Ten Homer si to vyslovene žiada. :D Bolo by trápne, keby ten avatar bol na hociktorom inom mieste okrem prvého. :D
Já jsem spokojená :) Po prvním roce jsem přestala s kolektivní spoluprací a letos jsem si vlastními silami ještě víc polepšila. Jen mě mrzelo, že jsem přišla pozdě k Entourage, Ariho jsem poznala hned a tuhle mou srdcovku jsem chtěla mít první :) Gratulace, inekafe :)
ragelly napsal(a):
Gratulace, inekafe :)
Díky, díky, od víťazky prvého ročného kola je to pre mňa obrovská pocta! :D :) Inak mňa zase veľmi potešilo, že som dal ako prvý svoje milované Banshee, a aj vývoj odpovedí v tejto konkrétnej hádanke sa mi páči, je veľmi vtipný. :D
Ja sa moc tesim, ze tento rok som to dotiahla na 7. miesto :))
Lill napsal(a):
Ja sa moc tesim, ze tento rok som to dotiahla na 7. miesto :))
Myslím, že gratulácia je na mieste. :))
inekafe napsal(a):
Myslím, že gratulácia je na mieste. :))
Thank you, BKNIRL :3 :D
Lill napsal(a):
Thank you, BKNIRL :3 :D
:))
Bohužel v tomhle asi excelovat nikdy nebudu :D. Každopádně gratuluji inekafemu a těším se na další rok :).
HonZajs000 napsal(a):
...
Kudla chalani, obrázky mají svoje vlastní fórum... A vy to tady musíte Fruikovi zaspamovat :/
Gratulujem Tomovi k obhajobe prvenstva!!!
A len tak medzi rečou milcal je žena :DD Co Lukáši nesleduješ pohlavia účastníkov článkov :DD
24ron24 napsal(a):
Gratulujem Tomovi k obhajobe prvenstva!!!
A len tak medzi rečou milcal je žena :DD Co Lukáši nesleduješ pohlavia účastníkov článkov :DD
Když on mě vždycky splete ten avatar. Je to prostě silnější než já :-)
Fruiko napsal(a):
Když on mě vždycky splete ten avatar. Je to prostě silnější než já :-)
Jojo to ti verím, ja som tiež veľakrát podľa avarata zle určil pohlavie a potom bol prúser :D
Gratuluji vítězi a už se těším na další kola.
Hledání toho pravého posteru je moje oblíbená kratochvíle na serialzone :) Jenže přibývá lidí, ubývá času a tím pádem je moje umístění rok od roku nižší a nižší...
Pajky napsal(a):
Hledání toho pravého posteru je moje oblíbená kratochvíle na serialzone :) Jenže přibývá lidí, ubývá času a tím pádem je moje umístění rok od roku nižší a nižší...
Závidím. :) Ja mám niekedy do 9 sekúnd hotovo a potom sa nudím. :/ :D
inekafe napsal(a):
Závidím. :) Ja mám niekedy do 9 sekúnd hotovo a potom sa nudím. :/ :D
No jo, ne každej to zmáknutý jako ty. Já si kolikrát hlavu lámu i několik dní :D Třeba tento týden opět netuším (zatím) :D