Diskuze k článku Novinka pod lupou: Chicago Med
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 11. 2015 / 10:31:26 (před 8 roky)
off

Nič v zlom, ale to, že mnoho postáv je mínusom, môže napísať len niekto, kto nesleduje všetky Chicaga. :D Už aj z toho posteru je jasné, že Med ich má v porovnaní s PD a Fire zatiaľ najmenej.
Inak ten spoločný poster je parádny!

Med som si včera pozrela a aj keď lekárske seriály nepozerám (nemám rada krv, vyberanie a ukazovanie vnútorností atď.), tak toto bolo must-see a veru sa mi to páčilo. Ohľadom postáv - ako je spomínané, Will dostal už dosť priestoru, toho som si stihla obľúbiť, Tommy z Arrowa aka NeviemAkoSaTenHerecVolá je tiež veľký sympaťák, Torrey DeVitto si zahrala doktorku už v TVD, takže pre mňa sa ako keby vrátila k roli lekárky, ostatné postavy uvidím časom.. Kto mi zatiaľ nesadol, je tá študentka.
Ale tak som zvedavá a teším sa na ďalšie časti. :)

Jo, a ešte by som si rada prečítala, čo na seriál vravíte aj vy ostatní, čo sledujete aj ďalšie Chicaga (ako napr. autor článku O:) ).

HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
21. 11. 2015 / 11:30:24 (před 8 roky)
off
Lill napsal(a):

Nič v zlom, ale to, že mnoho postáv je mínusom, môže napísať len niekto, kto nesleduje všetky Chicaga. :D Už aj z toho posteru je jasné, že Med ich má v porovnaní s PD a Fire zatiaľ najmenej.
Inak ten spoločný poster je parádny!

Med som si včera pozrela a aj keď lekárske seriály nepozerám (nemám rada krv, vyberanie a ukazovanie vnútorností atď.), tak toto bolo must-see a veru sa mi to páčilo. Ohľadom postáv - ako je spomínané, Will dostal už dosť priestoru, toho som si stihla obľúbiť, Tommy z Arrowa aka NeviemAkoSaTenHerecVolá je tiež veľký sympaťák, Torrey DeVitto si zahrala doktorku už v TVD, takže pre mňa sa ako keby vrátila k roli lekárky, ostatné postavy uvidím časom.. Kto mi zatiaľ nesadol, je tá študentka.
Ale tak som zvedavá a teším sa na ďalšie časti. :)

Jo, a ešte by som si rada prečítala, čo na seriál vravíte aj vy ostatní, čo sledujete aj ďalšie Chicaga (ako napr. autor článku O:) ).

Jako milovník značky "Chicago ..." musím říct, že Med do celkového kontextu skvěle zapadá. Zatím mi to přijde s ostatními seroši dost vyrovnané. Na druhou stranu vím, že přehršel postav ne všem sedne, ale zrovna tady tolik postav vůbec není na škodu, protože se na rozdíl od ostatních seriálů nestává, že by se postavy slévaly dohromady a člověk neměl ponětí, kdo je kdo. Každá má svou unikátní osobnost, a poznávací znamení a jsou skvělé napsané. Celkově se mi pilot moc líbil a těším se na další.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
21. 11. 2015 / 11:38:17 (před 8 roky)
off

Sleduji jak Chicago Fire,tak Chicago P.D. a tudíž Med byla jasná volba. Už od pilotu to vypadá,že je Med stejně kvalitní jako zbývající dva sourozenci a rozmanitost postav by mohla vytvořit zajímavý koktail při vzájemném prolínání. Osobně jsem velice zvědavá jak moc se Med s ostatními propojí.

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
21. 11. 2015 / 11:53:57 (před 8 roky)
off

Pilot mi v dobrém připomněl ER a je fakt, že ta mi v programu chybí. Stejně tak mi ta první epizoda přišla podobná jako Code Black (viděl jsem dvě) a jsem zvědavej, jestli si nebudou oba seriály zbytečně brát diváky. U „Tommyho z Arrowa“ jsem měl taky problém si zvyknout, že není sakra mrtvej! a jeho postava mi navíc přišla jako klišé, ale snad se to poddá a neudělá nám z pohotovosti High School DramaTM. Highlightem Chicago Med je pro mě zatím Oliver Platt.

minion93
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
21. 11. 2015 / 11:54:53 (před 8 roky)
off

Juchú tak strašne som sa tešila na Chicago Med a nesklamalo, je dobré, že už malo dvoch kvalitných predskokanov. Aj keď nie som moc na doktorské serialiky ide o Chicago :) a to ja môžem :D len otázkou ostáva či sa zvládnem popri tom aj učiť :) už teraz sa teším na ďalšie časti

Bee Doo, Bee Doo
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 11. 2015 / 14:46:59 (před 8 roky)
off
Katka Mrkvicová napsal(a):

Sleduji jak Chicago Fire,tak Chicago P.D. a tudíž Med byla jasná volba. Už od pilotu to vypadá,že je Med stejně kvalitní jako zbývající dva sourozenci a rozmanitost postav by mohla vytvořit zajímavý koktail při vzájemném prolínání. Osobně jsem velice zvědavá jak moc se Med s ostatními propojí.

