Diskuze k článku Hláškoviny
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
1. 11. 2015 / 15:04:28 (před 9 roky)
off

Ještě doplním...

Rudyho má každý rád

(originál)
(Rudy volá na ústředí televize.)
František: Kdyby bylo obsazeno, tak volej 158. Tohle je krizová situace, rozumíš?!
Rudy: Tady Beran. Kolmá 11. Nejde nám televie.
František: Co se děje?
Rudy: Oni o tom nevědí.
František: (vyděšeně a zoufale) Oni o tom nevědí!
Marie: Dýchej zhluboka, táto.
Rudy: ... A pospěšte si.
(Vejde Robert.)
Robert: Nejde televize.
Dáša: (cynicky) No jo, jako v Bibli. A teď přijde apokalypsa.
Robert: To je noční můra každého policajta. Přestane jít televize, lidi začnou být podráždění, stoupne kriminalita. V takové chvíli je nejlepší sbalit konzervy a zabarikádovat se ve sklepě.

(originál)
Robert: Souboj spočívá v tom, že nejdřív mám já 20 vteřin na to, abych ostatní přesvědčil, žes nemluvil pravdu. Pak máš ty 20 vteřin na to, abys lhal dál. A pak se hlasuje.
Rudy: Proč bych lhal?
Robert: (zaraženě) Proč bys lhal?!
(Pustí stopky a začne s rukama za zády pochodovat po obýváku.)
Vybavuji si deštivý den v roce 1987. Právě jsem se chystal do školy a maminka na mě volala: "Robíku, je tam mokro. Nezapomeň si holínky." Jenže jsem žádné holínky nenašel. Nevíš proč, Rudolfe?
Rudy: No to teda nevim. Já bych se tvých holínek ani nedotknul.
Robert: Když jsem přišel do školy, všichni na mě pokřikovali bahňák. Kvůli tvojí krádeži jsem byl ponižován a šikanován. Ještě ten den jsem přísahal (zaryje prst do gauče), že budu bojovat proti zločinu. A proto jsem se stal policistou.

(originál)
(František volá na ústředí televize)
František: Celá ta vaše slavná kabelovka je na prd. A to vám povídám, ať ta porucha bude trvat jakkoliv dlouho, ode mě už tento měsíc neuidíte ani korunu. Podvodníci. Zatracený.
(otočí se k ostatním)
To byla první příjemná ženská, se kterou jsem tam kdy mluvil.

Doktor Martin

(originál)
pacientka: Fajn, tak vám velmi pěkně děkujem.
Martin: Moment, ještě jsem neskončil.
[...]
pacientka: Pane doktore, podívejte, já jsem si jen přišla založit kartu.
Martin: A co právě děláme?
pacientka: V knihovně to netrvalo ani pět minut.
Martin: Výborně. Až dostanete infarkt, nějaká pěkná kniha to určitě spraví.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
1. 11. 2015 / 15:16:24 (před 9 roky)
off

V článku si nejsem jistá, ale minimálně tady v diskuzi je Doktor Martin až z tohohle pátka, tzn. k příštím Hláškovinám :D

inekafe
Autor článku | Cool level: 93 | Jack Bauer
1. 11. 2015 / 15:16:32 (před 9 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Ještě doplním...

Jó, jó... bolo tam toho požehnane. :) Vďaka všetkým za príspevky! ;)

Ak niekto niečo ešte máte (nie iba prispievajúci, ale ktokoľvek), neváhajte to sem hodiť do komentov, nikto nesleduje všetky seriály, ale na hláškach sa dá vždy pobaviť, aj keď daný seriál nesledujete. ;)

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
1. 11. 2015 / 15:48:47 (před 9 roky)
off

Pridám ešte jednu z The Big Bang Theory :)

Bernadette: Víš kdo měl včera rande? Stuart.
Penny: To je skvělé.
Bernadette: Taky si myslím.
Penny: Takže je bezdomovkyně nebo mu chce přišít vraždu?

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 11. 2015 / 15:50:24
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
2. 11. 2015 / 19:17:35 (před 9 roky)
off

Lance v Arrowovi opět perlil. :-D

Oliver: Thea zajistila pár kilo kokainu...
Lance: Tvoje kampaň na starostu začíná báječně.

Felicity: Nestěžuji si, ale víte, že jste do našeho tajného doupěte přivedli policejního kapitána?
Lance: Nebojte, mám toho na vás dost na to, abych vás zabásnul na 25 let.

Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
8. 11. 2015 / 21:53:23 (před 9 roky)
off

Dnes som dopozerávala epky Chicago PD a v 3x06 bolo pár dobrých hlášok. Pridávam originál:

(Burgess is talking to Sarge about Ruzek, how he is under a lot of pressure now.)
Kim Burgess: ...which is maybe why I just love him. (She sees how is Sarge looking at her.) You know what? Forget it.
Trudy Platt: Burgess, we're like sisters. We can talk about our problems. For example, come here.
Kim Burgess: Okay.
Trudy Platt: I'm with Mouch last night, and we're doing our thing. You know, I got Black Sabbath going on the stereo, and he's rounding the bases, heading towards home. All of a sudden...
Kim Burgess: Oh, you know what, Sarge? I don't think that I'm old enough to hear this story.

Antonio: Cullen inherited over 30 million. His bank statements indicate Cullen was withdrawing large amounts of cash the last few years. It seems he was paying Bergstrom and his other operatives 15k a week.
Kevin Atwater: Damn. I wish he was still hiring.

Hermann: Hi. So, Jay, I'm not usually the match-making type guy, but my wife wants to set you up with somebody.
Will Halstead: Whoa, Herrmann, what's wrong with me?
Jay Halstead: Slow down. Who... who is it?
Hermann: She's a great gal. She's cute, you know? And she's in my wife's bridge club.
Will Halstead: Okay, I take it back. Jay, you can have her.