Diskuze k článku Nová SerialZone.cz je tady
magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 11. 2011 / 07:08:48 (před 13 roky)
off

Je to nádhera. Hned bych si prošla všechny funkce, ale bohužel nemám čas. Jak se vrátím domů, kouknu na to všechno. Skvělá práce. Děkuji :)

tombuben
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
11. 11. 2011 / 08:41:52 (před 13 roky)
off

Nádhera to opravdu je, ale na displeji s rozlišením 1024px na šířku je na pravé straně takový pruh(už je mimo obrazovku, ale vypadá to zvláštně)...

Janulka.ka
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 11. 2011 / 08:42:12 (před 13 roky)
off

Lidi, pochvala největší, co jsem zatím stihla projít, je naprostá pecka. Fakt se vám to moc povedlo a přeju, ať vám to i dál šlape a daří se. :)

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
11. 11. 2011 / 10:10:53 (před 13 roky)
off

Moc povedené a krásné

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
11. 11. 2011 / 10:17:06 (před 13 roky)
off

veľmi veľmi ale ozaj veľmi pekné,skvelá práca =D

Gallifrey fall no more!
Alouatta
11. 11. 2011 / 10:22:41 (před 13 roky)
off

Skvělé. Obzvláště oceňuju, že si lze nastavit názvy seriálů a epizod v angličtině.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
11. 11. 2011 / 10:33:22 (před 13 roky)
off

Kdybyste si s něčím nevěděli rady, mrkněte do FAQ, dost věcí tam je rozepsaných :-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
_Andy_
11. 11. 2011 / 11:12:17 (před 13 roky)
off

Super. Co jsem zatím viděl tak to vypadá výborně :) Opravdu skvělá práce :)

Radekaiser@seznam.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
11. 11. 2011 / 11:51:56 (před 13 roky)
off

Jsem seriálový závislák a tenhle web je super. Nový vzhled mu sluší :-)

Maruxs
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
11. 11. 2011 / 12:09:03 (před 13 roky)
off

Gratuluju k úspěšnému spuštění nové verze a přeju SZ k narozeninám ještě spoustu dalších let... A moc díky za Kalendář a Watchlist :)

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
11. 11. 2011 / 12:40:20 (před 13 roky)
off
Martin
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 8 | Kryton
11. 11. 2011 / 12:46:22 (před 13 roky)
off

Ty kráso, to je vážně paráda :)

Raz, dva, tri, čaťíre, pjať,vyšel zajčik paguľjať.Vdrug achótnik vybegájeťprijamo v zajčika strilájeť.Pif, paf, oj, oj, oj,ubegájeť zajčik moj.
Groove
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
11. 11. 2011 / 13:08:54 (před 13 roky)
off

Napřed sem se toho bál, ale nakonec to vypadá dobře. Dobrá práce.
EDIT: Jen si teď musím upravit avatara na modré pozadí :)

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 11. 2011 / 13:10:09
enisek
11. 11. 2011 / 13:30:01 (před 13 roky)
off

Je to bezvadný, moc se mi nový vzhled líbí... a strašně se mi líbilo, jak mě stránka pozdravila při přihlášení =)

Drekorian
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
11. 11. 2011 / 14:07:02 (před 13 roky)
off

Kam se poděl výhled?

www.serialzone.cz/serialy/vyhled

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 11. 2011 / 14:19:41 (před 13 roky)
off
Drekorian napsal(a):

Kam se poděl výhled?

www.serialzone.cz/serialy/vyhled

Na ten už se nedostalo, ale je v plánu. Zatím si musíš vystačit s kalendářem. Je v podstatě to samé, jen nemáš pod sebou...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Dubov
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
11. 11. 2011 / 14:40:04 (před 13 roky)
off

Paráda, skoro se nedá věřit, že na tom pracovali jenom tři lidi, klobouk dolu, jste borci :)

Míša1107
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 11. 2011 / 14:44:58 (před 13 roky)
off

Moc se mi to líbí chvíli mi tedy bude trvat než si na ten vzhled a nové funkce zvyknu, ale je to skvělý dobře jste to pro nás udělali. :D

Trottel
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
11. 11. 2011 / 15:05:18 (před 13 roky)
off

Tak budu první, kdo přijde s kritikou. Funkčnosti stránek nemám co vytknout, vše v pohodě (snad kromě toho otravného barevného pruhu, který se objevuje dole). Ale barvy nového vzhledu se mi vůbec nelíbí. Vím, že je to věcí vkusu a cítění každého, ale starý vzhled byl podle mě barevně sladěn lépe.
Nešlo by to třeba takhle? (jen narychlo pár drobných změn:

magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 11. 2011 / 15:24:15 (před 13 roky)
off
Tak budu první, kdo přijde s kritikou. Funkčnosti stránek nemám co vytknout, vše v pohodě (snad kromě toho otravného barevného pruhu, který se objevuje dole). Ale barvy nového vzhledu se mi vůbec nelíbí. Vím, že je to věcí vkusu a cítění každého, ale starý vzhled byl podle mě barevně sladěn lépe.

