Tak gayů (je dnes urážlivé napsat teploušů?) je v americkém filmu a televizi vícero a zdaleka ne všichni se s tím svěřují tisku. Proč taky?
Třeba Jim Parsons z The Big Bang Theory je teplej nebo Matt Bomer, který hraje ve White Collar. A o tom Zacharym se to vědělo už předtím, že je na kluky.
Nejhorší věc, co se může Waling Dead stát je přemíra sledovanosti a v důsledku protahování sérií ála Lost/Heroes. U komediálních serálů a detektivek je většinou pokles kvality v pokročilých sériích pouze mírný, ale u vážných seriálů s podobně vyhraněnými tématy 8. série už prostě nefungují.
Hrus napsal(a):
Nejhorší věc, co se může Waling Dead stát je přemíra sledovanosti a v důsledku protahování sérií ála Lost/Heroes. U komediálních serálů a detektivek je většinou pokles kvality v pokročilých sériích pouze mírný, ale u vážných seriálů s podobně vyhraněnými tématy 8. série už prostě nefungují.
Tak kdyby se alespoň drželi komiksu... Tak by byly některé otravné postavy už mrtvé. :-)
Gideon zpět v CM už se hodně těším bude to opravdu emotivní díl.
Charley napsal(a):
Gideon zpět v CM už se hodně těším bude to opravdu emotivní díl.
Tak to je prý kachna. Objevilo se to někde na Twitteru a následující den to už bylo dementováno.
Syrestesia napsal(a):
Tak to je prý kachna. Objevilo se to někde na Twitteru a následující den to už bylo dementováno.
Ale zase taková blbost to není, já ho tedy již dlouho očekávám, vzhledem k tomu, že nebyl dopaden ten psychopatický vrah, co lidi čtvrtil ve svym doktorsky vybavenym přívěsu nebo co jim to vlastně dělal (ale příjemné to nebylo, protože na stropě bylo zrcadlo, takže oběti se dívaly na svou vlastní smrt), utekl jim a vzal s sebou tu pomatenou ženskou. Naposledy, když se v CM tento vrah objevil, mu ta ženská utekla a on ji chtěl zpět, vraždil lidi, co tým profilerů zachránil a zabil přítelkyni právě Gideona, která s ním měla v jeho bytě večeřet, jenom proto, že ji tam nečekal... Tento díl končil tak, že ten psychopat tu báznivou ženskou, kterou tvrdil, že miluje (přestože psychopaté nejsou schopni lásky), znovu získal a utekli spolu tak, že skočili do kolejiště těsně před tím, než projel vlak. Já jsem to tedy pochopila tak, že utekli, ale když se tam ten vrah neobjevil další 4 série, tak si říkám, jestli jsem to nepochopila blbě a jestli je ten vlak nepřejel... Každopádně díl na to byl poslední s Gideonem, který již dál nemohl ustát to, co při své práci denně viděl...