Diskuze k článku Bude Osgood novou společnící pro Doctora Who?
Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
8. 11. 2015 / 17:26:35 (před 9 roky)
off

„Bylo by velmi zajímavé, kdyby měl Doctor mužského společníka… Jenže pak by to byl hodně mužský seriál.“ Ale no ták! Nebýt tak velkomyslná bytost, dávám Gatissovi za tento výplod černý puntík! :D

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
8. 11. 2015 / 17:38:16 (před 9 roky)
off

Pro mě je stále budoucí společnicí Jaime Murray.
I když šance jsou takové, jako má Judith v boji jeden na jednoho proti chodci.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
inekafe
Redaktor | Cool level: 93 | Jack Bauer
8. 11. 2015 / 18:17:32 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

:'D

"Život jak vo videu, dopredu či dozadu, si nepretočím."
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
8. 11. 2015 / 18:18:04 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

Pro mě je stále budoucí společnicí Jaime Murray.

Její jméno taky padlo. Dokonce o ní mluvili v rádiu, po oznámení, že Clara končí, že měla být v uk na konkurzu, ale pak ticho a dva měsíce ani slovo. Celkem škoda, dokázal bych si ji tam představit. Jinak by se mi ještě líbila Maisie, její postava je super. A myslím, že to nakonec nebude nikdo z "dnešního" seznamu.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
9. 11. 2015 / 01:21:36 (před 9 roky)
off
Pajky napsal(a):

Její jméno taky padlo. Dokonce o ní mluvili v rádiu, po oznámení, že Clara končí, že měla být v uk na konkurzu, ale pak ticho a dva měsíce ani slovo.

Vím, že byla v UK v době ohlášení odchodu Jenny, tak jsem si představovala, že šla na konkurz do Doctora Who. A ono je to nakonec pravda? :D
Je už vůbec rozhodnuto kdo bude další společnicí/společníkem?

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
9. 11. 2015 / 09:00:41 (před 9 roky)
off
Matuush napsal(a):

Vím, že byla v UK v době ohlášení odchodu Jenny, tak jsem si představovala, že šla na konkurz do Doctora Who. A ono je to nakonec pravda? :D
Je už vůbec rozhodnuto kdo bude další společnicí/společníkem?

Ne, není. Tedy alespoň podle Moffata :D

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
9. 11. 2015 / 11:13:08 (před 9 roky)
off

Já bych tam toho chlapa teda chtěla. Asi proto mám tak ráda Claru - je mu v tom vztahu rovnocenná a necpe se mu (není do něj zamilovaná)

Allien.9
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
9. 11. 2015 / 14:20:08 (před 9 roky)
off

Jenom ne Osbad a Maisie. :-/ Já chci Jacka.

Editováno: 2x | Naposledy: 9. 11. 2015 / 15:56:48
Benny_SHACK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
9. 11. 2015 / 15:35:25 (před 9 roky)
off

Ať už to bude kdokoliv tak jen ne Maisie, do DW se mi vážně nehodí, i když je její postava zajímavá tak na druhou stranu velmi nesympatická ...Její místo je v GoT a tak by to mělo i zůstat ;) tam mi sedí mnohem víc...já osobně bych uvítal někoho nového, kdo v seriálu ještě nebyl, nějaká neokoukaná tvář, která nikoho z nás ještě neovlivnila. Ale pokud by to mělo být z těch které už jsme viděli? Tak jsem pro River, a (i když jsem chlap) tak bych mužského společníka taky uvítal, myslím, že by to nebylo špatné ;) -teda pod podmínkou, že by to byl Jack :D ..

Uprostřed každého problému se nachází příležitost.
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
10. 11. 2015 / 09:21:12 (před 9 roky)
off

Kto bude nový společník? Toť otázka. Čo sa týka postáv, ktoré sa objavili v seriály, tak River a Maisie určite ne. Tieto postavy sa do seriálu vynikajúco hodia ako občas hosťujúce, obidve si zaujímavé, ale ako stálá společnice asi ne, ale Maisie by sa mala vrátiť aspoň do jednej epizody 10.sérii, podľa mňa by to bolo super. Najväčšia kandidátka by bola zrejme Osgood a fanúšikovia chceli nejakého mimozemšťana, tak by ho možno mali lebo sa nevie či je človek alebo zygon a teraz v 8 epizode sa pridala aj Clara/Bonnie ktorá je teraz Osgood. Takže teraz môžu byť obidve Osgoodky zygonky alebo iba jedna :D Čo sa týka mužského spoločníka tak to by som videl skôr vtedy ak by bola Doctorka, ale nie keď je Doctor, je lepšie mať v TARDIS zastúpenie obidvoch pohlaví si myslím :P No ale najviac sa prikláňam k tomu aby bol nový spoločník, niekto nový kto ešte nebol v seriály! ;)

PS: Najväčší odmrd by bol, kedy je nový spoločník Missy :DDD

May the odds be ever in your favor.
Editováno: 1x | Naposledy: 10. 11. 2015 / 13:55:33
Majkl303
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
10. 11. 2015 / 22:20:17 (před 9 roky)
off

Škoda, Petronella (:D) je skvělá, takže doufám, že ji aspoň uvidíme častěji, když už ne trvale...
Jinak z těch vypsaných jmen nechci nikoho (znám sice jenom Rose, Antonii a Joea, ale to na tom nic nemění). Všechny společnice jsem měl zatím rád, ale další dvacítku bych už asi nezvládl.
Když už máme po delší době i staršího Doctora, tak proč ne i starší společnici? S Donnou to fungovalo náramně a dodnes ji pro mě nikdo nepřekonal! :D Takže i když Jamie Murray neznám, jsem pro :D nebo třeba bych se nebál i takové Tamsin Greig nebo Michelle Fairley. :)
Co se týče mužského společníka, tak se mi ten nápad moc nezdá... Kdyby měl s sebou ještě nějakou ženu tak jo, ale čistě pánská dvojice se mi moc nelíbí. :/

Saabrina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 11. 2015 / 10:45:07 (před 8 roky)
off

Mne sa tam chvíľu páčila Maisie, ale po poslednej epizóde ju už tak moc nemám rada. A Doctor jej povedal, aby sa mu pratala z cesty, takže nepredpokladám, že sa to stane. A čo sa týka River, to by bolo príliš veľké klišé, River je dobrá tak ako je. Z tých nových mien bohužiaľ nikoho nepoznám. Tak som zvedavá.