Mě se to víc líbí tak, jak to je. Ta bílá je moc ostrá a stejně tam moc těch změn až na tu bílou a pár zesvětlených barev nevidím.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 11. 2011 / 15:24:46
qigix
Uživatel od první verze | Cool level: 24 | Alan Harper
11. 11. 2011 / 15:35:53 (před 13 roky)
off

Dobrá práce lidi. Moc se mi to líbí.
První dva postřehy:
1. V IE9 nelze po označení oblíbeného seriálu nastavit poslední viděnou epizodu, prostě to na kliknutí nereaguje, ale to je hold daň za kvalitní web, na který IE prostě mnohdy nemá. Možná tam bude i víc nefunkčních prvků, ale zatím jsem objevil jen tohle. Naštěstí přechod na Chrome to řeší.
2. Moc bych ocenil, kdyby nastavení mezi premiérou českou a světovou nebylo globální, ale dalo se nastavit individuálně pro daný seriál. Přecejen, jsou seriály, které sleduji hned v originále a pak jsou zas takový, u kterých si počkám na češtinu, případně jsem už viděl v originále, ale teď se rád podívám i s dabingem. Watchlist, jak je teď, je ovšem použitelný vždy jen pro jednu půlku. Ale je to jen takový návrh.
Jestli ještě něco objevím, tak dám vědět. Díky

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 11. 2011 / 15:37:14 (před 13 roky)
off

LEGEN...wait for it...DARY!
Já strašně moc miluju modrou barvu a tady je to jako v ráji stvořeném čistě pro mě :)

I LOVE YOU !!! :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
Fruiko
11. 11. 2011 / 15:45:40 (před 13 roky)
off
lambor napsal(a):

Dobrá práce lidi. Moc se mi to líbí.
První dva postřehy:
1. V IE9 nelze po označení oblíbeného seriálu nastavit poslední viděnou epizodu, prostě to na kliknutí nereaguje, ale to je hold daň za kvalitní web, na který IE prostě mnohdy nemá. Možná tam bude i víc nefunkčních prvků, ale zatím jsem objevil jen tohle. Naštěstí přechod na Chrome to řeší.
2. Moc bych ocenil, kdyby nastavení mezi premiérou českou a světovou nebylo globální, ale dalo se nastavit individuálně pro daný seriál. Přecejen, jsou seriály, které sleduji hned v originále a pak jsou zas takový, u kterých si počkám na češtinu, případně jsem už viděl v originále, ale teď se rád podívám i s dabingem. Watchlist, jak je teď, je ovšem použitelný vždy jen pro jednu půlku. Ale je to jen takový návrh.
Jestli ještě něco objevím, tak dám vědět. Díky

IE hned předhodím kodérovi, jen co ho uvidím. Přeci jen v poslední verzi by to mohlo alespoň fungovat (v IE7 to je zoufalý, ale s tím se toho nedá moc dělat).

Rozdělení seznamu je dosti technicky náročné. Uvidíme jestli se s tím bude dat něco dělat. Zatím se hold musíš rozhodnout pro jednu z voleb.

megawir
11. 11. 2011 / 15:47:04 (před 13 roky)
off
Trottel napsal(a):

Tak budu první, kdo přijde...

V tuto chvíli je úprava designu mimo debatu a určitě není v plánu ;-) Celý portál je sladěný a věřím, že si na nový vzhled časem každý zvyknete :-) Dejte tomu pár dní, je to vážně o zvyku...

JMikee
11. 11. 2011 / 15:53:12 (před 13 roky)
off

Profi prace, klobouk dolu :)

Judita
11. 11. 2011 / 17:16:18 (před 13 roky)
off

Jsem člověk, který OPRAVDU nemá rád změny. Nesnáším je a bránim se jim, co to jde. Takže jsem se VŘSZR dost bála, ale jsem mile překvapená. Je to snad poprvé, co se mi taková změna líbí.
Jenom jsem ještě úplně nepochopila, jak je to s trofejemi...

Ten výtisk na nástěnku bude asi dlouhý, co? ;)

megawir
11. 11. 2011 / 17:24:44 (před 13 roky)
off

Stránka se seznamem trofejí s popisky je rozhodně v plánu a to brzy :-)
Zatím si musíte vystačit pouze s popiskem při najetí myši na trofej.
Poradím jen, že většina trofejí má stupně a ty jsou označeny hvězdičkami. Pokud máš u trofeje 5 hvězdiček, jsi na maximálním stupni (levelu).

Trottel
11. 11. 2011 / 17:26:29 (před 13 roky)
off

Vážně jsem jediný, komu se ty barvy nelíbí?
Prosím tedy aspoň změnit bílé písmo tlačítka EDIT, kterým se dostávám na editaci stavu titulků. Dost splývá s pozadím.

Judita
11. 11. 2011 / 17:55:37 (před 13 roky)
off
Trottel napsal(a):

Prosím tedy aspoň změnit bílé písmo tlačítka EDIT, kterým se dostávám na editaci stavu titulků. Dost splývá s pozadím.

Asi jo, chvíli mi trvalo, než jsem se s tím smířila, protože mám ráda, když si weby drží barvy stále stejné, ale už jsme to mohli všichni vidět částečně dopředu. Překvapivě mi to nepřipadá tak strašně tmavé, jak se nejdřív zdálo.

Za ty trofeje díky.

blunta
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
11. 11. 2011 / 18:32:23 (před 13 roky)
off

Mně osobně se ta nová grafika strašně líbí, dokonce i ty barvy, takže palec nahoru pro všechny, kteří se na tom podíleli ;) Dobrá práce!

