Proč už se Fox nezbavil Minority Reportu? Akorát jim dělá ostudu. :-D
Sezóna vypadá pro FOX příšerně. Sledovanost všeho padá, kromě Simpsonů se snad všechno zhoršuje. Snad i to pomůže Scream Queens k obnovení, protože v porovnání s ostatními víc padajícími novinkami na Foxu je to docela dobrý. Plus někde jsem četl, že díky C3 je to rázem jeden z nejsledovanějších seriálů. Ten seriál jsem si oblíbil.
Jinak k těmto: Minority Report stoprocentně skončí, i na Foxovskou mizernou sezónu mi to přijde hodně. Gotham nějak neřeším, nesleduju to, a kdyby to zrušili, aspoň se na to můžu podívat najednou. ^^
Viscovim napsal(a):
Sezóna vypadá pro FOX příšerně. Sledovanost všeho padá, kromě Simpsonů se snad všechno zhoršuje. Snad i to pomůže Scream Queens k obnovení, protože v porovnání s ostatními víc padajícími novinkami na Foxu je to docela dobrý. Plus někde jsem četl, že díky C3 je to rázem jeden z nejsledovanějších seriálů. Ten seriál jsem si oblíbil.
Jinak k těmto: Minority Report stoprocentně skončí, i na Foxovskou mizernou sezónu mi to přijde hodně. Gotham nějak neřeším, nesleduju to, a kdyby to zrušili, aspoň se na to můžu podívat najednou. ^^
Live+3 nic neřeší. Ale dobře se to vyjímá v propagačních materiálech.
Tak koukám, že jen čtyři seriály jsou nad raitingem 2.0 . Jinak ostatní už dole. Castle zase padl na raitingové dno :-/
Co vlastně běží ve stejnou dobu, jako Blindspot?
Case*Wawe*Make napsal(a):
Co vlastně běží ve stejnou dobu, jako Blindspot?
Na ABC Castle, na CBS NCIS: LA.
U Gothamu se tolik nedivím. Víc se mi líbil ten koncept "případ týdne". První řada se mi ale líbilo moc
Life in Pieces má celkom dobré čísla.. Fakt dúfam, že to je kvôli TBBT, lebo je to strašná hovadina :D
Finální čísla: BBT si o dvě desetiny polepšil. Crazy Ex a Jane the Virgin o jednu desetinu klesly.