Diskuze k článku Zamíří Strike Back do kin?
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
4. 10. 2015 / 11:15:33 (před 9 roky)
off

Yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes! Podľa môjho názoru mohol Strike Back pokojne pokračovať ešte sériu či dve, zdaľeka podľa mňa nevyčerpal námety a kvalita bola snáď sériu od série ešte vyššia. :) Takže som rád aspoň za pokračovane vo forme filmovej série, ak by to teda vyšlo. To bude zase pecka pecička. :3

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
4. 10. 2015 / 13:07:32 (před 9 roky)
off
inekafe napsal(a):

Yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes, yes!

Koukám, že jsi nadšenej úplně stejně jako jsem byl já, když jsem tu zprávu četl :D A souhlas, Strike Back mohl klidně pokračovat dál, protože taková pecka se v televizi jen tak nevidí. Ale jestli vyjde ten film a bude pak v kinech i u nás, jdu stopro na něj... :))

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
4. 10. 2015 / 13:38:28 (před 9 roky)
off
Furiant napsal(a):

Koukám, že jsi nadšenej úplně stejně jako jsem byl já, když jsem tu zprávu četl :D A souhlas, Strike Back mohl klidně pokračovat dál, protože taková pecka se v televizi jen tak nevidí. Ale jestli vyjde ten film a bude pak v kinech i u nás, jdu stopro na něj... :))

No jo, štve ma, že neexistuje podobne ladených seriálov viac. :( Vojenských už vôbec nie a tých vo všeobecnosti "akčných" je tiež málo. Akože hej, viacero seriálov v sebe má akčné prvky, ale nie až v takom zábere, ako práve Strike Back. Osobne ho považujem za najakčnejší seriál ever. :D Z bežiacich je mu na chvoste snáď len Banshee, ktoré ale tiež už končí. Celkom sa mi ale páčil pilot Playera, tak uvidíme, či si to udrží nastolené % akcie. :D Inak mám ale pocit, že vojenské veci nejako netiahnu v dnešnej dobe... Aj v minulosti to boli väčšinou len minisérie (Band of Brothers, The Pacific, Generation Kill...).

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
wheelko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
4. 10. 2015 / 19:55:09 (před 9 roky)
off

super! sice nevím jak ten film bude vypadat spíš bych bral další série ale je skvělá zpráva že není dvacítce konec!