Je dobré, že to ví dopředu, tak se podle toho budou moct aspoň zařídit :)
Jsem ráda, že se to ví dopředu, nemám ráda otevřené konce.
Vím, že možná i existují fanoušci, kteří mě za to budou chtít upálit, ale konečně tuhle příšernost zruší! Vždycky, když jsem si přečetla o prodloužení tohohle skvostu a zároveň zrušení dalšího dobrého seriálu, mé srdce zaplakalo.
Adriana3442 napsal(a):
Vím, že možná i existují fanoušci, kteří mě za to budou chtít upálit, ale konečně tuhle příšernost zruší! Vždycky, když jsem si přečetla o prodloužení tohohle skvostu a zároveň zrušení dalšího dobrého seriálu, mé srdce zaplakalo.
:D Nesmíš to tak prožívat, nejde o život. ;)
Gabik.029 napsal(a):
Je dobré, že to ví dopředu, tak se podle toho budou moct aspoň zařídit :)
Já jsem na netu četla, že produkce té čtvrté řady už skončila. Že už mají dotočeno. Tak je otázka, zda je tohle informace, kterou už věděli, nebo je nová i pro ně?
Škoda že to končí,docela mě to bavilo,i když mě spousta lidí nepochopí :D
No konečně,první série byla skvělá,ale pak to šlo z kopce
Adi napsal(a):
Já jsem na netu četla, že produkce té čtvrté řady už skončila. Že už mají dotočeno. Tak je otázka, zda je tohle informace, kterou už věděli, nebo je nová i pro ně?
Produkce by měla končit 17. listopadu :)
plavacek2000 napsal(a):
Škoda že to končí,docela mě to bavilo,i když mě spousta lidí nepochopí :D
Máš pravdu, nepochopím :D ...jediné prečo som bola ochotná sledovať ďalšiu sériu bolo pre JT-ho a Tess :D
Můj nejoblíbenější seriál :( Achjo. Doufám ale, že aspoň bude 22 dílů. Ale to doufám asi zbytečně :D
Seriál jsem nikdy nesledovala, ale tleskám. Nikdy bych nečekala, že se udrží tak dlouho.
Klidně by mohl pokračovat dál mám ten seriál opravdu ráda.