Dani ʕ۰ᴥ۰Ɂ
Ukawa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
11. 11. 2011 / 18:46:18 (před 13 roky)
off

Myslím, že nový web je velmi(!) povedený :) uvidíme, jak se bude dařit dál. GL

Necro
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
11. 11. 2011 / 18:51:49 (před 13 roky)
off
Masha
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
11. 11. 2011 / 19:21:43 (před 13 roky)
off

Naprosto skvělé a úžasné :))...opravdu se vám to povedlo...ještě jsem nestihla projít všechno, ale zatím fakt parádní ;)

spike
11. 11. 2011 / 19:48:18 (před 13 roky)
off

Vypadá to krásně ale hrozně mě mrzí, že si nemůžu nějak pořádně upravit profil, třeba tak, že bych si do něj dal obrázky svých oblíbených seriálu, herců, hereček a postav.
Mě osobně by se líbilo kdyby se přidala možnost sestavit si pořadí oblíbených herců, tvůrců, postav a epizod.

spike
Elkis
Uživatel od první verze | Cool level: 47 | James May
11. 11. 2011 / 20:03:58 (před 13 roky)
on

Fakt super Tohle se vážně povedlo :) Moc děkuji :)

bla bla bla
toebiash
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
11. 11. 2011 / 20:59:02 (před 13 roky)
off

Nemám slov, nový look bezvadný, osobně mi moc sedne, já rád modrou ;) Kalendář a watchlist šlapou jak hodinky a "tagovat" si teďka jednotlivé epizody "Líbila", "Nevím"... je teďka tak přívětivé, že i když nemám čas, zasekl sem se na chvíli na tagování, aniž bych o tom pomalu věděl :D
Původně jsem se bál zpomalení celého webu přes všechna ta nová vylepšení, ale výsledek je úplně opačný, web se mi zdá ještě svižnější - snad to nezhorší prudký nárůst nových návštěvníků, který teď bude myslím stoprocentní! :)
Jen takový drobek, jestli mi tedy něco neuteklo, přečetl jsem si teď všechny komentáře až úplně dolů a chtěl tedy rovnou přidat svůj koment, ale musel jsem myší scrollovat zase až úplně nahoru na tlačítko "Přidat nový příspěvek" (respektive jsem to provedl přes nastavené gesto myší, ale jiní uživatelé nemusí být tak zkušení ;). Nešlo by jedno takové tlačítko nahodit vždy i pod poslední komentář? Popř. tlačítko "nahoru" nebo tak něco. Klidně nějaké prťavé, aby nerušilo v případě, kdy je komentářů málo, což už na SerialZone počítám v nové verzi s novou návštěvností nikdy nebude :D

For fans by fans
megawir
11. 11. 2011 / 21:07:29 (před 13 roky)
off

...ale ono tam přece je :)
přesně pod diskuzí napravo dole :-)

Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
11. 11. 2011 / 22:47:51 (před 13 roky)
off
Trottel napsal(a):

Nejsi.

Čirou náhodou asi neexistuje možnost ponechat si nastavení původní verze, že? :o(

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
megawir
11. 11. 2011 / 22:51:47 (před 13 roky)
off

Nás mrzí, že se vám barvy nelíbí, ale samozřejmě neexistuje možnost, že bychom je měnili nebo se vraceli k původní verzi. Zkuste si zvyknout na nové rozložení a grafiku, dejte tomu pár dní. Žádný přechod není snadný, ale věřím, že si nový vzhled nakonec zamilujete jako my.

Nevada
11. 11. 2011 / 22:58:58 (před 13 roky)
off

Já nenávidím změny a zvykat si budu dlouho, i když mi samozřejmě nic jiného nezbude. Původní vzhled SZ se mi líbil hodně.

Ale proč se zobrazuje na obou bočních krajích obrazovky ten podivný obrázek z Terra Novy (a proč zrovna břečka Terra Nova)? Navíc ne celý (i když to asi záleží na rozlišení obrazovky)? Zelená z toho obrázku se šíleně bije s modrou barvou SZ.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 11. 2011 / 22:59:59
megawir
11. 11. 2011 / 23:06:07 (před 13 roky)
off

Pozadí jsme vybrali s ohledem na nedávnou premiéru seriálu, rozhodně nebude stálé. Brzy se při vhodné příležitosti objeví zase jiné :)

Lemonie
Uživatel od první verze | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
11. 11. 2011 / 23:14:49 (před 13 roky)
off

Jůů :D. Z toho, co jsem zatím měla možnost vidět, jsem prostě nadšená! :-)

Whatever
Exredaktorka
11. 11. 2011 / 23:44:03 (před 13 roky)
off

ráno jsem to zapla kolem sedmé a vůbec mi nedošlo, že se měnil vzhled. na to pár minut čumím a říkám si, jestli najela nějaká reklama... zatím to vypadá dobře, i když modrou nesnáším. web se mi sice zdá o moc pomalejší, ale může to být ovlivněno tím, že hodně lidí obhlíží novinky.
co vítám nejvíc, je možnost hodnotit každou vloženou epizodu. ve staré verzi to nešlo, pokud se věděl jen název a premiéra, takže jsem je přeskočila a už jsem si nikdy nevzpomněla, že to mám doplnit. teď mi to navíc připomíná watchlist.
ve změnu pozadí taky doufám. pokud by mělo být trvalé, zasloužila by si to spíš nějaká seriálová legenda, ne novinka.

Trottel
11. 11. 2011 / 23:56:23 (před 13 roky)
off
Nevada napsal(a):

Já nenávidím změny a zvykat si budu dlouho, i když mi samozřejmě nic jiného nezbude. Původní vzhled SZ se mi líbil hodně.

Ale proč se zobrazuje na obou bočních krajích obrazovky ten podivný obrázek z Terra Novy (a proč zrovna břečka Terra Nova)? Navíc ne celý (i když to asi záleží na rozlišení obrazovky)? Zelená z toho obrázku se šíleně bije s modrou barvou SZ.

