Diskuze k článku Novinka pod lupou: Jessica Jones
paju99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 11. 2015 / 19:48:45 (před 8 roky)
off

Rozhodně musím vidět! Marvel sám o sobě stačí k tomu se na seriál podívat. David Tennant coby záporák je třešničkou na dortu.

Paju99
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
20. 11. 2015 / 20:11:58 (před 8 roky)
off

Niee, to je Gia z Veronicy Mars?? Tu herecku nemusim :( Jessicu som mala vo watchliste, ale tak este to zvazim, ci mi bude hlavna predstavitelka az tak prekazat..

Umbaros
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
20. 11. 2015 / 20:20:36 (před 8 roky)
off

Jako bych těch dobrých seriálů měl ve sledováčku málo :( Kdy já na to všechno budu koukat...

Dno je dobrý na to, aby sis ho prohlídl.
Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
20. 11. 2015 / 20:31:12 (před 8 roky)
off

Na Jessicu se podívám, jen to stejně jako u Daredevila počkám až opadne první vlna nadšení :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
20. 11. 2015 / 21:10:41 (před 8 roky)
off

no mna by zaujimali titulky .. ale o tom clanok nie je .. uz sa tesim ked si to pozriem a prave Giu vo Veronike som nemal tiez uplne v laske, ale vo filme som ju hodne lutoval .. ona ani za to vlastne nemohla aka bola a ako dopadla .. . a clanok ma len viac a viac nalakal :D

fandapcd
Dlouholetý uživatel | Cool level: 30 | Nathan Ford
20. 11. 2015 / 22:19:42 (před 8 roky)
off

Co jsem tak projela pár dílů, tak to rozhodně bude lepší než Daredevil. :D

Corisan
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
20. 11. 2015 / 22:56:51 (před 8 roky)
off

tak jsem dokoukala první díl, zase tak pomalé mi to nepřišlo. naopak se mi hodně líbil. jediné mínus teda je, že představitelku hlavní hrdinky nijak v lásce nemám, tak snad ji postupně překousnu, už kvůli Davidu Tennantovi... :D

IN THE MIDDLE OF MY BACKSWING?!
šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
21. 11. 2015 / 00:19:56 (před 8 roky)
off

I když nejsem velkým fanouškem Marvelu? Tak to prostě musím vidět.Trailer mě opravdu dostal a nalákal ještě mnohem víc než herecké obsazení. Především se těším na Davida, po dlouhé době ho opět uvidím v jiné než kladné roli, ale myslím, že mu to sedne. No uvidíme. :)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
Moty
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
21. 11. 2015 / 09:08:08 (před 8 roky)
off

Už teď se tešim na další řadu, není pochyb, že by nebyla.

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 11. 2015 / 15:45:57 (před 8 roky)
off

Tak po zhliadnutí prvej série spokojnosť. Tiež som mal obavy kvôli výberu herečky. Ale niekedy asi aj rola zapôsobí. Vo Veronike bola nesympatická. Ale tu po pár minútach pôsobí, že tam úplne patrí. A ako Daredevil, aj tu pekne temné a zaujímavé. Oproti DD trochu osobnejšie a menej dejových liniek. Ale ako v DD, je super že proste do toho išli. Žiadny stupídny origin, ako vo filmoch, kde päťkrát vidíme, ako Parkera uhryzne pavúk. Proste na to skočia a idú do deja a cestou samozrejme vysvetlia čo sa deje, ale necítia tú potrebu stavať na tom začiatku. Vo filmoch to pochopili len pri Strážcoch Galaxie.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 11. 2015 / 16:43:40 (před 8 roky)
off
Alias napsal(a):

Tak po zhliadnutí prvej série spokojnosť.

Tos jel přes noc, ne? :D Já jsem sotva u pátýho dílu.

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 11. 2015 / 18:26:22 (před 8 roky)
off
La.Volpe napsal(a):

Tos jel přes noc, ne? :D Já jsem sotva u pátýho dílu.

Vyšlo to na víkend, čo je super, netreba ísť do práce. A dobrý príbehový seriál nie je častý. Z epizódnych má len máločo dotlačilo do "maratónu" :)

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
26. 11. 2015 / 05:50:03 (před 8 roky)
off

Prvá epizóda pozretá, nakoniec mi teda predstaviteľka Jessicy až tak nevadí.. Za mňa spokojnosť a snáď sa čoskoro dostanem aj k ďalším epizódam :)

Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
12. 1. 2016 / 07:08:54 (před 8 roky)
off

První díl jsem viděla včera a pořád trochu váhám, jestli se pustit do dalšího. David (na kterého jsem se těšila už od nedávného prohlížení náhledových obrázků na Netflixu) nezklamal, ale ze zbytku jsem ještě trochu zmatená. Díky tomu, že to sleduju na Netflixu, kde se nemusím zabývat ničím jiným než sledováním, má pořád Jessica velkou šanci, že ji dokoukám, jinak nevím, kam bych se dostala. Daredevil mě po prvním dílu chytnul bez váhání, snad to podobně dopadne i tady, i když se zpožděním.

Editováno: 2x | Naposledy: 12. 1. 2016 / 07:11:13
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
4. 11. 2016 / 21:12:51 (před 8 roky)
off

Samozřejmě plánuju, ale s tímhle úspěchem herečky ve vážné roli si asi jen tak nezopakuje jednu z těch svých potrhlých rolí. Což je škoda, protože ty jí šly jako málokomu.