Diskuze k článku Jak Glee inspiruje Scream Queens
Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
14. 12. 2015 / 11:53:09 (před 8 roky)
off

Tak tohle je geniální. :D Upřímně mě nenapadlo o tom přemýšlet, ale jak to tak čtu tak máš pravdu, tu podobu tam vidím.
I když třeba u #5 a Santany s tím moc nesouhlasím, kdybych měla vybrat některou z Chanelek, tak z těch pár scén co tam byla, mi spíš přišla Santaně povahově podobnější #2

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 12. 2015 / 12:19:54 (před 8 roky)
on

Mě to téma na článek napadlo už po třetím díle SQ, kdy jsem tu podobu fakt viděla :D Ale dokopala jsem se k němu až teď a zrovna u Santany/#5 jsem si vůbec nemohla vzpomenout, proč jsem je dala dohromady :D #2 ani Boona jsem tam nedávala, protože v seriálu skoro nebyli, ale po posledních dílech SQ je asi fakt, že by se do článku dal zařadit do dvojice s Blainem - oba namakaní krasavci, na kluky, ale experimentují i s dámami :D

verunkawrath
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
14. 12. 2015 / 14:09:54 (před 8 roky)
off

Nádherný článek,úplná pastva pro oko,tleskám :)

Narovnej svou krátkou páteř a sevři drobné zoubky :)
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 12. 2015 / 14:37:45 (před 8 roky)
off

Glee jsem viděla pár dílů, Scream Queens vůbec nic, ale tohle je super počtení a boží článek!

Editováno: 2x | Naposledy: 14. 12. 2015 / 14:38:39
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 12. 2015 / 14:40:48 (před 8 roky)
on

justyna & queen: Díky moc, holky :)

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 12. 2015 / 15:27:26 (před 8 roky)
off

Souhlas, díky za článek, taky by mě nenapadlo o tom tak uvažovat.:)
Na druhou stranu, když se to tak vezme, tak teda Murphy nakonec není vůbec tak geniální tvůrce, když si vykrádá postavy z jednoho seriálu a jen je přizpůsobuje druhýmu. :D

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
14. 12. 2015 / 17:49:29 (před 8 roky)
off

Parádní článek. Musím říct, že až tak do detailů jsem se tím při sledování nezabývala, jediné, co mě fakt už při pilotní epizodě bouchlo do očí, byla podobnost mezi Sue a děkankou. To si myslím, že asi bije do očí nejvíc. Ale jak to tak pročítám a zpětně se nad tím zamyslím, se vším souhlasím.

Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
14. 12. 2015 / 17:49:58 (před 8 roky)
off
reallyreallychildish napsal(a):

Souhlas, díky za článek, taky by mě nenapadlo o tom tak uvažovat.:)
Na druhou stranu, když se to tak vezme, tak teda Murphy nakonec není vůbec tak geniální tvůrce, když si vykrádá postavy z jednoho seriálu a jen je přizpůsobuje druhýmu. :D

Aspoň si vykrádá vlastní seriály a ne cizí :-D

Foxley
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
14. 12. 2015 / 20:20:20 (před 8 roky)
off

Super článek, některé jsou fakt povedené, skoro neuvěřitelné, jak jsou si některé podobné :) Ale s některými teda nesouhlasím. Je pravda, že nemůžu moc co říkat, protože s Glee jsem začal až teď, takže jsem v druhé půlce první série, ale např. Wes/Will mi přijdou dost rozdílní, zatímco Wes je takový kliďas a milující otec, tak Will mi právě přijde jako spíš bojovník za férovost a rovnoprávnost a hlavně na mě působí jako hlavní postava, bez které by se seriál rozhodně neobešel :) A vtipné mi přijde Hester/Rachel, protože Lea jednou řekla, že je Ryanovi vděčná, že je Hester kompletně jiná postava, a že ji lidi už nebudou vidět jen jako Rachel :D Řekl bych, že hlavní rozdíl mezi nimi je, že i když obě měly ohromné ambice tak Hester jen pro pomstu a potom z ní byla milá holka, co nepotřebovala vyčnívat z davu, zatímco Rachel prostě nebyla spokojená, dokud nebyla nejlepší.

