Tak letos žádná zamáčknutá slza za končící seriál. O některých seriálech vůbec nevím, že existují, o některých jsem věděla, že končí, a dva seriály jsem lupla do "chci vidět". Díky za článek a inspiraci.
Tak myslela jsem, že číslo bude vyšší, ale letos mi skončilo 29 rozkoukaných seriálů a zhruba dalších 20-30 skončených mi ještě leží ve Chci vidět... a zbytek mě téměř vůbec neláká... :/
musím tyhle prázdniny dohnat co nejvíce restů, ať začínám to 2020 s trošku čistším watchlistem :D
Viděno: TBBT, Game of Thrones, Chernobyl, iZombie
Těším se: The Affair, Big Little Lies, Counterpart, Gotham, Happy!, Life in Pieces, Madam Secretary, Orange Is the New Black, Preacher, Santa Clarita Diet, Suits, You're the Worst
Určitě vynechám: Andi Mack, Baskets, Berlin Station, Broad City, Catherine the Great, Crashing, Doc Martin, The Durrells, Fleabag, Lodge 49, Now Apocalypse, She's Gotta Have It, SMILF, Sneaky Pete, The Son, Strange Angel, Teachers, Those Who Can't, The Tick, Wayne
Letos jsem na sebe pyšná :D I když čas není, tak jsem zvládla pár maratonů, a hlavně jsem konečně viděla i něco málo z aktuálních věcí, o kterých se všude mluví. Příští rok se asi vrátím ke kratším věcem, potřebuju trošku pročistit watchlist, a ono je možná lepší sledovat jednosezónní seriály, když si můžete pustit jen pár dílů týdně (a někdy ani to ne).
No bez ohledu na to, jak seriál skončil a jakou kritiku schytal, mi nejvíc bude chybět Game of Thrones.
Tak u některých byl nejvyšší čas (haló, Big bang a GoT), u některých jsem ani nevěděla že existují, u některých jsem čekala delší jízdu (třeba The Fix) a u některých to už bylo rovnou ohlášeno (třeba Madam Secretary vlastně v šesté řadě už ani vůbec není Madam secretary ale rovnou Madam President, ale potěšilo mě, že šestkou vyřešili takové moje malé dilema). No a pak jsou tu seriály, jejichž zrušení mě točí: The Inbetween, kde mě fakt zajímalo jak to sakra mysleli s tím cliffhangerem a Proven Innocent, kde jsem zase přišla o svoje eye candy v podobě Rachelle LaFevre (i když děj byl taky kvalitní to zas jo :D), aspoň že tady cliffhanger na konci nebyl.
Proč je tam Černobyl? Vždyť je to minisérie. Tam pokračování ani nebylo v plánu.
Whiskey Cavalier. Skvela ustredni dvojice. Scott Foley a Lauren Cohan. Chyybet mi budou urcite Lauren Cohan a Ana Ortiz. Sexy ženy
Skoncilo to cliffhangerem. Stejne jako Event-Udalost a FlashForward-Vzpominky na budoucnost. Bohužel.
Sledovala som ich síce oveľa viac ale taký skorý koniec si pre mňa najviac nezaslúžili Anne a Deadly Class a zo stálic bude chýbať GoT.
tento rok začal u mňa koniec jeden éry akoby by povedal Joey. The Big bang theroy končí a tento rok sa pridajú aj Supernatural a The 100 moja svätá trojica definitívne skončí.
TBBT mi chýba, ale je fakt, že 12.séria bola slabáa kvalita seriálu už nebola taká ako v začiatku.
iZombie je ďalšia srdcovka, ale ešte stále mám finálnu sériu rozpozeranú a akosi sa mi nechce pozerať záverečnú sériu, tento seriál mám fakt rada.
Speechless je škoda, tento seriál som začala pozerať len kvôli Bawymu a chytil ma od prvého momentu, tak trochu mi to pripomína The middle.
You re the worst bol taký zvláštny až bol geniálny, Jimmy a Gretchen a ich priatelia mi budú chýbať, tneto seriál so si vždy pozrela v lete, vraj len jednu epizódu nech mám cez leto čo pozerať, ale nikdy sm nezostal len pri jednej, nedalo sa.
Z noviniek ma najviac mrzí Fam, síce rodina ženícha aj so ženíchom predvádzala výkony ako na detskej besiedke, ale bavila som sa, ale viac ma bavila rodina nevesty, vymeniť zopár hercov a stálo by to za to.
Velmi mi bude chybět Orange is the new black, ale konec byl dle mého názoru úctyhodný. Mrzí mě zrušení The OA, tu porci tajemna a zmatení jsem měla ráda.
Spoustu jsem neznala, ale i tak..každopádně BBT mi bude chybět :)
Nejbolestivější konce, u kterých jsem si myslela, že je nepřežiju (:D) jsou Anne, Crazy Ex-Girlfriend a You're the Worst.
Největším překvapením, kterýmu stále nemůžu uvěřit, je zrušení Santa Clarita Diet. Velká škoda.
Každopádně musím uznat, že spousta končících seriálů, měla povedený finále.