Mohli byste doplnit, že první díl 3. série je plánovaný na 13. července letošního léta? Ať se to hezky zobrazuje ve watchlistu? Díky :-)
jacketo napsal(a):
Mohli byste doplnit, že první díl 3. série je plánovaný na 13. července letošního léta? Ať se to hezky zobrazuje ve watchlistu? Díky :-)
Až na to, že oficiálně ještě není zveřejněno, kdy třetí řada začne. ;o) Myslím, že to datum bereš ode mě z webu, kam jsem ho doplnil už někdy na podzim na konci minulé série, protože mi to tak přibližně sedělo, že by to mohlo tak být... každopádně až to bude oficiální a potvrzené, doplním ti sem... ;-)
Hele víte někdo, proč Haven startuje až na konci září? :)
misyrka napsal(a):
Hele víte někdo, proč Haven startuje až na konci září? :)
Protože chce Syfy dát Haven šanci v hlavní seriálové sezóně... uvidíme, jaká bude sledovanost a jaký budou ratingy, já mám trochu strach, že by to mohla být pro Haven konečná, vzpomeňme si na SGU a Sanctuary... :)
Furiant napsal(a):
Protože chce Syfy dát Haven šanci v hlavní seriálové sezóně... uvidíme, jaká bude sledovanost a jaký budou ratingy, já mám trochu strach, že by to mohla být pro Haven konečná, vzpomeňme si na SGU a Sanctuary... :)
No popravdě toho jsem se přesně bála, když jsem ho neviděla v programu na léto. Navíc pátek není zrovna nejlepší den, ale tak třeba budeme překvapení.:D