Mně zase změny tolik nevadí a tady mi fakt vyloženě nesednou jen ty barvy. Té modré je tu prostě na mě moc. Nelíbí se mi jak velikost plochy, na které je modrá použita, tak použité odstíny i jejich počet. Jinak funkčnost, rychlost, rozložení prvků apod. je v pohodě.
A s tím pozadím máš pravdu, to k tomu opravdu moc nesedí.

Nevada
12. 11. 2011 / 00:07:46 (před 13 roky)
off

Taky nekritizuji stránky jako celek. Ač mi modrá barva nevadí, tak tenhle vzhled se mi nelíbí - je to moc tmavé (mimo jiné). Funkce jsou fajn. Výhradu bych měla ještě k přehledu rozpracovaných titulků. Je to děsně roztahané.

megawir
12. 11. 2011 / 00:17:48 (před 13 roky)
off

- web je daleko rychlejší, spíš to bude lokální problém, k dispozici máme data, podle kterých se vše zrychlilo několikanásobně;
- grafika je daná a neměnná (každému se zavděčit prostě nedá);
- pozadí se měnit bude podle situace, v úvaze je uživatelsky nastavitelné, ale zatím nebylo rozhodnuto :-)

buďte trpěliví, spousta vylepšení vás ještě čeká...

spike
12. 11. 2011 / 01:28:31 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

- web je daleko rychlejší, spíš to bude lokální problém, k dispozici máme data, podle kterých se vše zrychlilo několikanásobně;
- pozadí se měnit bude podle situace, v úvaze je uživatelsky nastavitelné, ale zatím nebylo rozhodnuto :-)

Super tak to si na pozadí nastavím něco z Buffy. :-)

spike
nadya
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
12. 11. 2011 / 09:40:00 (před 13 roky)
off

Tak celkem výhrady žádné nemám, je to o zvyku.
To pozadí mi tam však nesedí, a těším se až se změní.
Jen bych prosila změnit Edit u rozpracovaných titulků na lepší barvu, úplně mi to zplývá a skoro jsem jej nemohla najít.

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 11. 2011 / 09:40:30
OndraH
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
12. 11. 2011 / 09:48:25 (před 13 roky)
off

Pěkné, celkově to působí velmi čistě a příjemně, určitě je to velký skok k lepšímu.
Nicméně se musím přidat k těm, kdo říkají, že pozadí je příliš tmavé - snižuje to dost výrazně čitelnost a orientaci v textu. Možnost uživatelsky zvolit nějaký kontrastnější skin s tmavým písmem na světlém pozadí by určitě pomohla.

Nevada
12. 11. 2011 / 11:07:40 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

Na rychlost jsem si nestěžovala (jestli to bylo na mě a ne jen obecně). Ale s tou jsem neměla žádný problém ani u staré verze. Šlo mi o přehled(nost) u rozpracovaných titulků, kde musím dlouho rolovat, abych se podívala co všechno se momentálně překládá.
Volitelné pozadí by bylo skvělé. Ideálně s variantou, že tam nemusí být seriálový obrázek, ale jen jednobarevný podklad (jen návrh).

Leeslie
Uživatel od první verze | Cool level: 1 | Luke Dunphy
12. 11. 2011 / 11:09:39 (před 13 roky)
off

Nový vzhled i funkce - nádhera, musim říci, že jsem opravdu velmi nadšeny, chci Vás pochválit. Jenom jednu výtku mám k hodnocení daných epizod - myslim si, že by bylo daleko lepší, než jenom tlačítka líbila - nevím - nelíbila, 5 až 10 hvězdiček jako na IMDB, nebo CSFD, takhle se to strašně špatně hodnotí...

Editováno: 2x | Naposledy: 12. 11. 2011 / 11:13:47
megawir
12. 11. 2011 / 11:21:08 (před 13 roky)
off
Nevada napsal(a):

Na rychlost jsem si nestěžovala...

No je jich hodně rozpracovaných, tak se nedá nic dělat :-) Nejnověji aktualizované jsou vždy nahoře.

Pozadí probereme a uvidíme ;-) Pokud to bude realizováno, tak samotná barva problém určitě nebude :-)

Leeslie napsal(a):

Jenom jednu výtku mám k hodnocení daných epizod...

Hodnocení jsme zjednodušili takhle úmyslně a je vázáno na množství dalších věcí. Buď se Ti epizoda líbila, nelíbila nebo prostě nevíš. Nemusíš přemýšlet, jak moc se líbila nebo jak moc se nelíbila, ve výsledku bys to měla mít snazší.

Nevada
12. 11. 2011 / 11:43:03 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

No je jich hodně rozpracovaných, tak se nedá nic dělat :-) Nejnověji aktualizované jsou vždy nahoře.

Dá se to dát zase do dvou sloupců, třeba :o)

megawir napsal(a):

Pozadí probereme a uvidíme ;-) Pokud to bude realizováno, tak samotná barva problém určitě nebude :-)

Čí pozadí? Ehm, vlastně nic ;o))

Tobiáš
12. 11. 2011 / 14:07:32 (před 13 roky)
off

Fruiko:
Nešlo by, abych si mohl po přihlášení natrvalo přepnout na starší vzhled, tak jak to mají zařízené třeba na IMDB?

Tento nový vzhled se mi moc nelíbí. S tím starším designem jsem byl rozhodně víc spokojen. Tím barevným podkladem to byl možná nejvíc nešťastný tah.

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
12. 11. 2011 / 14:08:35 (před 13 roky)
off

No sice chápu, proč se zjednodušilo hodnocení, ale stejně mi chybí, že nevidim, kolik lidí epku hodnotilo a kolik procent epka má...

megawir
12. 11. 2011 / 14:11:33 (před 13 roky)
off

Tobiáš: Nešlo...

allyska: Vydrž :-)

Exredaktorka
12. 11. 2011 / 14:26:13 (před 13 roky)
off

ale hrozně se mi líbí ty komentáře dole.

