Diskuze k článku Undateable zrušil páteční epizodu
La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 11. 2015 / 08:47:47 (před 9 roky)
off

Je to hnus, co se děje v Paříži. Teď jsem zvědav na reakci světových politiků a s jakým příjdou řešením. #PrayForParis

A pokud jde o epizodu Undateable, tak příští týden, taky týden...

Editováno: 4x | Naposledy: 14. 11. 2015 / 21:44:40
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
14. 11. 2015 / 08:50:01 (před 9 roky)
off

Konečně snad evropským politikům dojde, že uprchlická politika se definitivně vymknula z rukou a laxní přístup si začíná vybírat svou daň.

#PrayForParis

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
Balthazar6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
14. 11. 2015 / 09:47:37 (před 9 roky)
off

Tohle je hruza. Bohuzel se ale neco podobneho dalo cekat, s tim jak EU pristupuje k uprchlicke krizi. Nehlede na to, ze se to muze kdykoliv opakovat a to klidne i u nas.

#PrayForParis

„Oko za oko a svět bude slepý..“
corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 11. 2015 / 10:31:54 (před 9 roky)
off

Konečně snad někomu dojde, že islamofobové, apriorní kriminalizátoři uprchlíků a šiřitelé primitivního strachu jsou pátá kolona ISILu, ale zas až tolik tomu nevěřím. S uprchlíky to nemá nic společného, ale chápu, že to spoustě lidí, hlavně teda "vlastencům", prostě nedá. Takže nějaké ty modlitby a přízeň všech bohů teď budeme potřebovat všichni.

Já už tu nejsem!
corine
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
16. 11. 2015 / 22:59:43 (před 9 roky)
off

Jo, přesně tak. Falešný syrský pas nalezený při útocích plánovaných několik měsíců zpětně, mimo jiné v Bruselu a ve Francii, prostě typičtí uprchlíci. :D :D :D Příště zkus možná trochu zapřemýšlet, než něco napíšeš. ;)

Já už tu nejsem!