Já vím, že všechno je o zvyku, ale teď si nedokážu vůbec představit, že si na Freeform zvyknu, přijde mi to úplně divné :D S ABC Family žiju už roky a Freeform se tomu ani vzdáleně nepodobá! Já nevím jak vy, ale já jsem z toho docela v šoku. Každopádně jsem zvědavá na logo a doufám, že za rok touto dobou už to budeme brát stejně automaticky jako CWčko :D
Freeform zní šíleně, jak jméno korporátu a ne televizní stanice, kde jsou seriály jako PLL.
Ach jo, zas si zvykat něco nového, to bude zvláštní :D. Jako ABC Family jsem tu stanici zkrátka poznala... To, že to chtějí změnit mě dost překvapilo, o tom jsem vážně neměla tucha, ale tak jednou si zvyknu :D. Nejdřív jsem to blbě četla jako "Freedom" (asi mi šibe nebo už neumím číst), takže Freeform je vlastně docela fajn :D :D :D
Bože, co to je? :-D Ale jak píše ragelly, časem si asi zvykneme, důraz na to slůvko "asi". :-D
Sci-fi na Syfy si pamatuju. Asi jsem starej.
Jako nekdo, kdo si pamatuje jak prechod na The CW, tak na SyFy, musim rict, ze na jednu stranu mi to nijak nevadi, nadruhou, ale musim konstatovat, ze predchozi zmeny byly mnohem mene "drasticke". Uprimne nechapu, ze zrovna tenhle nazev prosel marketingovym oddelenim, protoze osobne mi jde strasne spatne pres pusu. Ikdyz Americanum to mozna vyhovuje lip :)
Fruiko napsal(a):
Sci-fi na Syfy si pamatuju. Asi jsem starej.
Tak to bylo nějak 2005 zhruba, ne? To je zrovna doba, kdy každý rok hraje roli. Já se začala víc zajímat o seriály tak v roce 2008-2009. Tipuju, že většina našich návštěvníků už zná Syfy jen jako Syfy :)
Je to fakt nezvyk :D... Jako název pro novou stanici by to asi bylo super, ale přejmenovat to takhle radikálně... líp by se fakt pamatovalo, kdyby v tom zůstalo aspoň to Family, když už nic jiného :D
Drunk_Queen napsal(a):
Nejdřív jsem to blbě četla jako "Freedom"..
Hele, já taky, jak jsem si poprvé prolítla nadpisy ve svém Feedly :D Až pak jak jsem se pořádně začetla do článku, tak jsem zjistila, že to je jinak :D
ragelly napsal(a):
Tak to bylo nějak 2005 zhruba, ne? To je zrovna doba, kdy každý rok hraje roli. Já se začala víc zajímat o seriály tak v roce 2008-2009. Tipuju, že většina našich návštěvníků už zná Syfy jen jako Syfy :)
2009, dokonce jsem si myslel, že jsem o tom psal bleskovku, ale nepodařilo se mi ji najít. Tak jsem asi jen chtěl. :-D
ragelly napsal(a):
Nekecej, na Sci-Fi Channel ještě běžela Hvězdná brána :D
ragelly napsal(a):
Hele, já taky, jak jsem si poprvé prolítla nadpisy ve svém Feedly :D Až pak jak jsem se pořádně začetla do článku, tak jsem zjistila, že to je jinak :D
Já to zjistila až při sledování videa... :'D
Seraphine313 napsal(a):
Nekecej, na Sci-Fi Channel ještě běžela Hvězdná brána :D
A to mi má jako dokázat, že ta změna nebyla zas až tak dávno? Vždyť SG je úplně retro :D
Fruiko napsal(a):
2009, dokonce jsem si myslel, že jsem o tom psal bleskovku, ale nepodařilo se mi ji najít. Tak jsem asi jen chtěl. :-D
Tak já možná začala se seriály 2008-2009, ale orientovat se ve stanicích asi až později :D Sakra, já si vůbec nepamatuju, jak jsem se do toho vlastně dostala! :D
ragelly napsal(a):
Tak já možná začala se seriály 2008-2009, ale orientovat se ve stanicích asi až později :D Sakra, já si vůbec nepamatuju, jak jsem se do toho vlastně dostala! :D
Prison Break, Dexter, HIMYM, BBT (ještě když nebylo cool), Scrubs, Earl a pak už to jelo...
ragelly napsal(a):
A to mi má jako dokázat, že ta změna nebyla zas až tak dávno? Vždyť SG je úplně retro :D
Ti dám retro :D s takovou budeš za pár let retro ty! :D
Fruiko napsal(a):
Prison Break, Dexter, HIMYM, BBT (ještě když nebylo cool), Scrubs, Earl a pak už to jelo...