Tuším že někdy na příští rok je hlášen čtevrný cross mezi všemi Chicagy plus LaO:SVU... Už teď se děsím :D. S Tatparem se u toho překladu asi zblázníme :D.

Lill napsal(a):

Torrey DeVitto si zahrala doktorku už v TVD, takže pre mňa sa ako keby vrátila k roli lekárky.

Já mám Torrey zafixovanou spíš jako Mellisu Hastings z PLL a proto mi k ní ta doktorka těžce nesedí :D. Ale uvidíme, třeba se jí coby doktorce povede líp, než coby lehce úlisné právničce co ráda dělá sestře peklo ze života :D. Jenom se mi u její postavy moc nelíbí ta zápletka s těhotenstvím....

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Lill
21. 11. 2015 / 14:59:11 (před 8 roky)
off
andromache napsal(a):

Já mám Torrey zafixovanou spíš jako Mellisu Hastings z PLL a proto mi k ní ta doktorka těžce nesedí :D. Ale uvidíme, třeba se jí coby doktorce povede líp, než coby lehce úlisné právničce co ráda dělá sestře peklo ze života :D. Jenom se mi u její postavy moc nelíbí ta zápletka s těhotenstvím....

Vieš čo, ja som PLL tiež pozerala, ale po 4.sérii som znechutená so seriálom skončila a pokúsila sa na tie nezmysly zabudnúť :D Preto sa mi Torrey vybaví skôr z TVD, aj keď tam hrala kratšie.

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
21. 11. 2015 / 16:57:07 (před 8 roky)
off

Já jsem spokojenej a hlavní myslím, že opravdový fanoušek Chicaga musí vidět tohle video, aby pochopil, že tahle značka má obrovské možnosti :D

odkaz

Jinak se MED rodilo stejně obtížně jako PD, tam se taky většina herců po backdoor pilotu vystřídala. A co se týče toho, jestli to může být "náhrada" za Chirurgy, tak věřím, že Dick Wolf zvládne udržet laťku vysoko po dost sérií a necháme se překvapit :D

A když už jsme u těch Chirurgů a množství postav, tak kam se na ně MED hrabe :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Editováno: 2x | Naposledy: 21. 11. 2015 / 16:58:46
andromache
21. 11. 2015 / 17:04:36 (před 8 roky)
off
Lill napsal(a):

Vieš čo, ja som PLL tiež pozerala, ale po 4.sérii som znechutená so seriálom skončila a pokúsila sa na tie nezmysly zabudnúť :D Preto sa mi Torrey vybaví skôr z TVD, aj keď tam hrala kratšie.

Já PLL zabalila po 5x14 :D. Ale pořád čtu Paily fanfiky, kde se Melissa občas vyskytuje, tak proto mi utkvěla v paměti :D. Plus víc než teď už se VD nejspíš vyhejbat nemůžu, upírské seriály jdou těžce mimo mě :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
21. 11. 2015 / 17:07:44 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

Já jsem spokojenej a hlavní myslím, že opravdový fanoušek Chicaga musí vidět tohle video, aby pochopil, že tahle značka má obrovské možnosti :D

odkaz

Opravdu neskutečná škála možností :D. Popeláři mě dostali do kolen jenom co je pravda :D. Holt někdo po nich musí uklízet, to je pravda no :D.

HonZajs000
Autor článku | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
21. 11. 2015 / 17:14:09 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

odkaz...

Oh My God! Pajky, you're genius. :-) :-) :-)

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Lill
21. 11. 2015 / 17:16:07 (před 8 roky)
off
Pajky napsal(a):

odkaz

:D :D :D
Ako toto niekomu napadne? :D

Pajky
Redaktor | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
21. 11. 2015 / 17:58:32 (před 8 roky)
off
HonZajs000 napsal(a):

Oh My God! Pajky, you're genius. :-) :-) :-)

Not me :D Já to jen pouštím dál :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 11. 2015 / 13:45:17 (před 8 roky)
off

No tak já těžce nezapadám do Chicago rodiny. PD mě po pár dílech unudilo, stejně tak jsem nevydržela ani u Fire a Med je pro mě zatím těžkej průměr, závěrečná scéna pilotu to těžce zabila. Rozhodně si nemyslím, že by se dalo srovnávat s BC, který je pro mě na úplně jiné úrovni.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.