Tak Zombieland bych si v seriálu celkem dal - film u mne nebyl nic extra, ale jinak taková příjemná jednohubka, která by v seriálu mohla mít větší potenciál...
Za to americké Misfits už mi moc dobře nezní - jak potvrzuje americká verze Being Human, tyhle seriály mají říz jen, když je dělají angláni, jinak je to vyčpělé ;)
Jen ne americké Misfits.
Sice ne jako herce, ale i tak se těším zase na Mila Ventimiglia :). Jinak nic moc :(
já bych se americkému misfits nebránila. v britském už vyměnili hlavní postavu, což nesnáším, tak by mě moc zklamat nemohli. víc mi vadí ty změny. hlavní postavy už nemají být odsouzenci k veřejně prospěšným pracím, ale teenageři z nebohatých rodin. a máme očekávat druhý scooby gang jako byl v buffy. nějak tam přestávám vidět ten remake.
Ne americkému Misfits! Americké Skins nestálo za nic. Amíci by si konečné měli uvědomit, že Britové to holt umí lépe ...
podle mě ne, že by to neuměli, takový kancl, neviděla jsem, jen jsem o něm četla, se prý vysílá mnohem dýl než bbritský originál. jde o to, že oni musí adaptovat na americké prostředí, čímž vymažou veškerou originalitu seriálu. třeba to misfits. na něm je originální právě to, že je to o kriminálníčcích, jenomže američani by nepřežili mít někoho takového za hlavní hrdiny, tak to vyhodí, viz výše, a je z toho seriál o superschopnostech úplně stejný, jako jich už je hromada.