Tak to vypadá, že ze Supernatural se stává šrot, co patří do starého železa. Každopádně, doufám, že se to polepší (Musí!), protože si sezónu bez bratrů Deana a Sama a anděla Castiela nedovedu představit.
Arrowovi očividne návšteva Johna pomohla :)
paju99 napsal(a):
Tak to vypadá, že ze Supernatural se stává šrot, co patří do starého železa. Každopádně, doufám, že se to polepší (Musí!), protože si sezónu bez bratrů Deana a Sama a anděla Castiela nedovedu představit.
Zvlastne je ze ja som zatial poslednu seriu ani nezacal pozerat a Castiela nemusim. .. a trosku to prehanaju v tom serialy akoze fajn serial ale videl som dost serialov lepsich ktore zrusili po 2 sezonach(pripadne jednej).
Oh, tak to se musím hned jít podívat, proč se tak málo lidí koukalo na Criminal minds. A Supernatural taky? Vždyť tenhle díl byl po dlouhé době dobrý a i docela vtipný.
Mania Dardeville napsal(a):
Oh, tak to se musím hned jít podívat, proč se tak málo lidí koukalo na Criminal minds. A Supernatural taky? Vždyť tenhle díl byl po dlouhé době dobrý a i docela vtipný.
Tak ti divaci asi dopredu tazko vedia, ze ta epizoda, ktoru nejdu pozerat, bude super :D
Lill napsal(a):
Tak ti divaci asi dopredu tazko vedia, ze ta epizoda, ktoru nejdu pozerat, bude super :D
Inak toto je fenomén poslednej doby, ktorý ma fakt neprestáva udivovať. :D Keď niekto pri SARSoch napíše, že prečo ľudia nesledovali danú epku, šak bola super! :D
inekafe napsal(a):
Inak toto je fenomén poslednej doby, ktorý ma fakt neprestáva udivovať. :D Keď niekto pri SARSoch napíše, že prečo ľudia nesledovali danú epku, šak bola super! :D
Jo jo, nedošlo mi to v tu chvíli kdy jsem roztržitě psala komentář :-D
Mania Dardeville napsal(a):
Jo jo, nedošlo mi to v tu chvíli kdy jsem roztržitě psala komentář :-D
V pohode, je to celkom sranda vždycky to čítať. :D
Finální čísla: Criminal Minds a Arrow si o desetinu polepšily.