Fruiko
12. 11. 2011 / 14:27:25 (před 13 roky)
off
allyska napsal(a):

No sice chápu, proč se zjednodušilo hodnocení, ale stejně mi chybí, že nevidim, kolik lidí epku hodnotilo a kolik procent epka má...

Hodnocení se nezjednodušovalo. Nevím, kde jste na to přišli. Dokonce se zesložitilo. Ve staré verzi bylo jen libí / nelíbí.

Statistika ovšem bude. :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 11. 2011 / 14:39:05
Tobiáš
12. 11. 2011 / 14:27:27 (před 13 roky)
off

megawir: To je škoda, zrovna jsem se tu chtěl začít trochu věnovat přidávání informací, především tedy o méně známých seriálech nebo o těch hodně nových, ale přes ten nový vzhled to prostě nedávám.
A proč se dnes musí všechno zaoblovat? Hranatější věci, aspoň tedy na webu, jsou lepší.
Promiňte, ale já tuto změnu hodnotím záporně. A integrace ksichtbooku a google+ beru také jako velký mínus. To je to poslední, co tu bylo potřeba.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
12. 11. 2011 / 14:42:20 (před 13 roky)
on

Dejte tomu týden, zvyknete si. :o) Ten vzhled je naprosto v pohodě, je moderní, je přehlednej, je perfektní. Je mi jasný, že nám se to říká jednoduše, ale je to fakt a jenom o zvyku. :o) Za pár měsíců si na starý vzhled ani nevzpomenete... :))

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
tik.tak
12. 11. 2011 / 15:40:36 (před 13 roky)
off

Nový vzhled webu je naprosto úžasný, nemám k němu výtek, výběr, tón i "poskládání" barev je zvoleno velmi dobře a web se tak stal mnohem přehlednější, než byl doposud.
Velmi kladně hodnotím funkce Kalendář a Watchlist. Dlouho jsem čekal na podobnou funkci (obzvláště WL) i grafická úprava je znamenitá. Jen ohledně RSS kanálů z WL: nedaly by se epizody nastavit na sepisování pod sebou místo do řádků pro větší přehlednost?
Zatím jediná výtka kterou mám je ohledně stránky jednotlivých seriálů, přesněji řečeno funkce "Podobné seriály", která mě osobně přivedla k několika zajímavým seriálům a proto bych ji ocenil zpět. :-)

Když všechno selže, přečti si návod a nikdy se nehrab v něčem, co funguje.
Fruiko
12. 11. 2011 / 15:45:44 (před 13 roky)
off
tik.tak napsal(a):

nedaly by se epizody nastavit na sepisování pod sebou místo do řádků pro větší přehlednost?

To bude chyba RSS čtečky, jakou používáš? My to vypisujeme jako seznam, takže by to mělo vypadat stylem, co řádek, to jeden seriál.

tik.tak napsal(a):

Zatím jediná výtka kterou mám je ohledně stránky jednotlivých seriálů, přesněji řečeno funkce "Podobné seriály", která mě osobně přivedla k několika zajímavým seriálům a proto bych ji ocenil zpět. :-)

Podobné seriály stále jsou. A stále v pravém menu.

LordF
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
12. 11. 2011 / 15:45:51 (před 13 roky)
off

Hodně se mi líbí desing a nové funkce, fakt dobrá práce. :)

tik.tak
12. 11. 2011 / 15:46:20 (před 13 roky)
off

Právě jsem narazil na ještě jednu drobnost. Při najetí kurzorem na trofej na mém profilu, chybí v popisu mezera a kazí to dojem, např.: "Serialzoní gratulantod 11.listopadu 2011".

Fruiko
12. 11. 2011 / 15:48:47 (před 13 roky)
off
tik.tak napsal(a):

Právě jsem narazil na ještě jednu drobnost. Při najetí kurzorem na trofej na mém profilu, chybí v popisu mezera a kazí to dojem, např.: "Serialzoní gratulantod 11.listopadu 2011".

To dělá jen ve Firefoxu. Ale snad už i tam opraveno.

tik.tak
12. 11. 2011 / 15:54:02 (před 13 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To bude chyba RSS čtečky, jakou používáš? My to vypisujeme jako seznam, takže by to mělo vypadat stylem, co řádek, to jeden seriál.

Máš pravdu, změnou čtečky se to jako "zázrakem" zpravilo. ;-)

Fruiko napsal(a):

Podobné seriály stále jsou. A stále v pravém menu.

Musel jsem dočasně oslepnout, protože jsem to opravdu jen přehlédl.

Fruiko napsal(a):

To dělá jen ve Firefoxu. Ale snad už i tam opraveno.

Už je to v pohodě, tak tím si moje připomínky k webu snížil na nulu a mám pro vás tím pádem již jen slova uznání! :-)

viteal
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
12. 11. 2011 / 17:57:51 (před 13 roky)
off

Už dřív sem tenhle web navštěvoval ale nyní to opravdu nemá chybu a funkce Watchlist je super

Illyria
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
12. 11. 2011 / 18:21:46 (před 13 roky)
off

Skvělá práce :-) Velice oceňuji kalendář a watchlist!

anjoa
12. 11. 2011 / 18:34:10 (před 13 roky)
off

Moc se mi to líbí. Teda první den jsem byla trochu skeptická ohledně té modré barvy, ale je to vážně jenom o zvyku. Jinak kalendář a watchlist super. Taky se mi líbí ty hlášky při přihlašování a odhlašování.
Mám jenom dvě menší připomínky:
1. Návrhy na doplnění nových seriálů
a) jsou důmyslně a rafinovaně skryté
b) vůbec tady nejsou
c) jsem totální slepoň:-)
2. Připadá mi, že písmenka u názorů uživatelů k jednotlivým seriálům jsou takový malý blechy. Nešlo by to trochu zvětšit?

