Diskuze k článku Novinka pod lupou: Místo zločinu Plzeň
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
21. 10. 2015 / 14:06:58 (před 9 roky)
off

Jaktože se najednou kouká pod lupou i na české novinky? Já koukám akorát na dva české seriály (shodou okolností taky novinky) a o nich jsem se tady nic nedočetla... Mám si to brát osobně? :'( :D (dělám si srandu samozřejmě)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 10. 2015 / 14:17:45 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Jaktože se najednou kouká pod lupou i na české novinky? Já koukám akorát na dva české seriály (shodou okolností taky novinky) a o nich jsem se tady nic nedočetla... Mám si to brát osobně? :'( :D (dělám si srandu samozřejmě)

Kouká se i na neamerické novinky, tak zhruba od toho října, co jsme zavedli ty názory :) Zpětně už koukat nebudeme, na to není čas :D Do konce týdne se pokusím vydat dalších zhruba 6 novinek pod lupou, co jsem viděla minulý týden piloty... Je toho dost a nic nestíhám, takže strpení :D Ale české teda na skladě nemám, jen GB, US a AU :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 10. 2015 / 14:47:42 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

Doktor Martin? :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Drunk_Queen
21. 10. 2015 / 16:39:38 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Doktor Martin? :D

A ještě Rudy! :D

Drunk_Queen
21. 10. 2015 / 17:04:02 (před 9 roky)
off
ragelly napsal(a):

Kouká se i na neamerické novinky, tak zhruba od toho října, co jsme zavedli ty názory :) Zpětně už koukat nebudeme, na to není čas :D Do konce týdne se pokusím vydat dalších zhruba 6 novinek pod lupou, co jsem viděla minulý týden piloty... Je toho dost a nic nestíhám, takže strpení :D Ale české teda na skladě nemám, jen GB, US a AU :D

Jen sranduju, žádná kritika, jen mi přišlo vtipné to, že když po tisíci letech sleduju něco odtud, tak je tu všechno, jen to ne :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
21. 10. 2015 / 19:35:10 (před 9 roky)
off
Drunk_Queen napsal(a):

A ještě Rudy! :D

Na to kouká někdo dobrovolně?

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Drunk_Queen
21. 10. 2015 / 19:46:22 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Mně to (na český seriál) nepřijde vůbec špatné. Ale neprší tam, to je fakt. A Doktor Martin se mi líbí víc. Ale to je jedno, baví mě sledovat obojí, což jsem u českých seriálů neřekla hodně dlouho.

Editováno: 1x | Naposledy: 21. 10. 2015 / 19:47:41
zonesims
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 10. 2015 / 11:03:00 (před 9 roky)
off

S očekáváním po velmi dobrém seriálu Labyrint, že se dočkám dalšího dobrého, českého seriálu, jedno velké zklamání. Trapné scénky, snaha být za každou cenu vtipný, když se to ani nehodí. Nechce se mi věřit, že za tím vším je režisér Hřebejk, spadla mi brada. Co také nechápu, proč Martina Stránského neustále stylizují do pozice ožraly, ale jen můj postřeh. Spousta záběrů z Prahy, opravdu nešlo najít v Plzni lokace na natočení daných záběrů? Lenost je hrozná věc. Za první díl dávám obrovský palec dolů. Bohužel. S obavami se podívám na další díly, větší hrůza, než první díl, už to snad nemůže být...

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 10. 2015 / 08:22:40
zonesims
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
23. 10. 2015 / 11:05:44 (před 9 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Raději Rudyho, než kriminálku Plzeň :)

Drunk_Queen
23. 10. 2015 / 11:54:07 (před 9 roky)
off