Yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes! Podľa môjho názoru mohol Strike Back pokojne pokračovať ešte sériu či dve, zdaľeka podľa mňa nevyčerpal námety a kvalita bola snáď sériu od série ešte vyššia. :) Takže som rád aspoň za pokračovane vo forme filmovej série, ak by to teda vyšlo. To bude zase pecka pecička. :3
inekafe napsal(a):
Yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes!
Koukám, že jsi nadšenej úplně stejně jako jsem byl já, když jsem tu zprávu četl :D A souhlas, Strike Back mohl klidně pokračovat dál, protože taková pecka se v televizi jen tak nevidí. Ale jestli vyjde ten film a bude pak v kinech i u nás, jdu stopro na něj... :))
Furiant napsal(a):
Koukám, že jsi nadšenej úplně stejně jako jsem byl já, když jsem tu zprávu četl :D A souhlas, Strike Back mohl klidně pokračovat dál, protože taková pecka se v televizi jen tak nevidí. Ale jestli vyjde ten film a bude pak v kinech i u nás, jdu stopro na něj... :))
No jo, štve ma, že neexistuje podobne ladených seriálov viac. :( Vojenských už vôbec nie a tých vo všeobecnosti "akčných" je tiež málo. Akože hej, viacero seriálov v sebe má akčné prvky, ale nie až v takom zábere, ako práve Strike Back. Osobne ho považujem za najakčnejší seriál ever. :D Z bežiacich je mu na chvoste snáď len Banshee, ktoré ale tiež už končí. Celkom sa mi ale páčil pilot Playera, tak uvidíme, či si to udrží nastolené % akcie. :D Inak mám ale pocit, že vojenské veci nejako netiahnu v dnešnej dobe... Aj v minulosti to boli väčšinou len minisérie (Band of Brothers, The Pacific, Generation Kill...).
super! sice nevím jak ten film bude vypadat spíš bych bral další série ale je skvělá zpráva že není dvacítce konec!