Fruiko
12. 11. 2011 / 18:40:31 (před 13 roky)
off
anjoa napsal(a):

Moc se mi to líbí. Teda první den jsem byla trochu skeptická ohledně té modré barvy, ale je to vážně jenom o zvyku. Jinak kalendář a watchlist super. Taky se mi líbí ty hlášky při přihlašování a odhlašování.
Mám jenom dvě menší připomínky:
1. Návrhy na doplnění nových seriálů
a) jsou důmyslně a rafinovaně skryté
b) vůbec tady nejsou
c) jsem totální slepoň:-)
2. Připadá mi, že písmenka u názorů uživatelů k jednotlivým seriálům jsou takový malý blechy. Nešlo by to trochu zvětšit?

B je správně. Ale určitě budou...

Na blechy kouknem.

Ciclonwar
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
12. 11. 2011 / 19:57:44 (před 13 roky)
off

Specielně ten watchlist se povedl. :) Moc povedená funkce... Jsem spokojen, vše je rychlejší a přístupnější. :) Většinou nové verze nemám rád ale tohle je vážně povedené.

Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
13. 11. 2011 / 16:37:32 (před 13 roky)
off

Po těch letech je to určitě změna, a to k lepšímu. Povedlo se vám to. ;)

Crazy-Nut*
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
13. 11. 2011 / 23:40:32 (před 13 roky)
off

Já jsem zatím spokojená a moc se mi to líbí, je to opravdu příjemná změna. Doufejme, že k lepšímu, aby to sem přitáhlo další spoustu lidí :) Jen tak dál! :)

Milovnice seriálů <3
Hrus
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
14. 11. 2011 / 13:16:39 (před 13 roky)
on

Ahoj, musím velmi pochválit. Design se hodně posunul dopředu a i když bych si představoval mnohé věci jinak (např. úzký obsahový prostor - hlavně v diskuzích), celkově se mi to velmi líbí - má to originální feel. No a nové funkčnosti jsou samozřejmě úplně super - Kalendář a Watchlist to je přesně to, co jsem potřeboval a jsou super!

Drobné chybky:
Nevím proč (a nebude to možná mít nic společného s programováním, ale spíš s načítáním dat z TVRage) - Po přidání seriálu New Girl do Watchlistu se mi v Kalendáři tento seriál zobrazil hrozně zvláštně - díly s01e04 a s01e06 - oba v UT 1.11. a jinak nikde nic.
Tlačítka aktuální <<(minulý měsíc) a >>(další měsíc) v kalendáři mají neodpovídající design (řekl bych defaultní html).

A pár věcí ke zvážení: "Nic :-(" v kalendáři u prázdných dnů mě taky spíš plete, osobně bych ocenil prázdné okénko.
A dále den zobrazení seriálu mě přijde naprosto nelogický (chápu, že to vzniklo kvůli posunu času oproti US). Takhle se stane, že seriály, které se vysílají třeba v UT večer se některé objeví v kalendáři v úterý a některé (ty, které vysílají později) až ve ST. Kdyby to šlo zařadit podle vysílacího času v USA (podle kterého jsou dělané i některé články o sledovanosti apod.), bylo by to perfektní. Mě by ani nevadilo, že jsou až druhý den, ale hlavně to, že tam jsou jen některé z nich. U myepisodes.com mám do druhého dne zařazené všechny (i ty, co jdou v hlavním vysílacím čase) a je u toho i čas vysílání, takže jednoduše vím, co mám ten který den stáhnout.

EDIT ještě díky za "Rozptyl hodnocení" - ten grafík je super.

Editováno: 1x | Naposledy: 14. 11. 2011 / 13:18:21
Fruiko
14. 11. 2011 / 15:39:05 (před 13 roky)
off

Tak. Jelikož to zaznělo víckrát, tak jsme vás vyslyšeli a nasadili následující změny.

- Lze nastavit prázdno místo nic.
- Lze vypnout časový posun u data vysílání zahraničních seriálů (takže by se měly zobrazovat ve stejných dnech jako v zahraničních článcích etc.).

Jelikož to nešlo úplně bezproblémově, tak k tomu hodím ještě pár poznámek do tématu s novinkami.

Hrus
14. 11. 2011 / 21:36:49 (před 13 roky)
on

Jste nejlepší! A úplně jsem zapomněl poděkovat za možnost zobrazení originálních názvů a odlišení premiér seriálů / sérií jinou barvou, obě funkčnosti hodně oceňuji!

Exredaktorka
14. 11. 2011 / 21:44:12 (před 13 roky)
off

změnit design je jedna věc, ale dál přizpůsobovat web podle požadavků návštěvníků, to už je něco jiného, to udělá málokdo. jste skvělí.

Vasek2015
15. 11. 2011 / 09:14:00 (před 13 roky)
off

předem musím říct že práce se vám fakt povedla ;) gratuluji.

měl bych ale dotaz ke funkci Watchlist. Lze nějak nastavit od kterého dílu to má ukazovat? nerad bych se proklikával u některých seriálů několik řad na tu současnou.

