro hodinové časti a pred pol rokom, keď chvíľu času bolo, som uprednostnil The Shield... ale očakávam podobnú pecku, takže sa teším, až si to raz konečne pozriem. ;)
Když ty mi doporučuješ Shield, tak já ti vřele doporučím Wire. Fakt stojí za to!
The Wire není jednoduchý rozkoukat, ale pak už to jede. Stejně jako Parks & Recreation jsem s ním začínal dvakrát nebo třikrát, než mě to chytlo, ale rozhodně nelituju.
Vďaka za tipy. Nevidel som z nich zatiaľ ani jeden. Najskôr sa pustím do Common Law a the Finder, lebo majú menej častí. Ostatné až keď budem mať viac voľného času, aby som si ich dal v maratóne.
Body of Proof, The Shield a The Finder už jsem viděla, ale moc děkuju za tip na Common Law, do toho se pustím :)
Ha, jsem si všimla, že jak jsme minule dělali reklamu na seriály Davidu Spadeovi, tak teď ji děláme Sonji Sohn :D
Gabik.029 napsal(a):
Ha, jsem si všimla, že jak jsme minule dělali reklamu na seriály Davidu Spadeovi, tak teď ji děláme Sonji Sohn :D
Tay jsem si všiml, ale ani jednou o ní nepíšeme :D
Pajky napsal(a):
Tay jsem si všiml, ale ani jednou o ní nepíšeme :D
Tak aspoň honorable mention v diskuzi ;D
Gabik.029 napsal(a):
Tak aspoň honorable mention v diskuzi ;D
A všímavý čtenář ji vidí na dvou obrázcích :D
Tady musím souhlasit s ragelly, Common law si opravdu zasloužil víc pozornosti. Možná se mrknu znova.