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 12. 2015 / 20:41:23 (před 8 roky)
off

Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, očividná podoba tam podle mého vidět není, možná až když se to takhle sepíše, tak by se to dalo říct, že se s něčím dá souhlasit :) Nebo to jen nevidím, protože je beru jako úplně rozdílné seriály :D Spíš mi to přijde jako stereotypní postavy, které by se dali nejspíš najít v dalších seriálech. Ale teda #5 a Santana vůbec, ty by nemohly být víc rozdílné :D

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
14. 12. 2015 / 21:21:28 (před 8 roky)
off
Patty napsal(a):

Aspoň si vykrádá vlastní seriály a ne cizí :-D

Aspoň to, to je pravda. :D

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 12. 2015 / 21:31:21 (před 8 roky)
off

Nevím jak vy ale já se vážně zabouch do Chanel Oberlin (Emma Roberts je neskutečně boží a tu roli si neuvěřitelně užívá) ta postava je doslova geniální a ty její hlášky nemají chybu! Její interakce s Chadem mě vždy dostane do kolen a několikrát jsem dostal takový záchvat smíchu, že jsem to musel stopnout a počkat než mě to přešlo. Co se týče srovnaní s Quinn tak je trefné ale Chanel nemá konkurenci. Je jasné, že v reálu by mě z ní brzy vybuchla hlava, ale v rámci seriálu ji mám jednoznačně nejraději.

spike
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 12. 2015 / 21:32:03
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 12. 2015 / 09:03:59 (před 8 roky)
off

Mne to trošku príde ako domýšľanie. Sú isté podobnosti. Ako Sue s dekankou. Quinn však nebola až taký horenos ako Chanel, ani nebola až tak otravná. Veď Chanel predbehla dokonca svojou otravnosťou, nadutosťou a povrchnosťou Madison z AHS. Marley by som rozhodne neprirovnávala ku Grace, Marley bola zakríknutá, Grace je akčnejšia, snaží sa furt niečo riešiť, Marley väčšinu času ticho sedela a znášala narážky od Kitty, no Grace sa vie za seba postaviť. Finn by sa možno obetoval kvôli Rachel v mnohých veciach, ale nikdy by nezabil. Rachel a Hester majú spoločné asi len toľko, že ich hrá tá istá herečka. Áno, obe si idú za svojím, ale Hester je oveľa prešpekulovanejšia. Ešte by som povedala že Wes a Will sa na seba trochu podobajú, občas som premýšľala nad tým, že či sa Murphy aj v tomto neinšpiroval, no ide skôr o fyzickú podobnosť. Je fakt, že aj trénerka Roz sa podobá, tentokrát správaním s Denise. A Puck s Chadom majú pár spoločných znakov. No určite by som neprirovnala Chanel #3 k Brittany, Santanu k Chanel #5 ... tie dve by som skôr vymenila keď už, lebo sú si vzdialené ako vajce a pomaranč. Mercedes podobná Zayday? No neviem neviem, možno v snahe urovnávania sporov. Ale to je asi tak všetko. Je možné teda že sa tvorcovia inšpirovali v postavách z Glee, ale nemyslím, si že pri všetkých, niektoré podobnosti si už skôr fanúšikovia domýšľajú, aby to sedelo.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Aldyska
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 12. 2015 / 09:08:10 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mě to téma na článek napadlo už po třetím díle SQ, kdy jsem tu podobu fakt viděla :D Ale dokopala jsem se k němu až teď a zrovna u Santany/#5 jsem si vůbec nemohla vzpomenout, proč jsem je dala dohromady :D #2 ani Boona jsem tam nedávala, protože v seriálu skoro nebyli, ale po posledních dílech SQ je asi fakt, že by se do článku dal zařadit do dvojice s Blainem - oba namakaní krasavci, na kluky, ale experimentují i s dámami :D

To je tak, keď človek chce aby niečo na seba sedelo, tak to dokáže nájsť v hocičom. Krásavci možno, ale Blaine mi namakaný neprišiel. A Boone sa len pretvaroval, že je gay. Pričom Blaine bol gay, ktorý možno párkrát pobozkal dievča. Vlastne si spomínam len na bozk s Rachel na tej alkoparty 2x14, nič iné sa mi nevybavuje.

Legal proof will be found. No doubt. But personally, I don't need it. I just like to know I'm right. (Patrick Jane, The Mentalist)
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 12. 2015 / 09:08:26