Fruiko
15. 11. 2011 / 09:18:04 (před 13 roky)
off
Vasek2015 napsal(a):

předem musím říct že práce se vám fakt povedla ;) gratuluji.

měl bych ale dotaz ke funkci Watchlist. Lze nějak nastavit od kterého dílu to má ukazovat? nerad bych se proklikával u některých seriálů několik řad na tu současnou.

Odebrat a znovu přidat do oblíbených. Bohužel tohle postihlo všechny současné uživatele, co měli nějaké seriály v mých nej.

Vasek2015
15. 11. 2011 / 09:29:31 (před 13 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Odebrat a znovu přidat do oblíbených. Bohužel tohle postihlo všechny současné uživatele, co měli nějaké seriály v mých nej.

Děkuji za tak rychlou odpověď. A zdá se, že teoreticky to funguje(dostanu se až na výběr u kterého dílu jsem skončil ale nemohu potvrdit tlačítko OK (ale bude z velkou pravděpodobností chyba PC na kterém jsem(není nijak aktualizován tak si budu muset počkat na doma :D ))

qigix
Uživatel od první verze | Cool level: 24 | Alan Harper
16. 11. 2011 / 19:38:14 (před 13 roky)
off

ještě mě napadla taková drobnost, že na hlavní stránku místo Nejnovější registrovaní bych dal spíš poslední 4 seriály s přidanými titulky, tedy vrchní 4 z tabulky Aktualizované ze sekce Titulky. Řekl bych, že by to bylo velmi praktické využití místa, mezitím co informace o nejnovějších uživatelích je jen pro ty nejzarytější serialzoňáky.

megawir
16. 11. 2011 / 20:00:51 (před 13 roky)
off

Abys viděl info o titulcích, stačí klepnout na sekci titulky :-) HP je náročná na data sama o sobě, nechme ji tak jak je ;-)

_Andy_
16. 11. 2011 / 20:56:13 (před 13 roky)
off

Já bych se chtěl jenom zeptat, jak je to s trofejemi? (Mám za to, že už se tady na to někdo ptal, ale teď přesně nevím...)

megawir
16. 11. 2011 / 21:04:45 (před 13 roky)
off
_Andy_ napsal(a):

Já bych se chtěl jenom zeptat, jak je to s trofejemi? (Mám za to, že už se tady na to někdo ptal, ale teď přesně nevím...)

Pracujeme na stránce do vašich profilů, kde budete mít o svých trofejích přehled, včetně krátkých vysvětlivek. Ještě vydržte :)

Pouli
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 11. 2011 / 14:09:37 (před 13 roky)
off

Z kterého seriálu je nejnovější obrázek na pozadí? Nešlo by někam uvést, z čeho ten obrázek vždy je?
Chybí mi text v záhlaví, který se každý den měnil.
Ale jinak je nový vzhled super. Už jsem si na něj i docela zvykla a už tolik věcí nehledám :) Rozhodně bych nechtěla zpátky starý, i když se mi líbil. Přišel by mi teď takový chudý.

Čas je relativní. Když sleduješ seriál, čas běží dvakrát rychleji, než když čekáš na titulky.
megawir
17. 11. 2011 / 14:11:29 (před 13 roky)
off
Ava napsal(a):

Z kterého seriálu je nejnovější obrázek na pozadí? Nešlo by někam uvést, z čeho ten obrázek vždy je?
Chybí mi text v záhlaví, který se každý den měnil.
Ale jinak je nový vzhled super. Už jsem si na něj i docela zvykla a už tolik věcí nehledám :) Rozhodně bych nechtěla zpátky starý, i když se mi líbil. Přišel by mi teď takový chudý.

Přemýšleli jsme o tom, že název nějak umístíme, jen je potřeba to řešit univerzálně s ohledem na různá rozlišení. Stávající pozadí je ze seriálu Hell on Wheels.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
18. 11. 2011 / 16:08:20 (před 13 roky)
off

týjo, musí se mi třikrát za minutu zobrazovat reklama na Fio banku??? Tohle JE otravný...

And when my time is up, have I done enough?
megawir
18. 11. 2011 / 16:13:14 (před 13 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

týjo, musí se mi třikrát za minutu zobrazovat reklama na Fio banku??? Tohle JE otravný...

To by se dít nemělo, zkus zatím tu animaci nechat projet, sama se zavře (nezavři ji sám). V Chrome mi to nedělá. Každopádně se na to podíváme.

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2011 / 16:47:13
Seraphine313
18. 11. 2011 / 16:42:12 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

To by se dít nemělo, zkus zatím tu animaci nechat projet, sama se zavře (nezavři ji sama). V Chrome mi to nedělá. Každopádně se na to podíváme.

Ok, jen jsem to zběžně projel a objevil.. Fio banka se mi ukazuje, pokud nejsem přihlášen. trvalé přihlášení mi nějak nefunguje, zkusím pořešit.. v přihlašovacím okně se nedá pohybovat pomocí Shift+Tab, pomocí Tab ano. Další drobnosti napíšu, až je najdu.

ps. používám Operu

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 11. 2011 / 16:43:36
megawir
18. 11. 2011 / 16:49:59 (před 13 roky)
off

Jakou verzi Opery? Jaký OS a na jaké stránce se Ti to stalo?
Dík předem za info :-)

Seraphine313
19. 11. 2011 / 12:57:42 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

Jakou verzi Opery? Jaký OS a na jaké stránce se Ti to stalo?
Dík předem za info :-)

Opera 11.52.1100.0, OS Windows XP Professional 64bit. Reklama na úvodní stránce a problémy s Shift+Tab na stránce přihlášení.

megawir
19. 11. 2011 / 14:13:04 (před 13 roky)
off
deidren napsal(a):

Změna je to k lepšímu..
Ale uvítal bych možnost úpravy velikosti písma a celkového rozlišení, alespoň pro ty, komu nevadí malé písmo a radši více čtou, než scrollují obrazovku.
Tzn. opustit pevné nastavení html tabulky a přejít na procentuální vyjádření šířky table a bude to skvost.

