Inu, že bych to zkusil. Jen přemejšlím, jestli skouknout i filmy.
Jaký povinný Ind :D? Já tam viděla maximálně Hondurasana nebo odkud že to ten chlápek je :D. Jinak pilot jsem už viděla a přemýšlím, že každý díl seriálu budu muset vykompenzovat nějakým jiným (nejlépe komedií) abych potom neměla noční můry :D. Ale bitka s panenkou prostě stála za to, to teda rozhodně jo :D. Ale úplně se mi vybavil rozhovor s Lucy Lawless ve kterém říkala něco o tom, že když viděla první díl té hororové série v kině, tak si pomyslela o tom, že tvůrce by měl někdo zavřít asi do blázince a zahodit klíče :D.
Přijdu si kvůli vám ("filmy jsem neviděl/neviděla") jako stařešina. Nebo spíš jako někdo, kdo sleduje filmy? :-)
Každopádně, kdo neviděl, přichází o hodně. Jak z hororové klasiky, tak z narážek v seriálu. ;-)
První filmy Evil dead jsem viděl v pravěku videa, byly to myslím jedny z prvních co na VHS tehdy byly i s "dabingem". Trojka byla jednu dobu i nejoblíbenější horor/komedy co jsem viděl. Jsem nadšen z toho jak to režisér a samozřejmě nezničitelný Bruce dokázali ukočírovat i v seriálové podobě. Opravdu parádní nářez přesně ve stylu filmů.