Na jednu stranu je to škoda, protože PoI má ještě hodně co nabídnout, ale aspoň nás čeká parádní jízda s uzavřeným koncem. Teaser byl super, už se třesu na midseason. :-)
To video je super :)
Seriál moc fajn, ale myslím, že těch 5 řad je tak akorát.
Tak to video je prostě boží :D. myslím, že si všichni tohle parodování parádně užili :D.
Jinak mě pobavila tahle věta: Já i Amy máme obě modřiny… a z bojových scén to opravdu není,“ dodala Sarah Shahi.
Hmm.. To by mě teda zajímalo z čeho :D.. Praktiky alá Fifty Shades of Grey :D? Ne že by mě to u těch dvou překvapilo jako :D.
Super, inekafe, že ses odhodlal k tomuhle článku! ;)
Věřím, tak jako většina fanoušků, že POI přesídlí na jinou stanici (Netflix!) a pojede dál, neb takto kvalitních serializovaných příběhů ubývá.
A co se týče "Shoot", je skvělé, jak se k tomuhle shipu staví obě herečky. Zvláště Sarah, která v panelu řekla, že je hrdá, že může pokračovat v reprezentování LGBT postavy. :) (a doufám, že i Amy bude reprezentovat dál :D )
:D Video pecka! :D Ale doufám, že pátá série bude opravdu poslední a tvůrci nám naservírují masakrózních třináct epizod se závěrem, který uspokojí valnou většinu fanoušků, protože ačkoliv si seriál stále drží laťku, poslední série byla podle mně nejhorší ze všech a to poslední co bych si přála by bylo aby tento fajnový seriál pomalu umíral a nakonec vyšuměl do prázdna.