Čekal jsem, že se tu objeví Glenn a jeho výlet mezi zombíky z TWD:)
Z toho dílu Arrowa se mi víc líbila konfrontace Olivera a Quentina.
Locke napsal(a):
Čekal jsem, že se tu objeví Glenn a jeho výlet mezi zombíky z TWD:)
ten spoiler moc nefunguje, v náhledu topicu je vidět :)
Moc díky HonZajs000 za jeho scénu měsíce, ta mi udělala radost, že je to z českého prostředí a ještě ke všemu Stardance, to mě moc baví ;-)
Jinak já bych nedokázala vybrat scénu, ale celý jeden díl Castla a to konkrétně 3. díl - PhDead. Ten mě hodně bavil ;-)
já bych asi vybrala scénu s Grimma, kdy Nick přichází za Adalind a malým Kellym do pokoje. Ta scéna je dokonalá, obzvláště, když si malého vezme do náručí Nick a Adalind mu oznámí, jaký pro něj vybrala jméno. A Nick, jak je překvapen/šokován.
Tak naprosto souhlasím s The Blacklist, měla jsem znova husí kůži, když jsem si tu scénu vybavila. A ta pisnička k té scéně dokonale padla!
Tak chvíli jsem přemýšlel, která scéna mě nějak zůstala v paměti. Hned jsem si vybavil Leftovers, když se Kevin uprostřed noci probudil na dně (již prázdného) jezera a k noze měl připoutanou betonovou kostku.
Case*Wawe*Make napsal(a):
já bych asi vybrala scénu s Grimma, kdy Nick přichází za Adalind a malým Kellym do pokoje. Ta scéna je dokonalá, obzvláště, když si malého vezme do náručí Nick a Adalind mu oznámí, jaký pro něj vybrala jméno. A Nick, jak je překvapen/šokován.
no, to možno bude v ďalšom pokračovaní, keď budú rozoberať novembrové scény, pretože sa mi zdá, že grimm v októbri nezačal...
washcaps napsal(a):
no, to možno bude v ďalšom pokračovaní, keď budú rozoberať novembrové scény, pretože sa mi zdá, že grimm v októbri nezačal...
No začal 30.10. pokud se nepletu....
U mě je to v říjnu mezi Shondou, Shondou a Shondou:)
Greys Anatomy s12e05 - scéna, kdy je večeře konečně připravená a všichni se u stolu baví s Penny, novou přítelkyní Callie. Bailey v Penny pozná novou rezidentku v Grey Sloan Memorial, doktoři ji začnou gratulovat a těšit se na novou kolegyni. K tomu hudba, která najednou přestane hrát, a Meredith pronese do ticha, že jí Penny zabila manžela. Už od okamžiku, kdy se Penny objevila u Meredith doma, jsem čekala, co se stane, že bude Meredith křičet, brečet, že Penny vyhodí, ale nečekala jsem, že to proběhne takhle.
Scandal s05e05 - Cyrus získává svou práci zpět, už žádné pyžamo a brownies na gauči. To vše podkresluje skladba Feeling Good, která tam přesně pasuje. Cyrus je zpět ve vrcholné formě a má zaručeně nějaké to eso v rukávu.
Scandal s05e06- Mellie podepsala rozvodové papíry a když odchází z místnosti, Fitz si do ní musí ještě rejpnout a říct, že už nezbylo nic, co by si od něj mohla vzít. Tohle jí řekne potom, co ji vykopne z Bílého domu, kam si nastěhuje svoji milenku Olivii. Tohle ji řekne potom, co Mellie na začátku dílu ztratí práci a dozví se, že Oliviin otec zavraždil jejího syna. Mellie si to nenechá líbit, a když nakonec odchází z místnosti, tak se Fitz nezmůže na nic. Mellie for president!
anjoa napsal(a):
U mě je to v říjnu mezi Shondou, Shondou a Shondou:)
Přesně ty scény z GA a Scandalu 5x06 jsem taky zvažovala + ještě tu scénu, kdy se O a M sejdou v těch garážích a O jí řekne, že to její otec jí zabil syna.