Pobavilo mě, že rodiče Ming-Na Wen chtěli aby byla lékařkou (což je u amerických asiatů poměrně časté přání co jsem tak četla někde v nějakém článku)... Svým způsobem se jim to splnilo když zhruba 8 let hrála doktorku v Pohotovosti :D. Jó herecké cesty jsou nevyzpytatelné a svým způsobem můžou plnit i rodičovská přání :D.
andromache napsal(a):
Pobavilo mě, že rodiče Ming-Na Wen chtěli aby byla lékařkou (což je u amerických asiatů poměrně časté přání co jsem tak četla někde v nějakém článku)... Svým způsobem se jim to splnilo když zhruba 8 let hrála doktorku v Pohotovosti :D. Jó herecké cesty jsou nevyzpytatelné a svým způsobem můžou plnit i rodičovská přání :D.
Yep, to říkala sama i v jednom rozhovoru :D
Můj milovaný rytíř z Dánska Mads Mikkelsen-všechno nejlepší :)
Ale no tak, Omar měl dostat místo v "desítce" a v zajímavostech bychom se dočetli o té jeho jizvě :D
Pajky napsal(a):
Ale no tak, Omar měl dostat místo v "desítce" a v zajímavostech bychom se dočetli o té jeho jizvě :D
Který? :D
Pajky napsal(a):
Byl v užším seznamu, ale Wire u nás patří k přehlíženým klenotům, takže nakonec musel ustoupit :D
Edit: A Boardwalk stejně tak :D
Gabik.029 napsal(a):
Yep, to říkala sama i v jednom rozhovoru :D
Jojo, cesty osudu jsou někdy nevyzpytatelné :D.
ragelly napsal(a):
Byl v užším seznamu, ale Wire u nás patří k přehlíženým klenotům, takže nakonec musel ustoupit :D
Edit: A Boardwalk stejně tak :D
Pokud to chceš hrát na tohle, tak nevím, co tam dělá ten borec ze Sopránů a Lilyhammeru :D To je Wire i BE známější
Pajky napsal(a):
Pokud to chceš hrát na tohle, tak nevím, co tam dělá ten borec ze Sopránů a Lilyhammeru :D To je Wire i BE známější
Já nechci hrát na nic :) Prostě mi takhle ten výběr přišel nejlepší, nejde se zavděčit každý týden :)
Mě zas třeba zarazilo, že se do TOP 10 dostal Call, který už skoro dvacet let nehraje, když je pod čarou spoustu herců, kteří jsou aktivní. Ale každý sleduje něco jinýho, zná někoho jinýho a výběr tak nebude nikdy pro nikoho objektivní :D
(Mně osobně na konci září ve výběru chyběl třeba Zachary Levi a taky se svět nezbořil :D)
ragelly napsal(a):
Já nechci hrát na nic :) Prostě mi takhle ten výběr přišel nejlepší, nejde se zavděčit každý týden :)
Ale vždyť jo, je to váš článek a váš výběr. Já jen říkám o kom bych si tam rád přečetl a kdo mi tam chybí.
Pajky napsal(a):
Ale vždyť jo, je to váš článek a váš výběr. Já jen říkám o kom bych si tam rád přečetl a kdo mi tam chybí.
Jako můžu ti ho doplnit do komentářů, jestli chceš :D.
Drunk_Queen napsal(a):
Jako můžu ti ho doplnit do komentářů, jestli chceš :D.
To by pak chtěl každej :D Třeba se příště trefíte víc do mého vkusu :D