Je rozdíl mezi uniklým pilotem a normálním?
Tak jsem dneska konečně shlédnul Pilot, jsem se nedíval na ten uniklý, ale až na ten oficiální. No a musím říct, že je to dobré. Jen by se dala určitě vylepšit ty efekty, a ty boje. Taky vedlejší postavy mi zatím nepřijdou nic moc, ale po prvním dílu těžké hodnotit.
Micuda98 napsal(a):
Je rozdíl mezi uniklým pilotem a normálním?
Já jsem ten nový jen proklikala, přišlo mi to stejné.
úplne súhlasím s tou jej sestrou, hrozná postava, hneď by som ju vyškrtla ..
Na serial urcite kouknu. Uz se tesim.
Pilot som pozerala ešte cez leto a mne sa to páčilo. Ale tak zase ja pozerám takmer všetky CWčkovské seriály, tak sa ani nie je čomu čudovať :D
Ako ja nechápem kde má ten oblek, napríklad keď má krátke rukávy kde ho potom má ? :D Vo vačku ? :D
Mr.Gogo napsal(a):
Ako ja nechápem kde má ten oblek, napríklad keď má krátke rukávy kde ho potom má ? :D Vo vačku ? :D
Prostě kouzlo :D
A znovu musím plně souhlasit s Fruikem, interakce těch dvou sester jsou příšerné (Chyler Leigh se mi sice líbila v Greys Anatomy, ale tady je hrozná), a jediná zajímavá postava je šéfka v podání Calisty Flockhart. Celý příběh se mi zdá slabý hlavní hrdinka je příšerně nerozhodná a lezla mi na nervy. Podle mě Melissa Benoit nebyla vhodná volba. 50% a dívat se nebudu.
Pilot jsem viděl pře pár měsíci a líbil se mi hodně. A taky mi připomínal Smallville. Ale bohužel teď mám období, kdy čistím watchlist, takže ani v dohledné době na to neplánuju koukat (pokud to ovšem hned nezruší).
Má to své chyby, ale taky snad letos největší potenciál.