Ach jo, Lego, proč mi tohle děláš... už teď tuhle sadu nutně potřebuju. Vždyť jsou tam ty kulaté věci!
Ani nebudu předstírat, že mám nějaké děti... stejně bych jim to pak nechtěla půjčit :-D
Nádhera. Jen dvě chyby. Prakticky nulová dostupnost Ideas setů v českých kamenných prodejnách a kde je sakra Desítka.
havlik.jakub666 napsal(a):
Nádhera. Jen dvě chyby. Prakticky nulová dostupnost Ideas setů v českých kamenných prodejnách a kde je sakra Desítka.
V kamenných prodejnách neflákají jen Ideas. Většina "dospěláckých" setů se dá sehnat jen na internetu.
Dobře na Lego jsem už velká ale tohle prostě nutně potrebuju.... Slyšíš Ježíšku?
lego je sice drahý, ale tohle koupím a synovi ho NEPŮJČÍM !!! :-D
No nazdar. To se pod stromečkem se synem určitě poperu. To je fuk, že budu krkavčí matka.
11 má i fez! Luxusní.
Camfourek napsal(a):
11 má i fez! Luxusní.
To je fez! Vůbec mi nedošlo, co to má v ruce :-)
Chystám se na jaře znovu do Cardiffu, navštívit Doctora, tak třeba budou mít v místním shopu i jeden kousek pro mě :)
Musím si najít druhou práci, abych na všechny tyhle hračky měl. Vždycky když vidím takové věci, tak mám chuť si pořídit veětší byt s jednou prázdnou místností a do ni začít sbírat všechny ty věci kolem :) Jinak vypadá to moc fajnově. Proč takové věci nebyli v době mého dětství?