U mě ani ne, spíš CSI v televizi a postupně na počítači Charmed, Gilmorky, Smallville, Dawson... Dextera, HIMYM, BBT jsem neviděla doteď, Earla ani neplánuju a Scrubs to jo, to už jsem naštěstí dohnala před pár lety, když jsem ještě stíhala :D
To je toho, já mám stejně ve všech stanicích hroznej guláš :D Ale musím uznat, že Freeform je pěkně blbej název - vůbec se to nehodí pro televizní stanici, spíš bych si pod tím představila nějaký diskuzní pořad nebo prostředek na hubnutí :D
Navrhnout tento název někdo z marketingu, tak letí. Název má moc "f" a hlavně "r", nezní zvučný, těžce se vyslovuje, zní strašně lacině a přidávám se do skupiny "Napoprvé jsem to blbě přečetl".. nejdříve četl Freefrom.
Za to dávám ABC&Disney palec dolů a doufám, že brzy název opět změní nebo vznikne nějaká zkratka.. klidně tomu budu říkat Free, FF, FreeF(uck?).
Ježiš vy jste konzervy :D ABC Family nebo Freeform, vždyť je to jedno, hlavně ať točí pořádné seriály a pak se mohou jmenovat jak chtějí ... A myslím si, že účel jim to splní, Freeform bude jednodušší tweetovat či jinak používat než ABC Family :)
Jde jen o zvyk, nic hrozného.
Netvrdím, že Freeform je nějaký název, ze kterého bych šla do kolen, ale mít v názvu "Family" taky není zrovna výhra. :D
KATASTROFA! Oki, chcú premenovať stanicu, na tom by nebolo nič zlé. Možno by mi ani nevadilo, keby odstránili tak či tak ten názov "Family". Ale Freeform? Veď sa to ťažko vyslovuje. Časom to ľudia budú zrejme skracovať na FF, to proste nejde. A tiež som mala problém to prečítať, vyzeralo to pred mojimi očami najprv ako Freedom. Jasné, že dá sa zvyknúť na veľa vecí, ale toto sa bude tak zle vyslovovať, že verím, že ten názov časom zmenia, prehodnotia, alebo skrátia. P.S.: Trochu mi to príde ako keby také umelé tlačenie do hlavy, vďaka slovu "free", aby z toho mali diváci asi lepší pocit alebo čo.
ragelly napsal(a):
U mě ani ne, spíš CSI v televizi a postupně na počítači Charmed, Gilmorky, Smallville, Dawson... Dextera, HIMYM, BBT jsem neviděla doteď, Earla ani neplánuju a Scrubs to jo, to už jsem naštěstí dohnala před pár lety, když jsem ještě stíhala :D
Stargate skončil 2007. To ještě nemůže být považovaný za retro :D Ale jak pročítám vaše příspěvky, tak si začínám připadat ani ne tak staře jako asociálně. Moje závislost začala s Lost a Prison Break a to bylo 2004-5. Na PB jsem dokonce konvertoval třetinu mé třídy. Takže každý týden, myslím že v úterý, jsme celé dopoledne čekali na title a během odpoledního vyučování se čumělo na aktuální epizodu. To byla super doba. #nostalgie
Ale jo,zvyknout se dá na ledaco,je to divné,ale v pohodě
Klidně ať si stanice mění svůj název jak chtějí, ale Freeform ??
Matuush napsal(a):
Jde jen o zvyk, nic hrozného.
Netvrdím, že Freeform je nějaký název, ze kterého bych šla do kolen, ale mít v názvu "Family" taky není zrovna výhra. :D
Pamatuju, když začínal sitcom Melissa and Joey. Tehdy v jednom tom videu právě mluvili o tom, že hodně lidí si kvůli tomu Family v názvu kanál spojuje s pořady, na které se může dívat celá rodina, včetně dětí, ale dávali právě důraz na to, že Mel není žádný svatoušek, že tam bude hrát roli i sex atd. Už tehdy se snažili kanál zbavit těchhle předsudků. Asi už ztratili trpělivost zkoušet to s tímhle názvem.