Samé dobré zprávy tento týden :) Můj nejoblíbenější film, s radostí se podívám na seriál, jestli vznikne. Ale mám pocit, že už se o CI jako seriálu mluvilo i loni a nakonec z toho nic nebylo, takže se zatím neraduju úplně :)
Podle mě tohle nemůže dopadnout dobře.
Fruiko napsal(a):
Podle mě tohle nemůže dopadnout dobře.
Tak samozřejmě kdyby to bylo na Showtime, tak by mé nadšení bylo o dvacet tříd výš, protože už z podstaty věci by se tento typ pořadu hodil na odvážnou kabelovku :) Ale zatím neházím flintu do žita, Hannibal mě taky na NBC příjemně překvapil :)
ragelly napsal(a):
Tak samozřejmě kdyby to bylo na Showtime, tak by mé nadšení bylo o dvacet tříd výš, protože už z podstaty věci by se tento typ pořadu hodil na odvážnou kabelovku :) Ale zatím neházím flintu do žita, Hannibal mě taky na NBC příjemně překvapil :)
Tenhle typ pořadu? Teenromantika o sexu bez sexu? Nic proti CI, i já ten film mám rád, ale...
Jak říká Fruiko, tohle nemůže dopadnout dobře. Nemůže. Ať to radši umře už v zárodku...
Taky z toho mám spíš smíšený pocity. Film patří mezi moje nejoblíbenější, takže jsem ráda, že ho zase opráší, ale bojím se, že seriál se mu ani trochu nevyrovná. A kdyby náhodou dostali objednávku a seriál se vydařil, tak budu jen mile překvapena :)
Gabik.029 napsal(a):
Taky z toho mám spíš smíšený pocity. Film patří mezi moje nejoblíbenější, takže jsem ráda, že ho zase opráší, ale bojím se, že seriál se mu ani trochu nevyrovná. A kdyby náhodou dostali objednávku a seriál se vydařil, tak budu jen mile překvapena :)
Tohle je jeden z těch případů, kdy radši zůstat u toho "původního". Super obsazení, dokonalej soundtrack a vlastně i zajímavej příběh, nic z toho se nebude opakovat.
Pajky napsal(a):
Tenhle typ pořadu? Teenromantika o sexu bez sexu? Nic proti CI, i já ten film mám rád, ale...
Jak říká Fruiko, tohle nemůže dopadnout dobře. Nemůže. Ať to radši umře už v zárodku...
Tak to já teda neodsuzuju všechno hned, já si počkám až na ten trailer a pak pilot. Ale obecně jsem u zpráv o projektech většinou nadšená a natěšená, a kor u tohoto. Nevím, proč by tu měla být úplně nulová šance, že to bude dobrá podívaná. Někdy ty remaky a rebooty filmů/seriálů příjemně překvapí, což dokázala i letošní sezóna.
Pajky napsal(a):
Tohle je jeden z těch případů, kdy radši zůstat u toho "původního". Super obsazení, dokonalej soundtrack a vlastně i zajímavej příběh, nic z toho se nebude opakovat.
Úplně souhlasím :) Ani filmová pokračování se jedničce nevyrovnala.
Wau, to teda čumím jeden z můj nejoblibenějších filmů stvárněj do seriálu.Určitě se těším a jsem zvědavá.Tento týden jsou tu samý parádní zprávy, jen tak dál.Supr !!!! Pecka to je.
jasně perfektnímu filmů a skvělí muzice ve filmu se asi seriál nevyrovná ale mě to celkem láká ....uvidíme jaký to bude ale určitě to nebudu hnedka zasklívat
ragelly napsal(a):
Tak to já teda neodsuzuju všechno hned, já si počkám až na ten trailer a pak pilot. Ale obecně jsem u zpráv o projektech většinou nadšená a natěšená, a kor u tohoto. Nevím, proč by tu měla být úplně nulová šance, že to bude dobrá podívaná. Někdy ty remaky a rebooty filmů/seriálů příjemně překvapí, což dokázala i letošní sezóna.
Já většinou taky ne, ale skeptickej prostě jsem. Obzvláště v tomhle případě, kdy se film opravdu povedl. Šance nemusí být nulová, ale rozhodně není tak vysoká, aby mi dávala neochvějné naděje. :) Jinak doufám, že tím myslíš Limitless, který jsem neviděl a nemohu soudit a nemluvíš třeba o Scream, který jsem viděl a filmu (filmům) nesahá ani po kotníky...
Gabik.029 napsal(a):
Úplně souhlasím :) Ani filmová pokračování se jedničce nevyrovnala.
A přesně kvůli tomu mě ani neláká idea toho udělat z toho seriál. Ač se samozřejmě může zadařit, tak já jsem skeptickej... :)
Film byl skvělý,ale jako seriál?To moc dobře nevidím.
mam radost ..na vsetky 3 predstavitelky sa vlemi dobre pozeralo ..hoci uz je to nejaky ten rok dozadu ... dufam ze tam aspon zahostuju v nejakej tej epizode .. ale viem si predstavit ze Buffy by mohla byt hlavnou postavou.
Ten film mám moc ráda, vlastně je to jeden z nej(Kathryn Merteuil je nejlepší role SMG), ale to trhání pytlů se seriálovými adaptacemi mi už leze na nervy.
A bojím se, že NBC se bude držet moc zkrátka, což se k tomu opravdu nehodí.
Hannibal mi přišel jako překombinovaný Grimm, nevím jak to jinak popsat. Tohle se mi prostě nelíbí, jakoby nestačily ty dva značně neuspokojivé další filmy.
Film miluji, ale nedokážu si představit CI jako seriál s dlouhou budoucností :( Šanci tomu dám, ale nadějně to nevidím.
ragelly napsal(a):
Samé dobré zprávy tento týden :) Můj nejoblíbenější film, s radostí se podívám na seriál, jestli vznikne. Ale mám pocit, že už se o CI jako seriálu mluvilo i loni a nakonec z toho nic nebylo, takže se zatím neraduju úplně :)
Jo, mělo to být taky z Manhattanské smetánky, ale měli to být normálně dospělí. Variantu na markýzu měla hrát Katie Holmes a na vikomta Rufus Sewell. Předlohou byl spíše originál než tanhle jedna z mnoha verzí. Znělo to dobře, ale jak říkáš, nakonec to padlo. Osobně mě to více zaujalo než sequel na Cruel Intensions. Ten film už měl prequel i sequel a jeden větší odpad než ten druhý. Tohle bude mít jen málo společného s filmem a bude to zas těžit z jeho dobrého jména. Už jen ta zápletka. Sebastian ani Anette nebyli ani jeden tak blbí, aby si nedávali pozor. A "my jsme použili kondom, on jenom nefungoval" je v televizi už tak ohrané, že se to ani nehodí komentovat. To se radši podívám na tu čínskou verzi zasazenou do 30. let, která vypadá mnohem líp.