Boxy a layout celkově definované velikosti mít musí (s ohledem na pojetí grafiky). Nic Ti nebrání si v prohlížeči zoomovat dle libosti ;-)

Seraphine313
19. 11. 2011 / 14:19:13 (před 13 roky)
off
megawir napsal(a):

Boxy a layout celkově definované velikosti mít musí (s ohledem na pojetí grafiky). Nic Ti nebrání si v prohlížeči zoomovat dle libosti ;-)

Taky bych se připojil, procenticky se dneska velikost tabulky tvoří snad jen ve škole. Většina stránek má všechno vyjádřené pixelově.

Michalenka
22. 11. 2011 / 18:30:57 (před 12 roky)
off

Vážně krása :))

Keep calm & Be Fan of TV Shows :P
SimonQa14
22. 11. 2011 / 20:33:48 (před 12 roky)
off

Já vážně miluju jak to tady teď vypadá. Jsem ráda, že jsem tu už od minulé verze a vidím všechny ty změny. Gratuluji vám, opravdu jste to tu udělali suprově :-) ;-)

Turmë
Redaktor | Cool level: 38 | Angel
23. 11. 2011 / 16:32:12 (před 12 roky)
off

Mě se nový vzhled i funkce líbí. Obojí je podle mě vyřešeno velmi dobře. Jen jsem se chtěla zeptat, jak je to s doplňováním obsahů jednotlivých dílů?

My goal in life is to live forever or die trying.
Fruiko
23. 11. 2011 / 16:54:34 (před 12 roky)
off
Turmë napsal(a):

Mě se nový vzhled i funkce líbí. Obojí je podle mě vyřešeno velmi dobře. Jen jsem se chtěla zeptat, jak je to s doplňováním obsahů jednotlivých dílů?

Pracujeme na tom. Snad do konce týdne.

Seraphine313
24. 11. 2011 / 01:54:27 (před 12 roky)
off

Tak jsem zpět s novým šťouralstvím ;)

Když si najedu na svůj profil a v horním address baru (nevím jak tomu říkáte, prostě ten bledě modrý proužek pod boxy "Seriály" "Články" atd.) kliknu na odkaz "Uživatelé", tak odkaz nefunguje, jenom přesune do prázdné stránky bez layoutu. Bylo to tak zamýšleno?

ps. neberte to nijak hrozně, prostě jen nacházím mouchy a chci, aby to tu bylo dokonalé ;)

Seraphine313
24. 11. 2011 / 02:01:45 (před 12 roky)
off

pps. zkoušeno v Opeře 11, Firefoxu 1.9 a Chromu.

megawir
24. 11. 2011 / 09:52:58 (před 12 roky)
off

Dík za upozornění, podíváme se na to.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
21. 12. 2011 / 19:48:59 (před 12 roky)
off

Tak. Po pár dnech zvykání si na nový design a funkce musím říct, že jsem happy. Barvy stránek jsou krásné a naprosto mi vyhovují. Nejsem si sice jistý jestli využiji kalendář, ale za to musím pochválit Watchlist. Ten je perfektní. Inteligentní, přehledný a praktický. Za něj díky. Dříve jsem chodil hodnotit epizody hodně na TV.com, ale strašně se to tam změnilo, a jejich přechod na nový (podle mě otřesný) design před nedávnem mě vůbec nenadchl. SerialZone teď vypadá perfektně, a těším se na nějaké nové superfunkce do budoucna. :)

Aby tě sežral velkej pes!
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 1. 2012 / 00:14:10 (před 12 roky)
off

Milá SerialZoneLand (převzato z mého oblíbeného slova Twitterland) :),
gratuluji ti k velmi úspěšnému uplynulému roku a zároveň přeji ještě mnohem lepší ten nadcházející, který už tedy není nadcházející :) Ať se web stále rozrůstá, ať se stále zlepšuje a ať jej navštěvuje stále víc a víc fanoušků.
Všem uživatelům a seriálovým fanouškům taktéž vše nejlepší, přeskočím ta nudná přání, co říká každý, takže hlavně spoustu volného času, který můžeme strávit s našimi oblíbenými seriálovými hrdiny :)

ragelly

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
1. 1. 2012 / 00:20:45 (před 12 roky)
off

takže sa pripájam aj ja
prajem ten správny seriálovy rok,ešte lepší ako bol tento,kopu skvelých seriálov a kopu nových zarytých fanúšikov a veľa času,ktorý nad nimi strávime =D

Gallifrey fall no more!
Thomm97
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
1. 5. 2012 / 21:24:46 (před 12 roky)
off

Nejsem tu moc dlouho,nějak užitečný jsem zatím nebyl...Titulky nenahrávám,občas vložím odkaz na video k nějakému tomu seriálu,popřípadě zajímavost apod. ,ale jinak je Serial Zone opravdu boží web (Neberte to jako "podlézání")..Dá se tu pobavit,pokecat s hromadou fajn lidí,najít oblíbený seriál atd...Starou verzi bych rád viděl a zkusil,no tahle je ale vážně skvělá ;D Také bych chtěl popřát hodně štěstí v dalším počínání ,vkládání seriálů ,nové uživatele ,mnoho dobrých čísel ,větší návštěvnost atd...

Don´t Blink!
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 5. 2012 / 21:30:20