Na Galavanta se neskutečně těším!! Ale teda musím říct, že ten rok utekl hrozně rychle, před chvílí jsem se s ním loučila na tolik měsíců a už je skoro zase tady :))
No a Of Kings and Prophets v úterý v 10? :D Haha, jasně, doufám, že jste taky tipovali zrušení, to bude snadný bod do tipovačky :D
ragelly napsal(a):
Na Galavanta se neskutečně těším!! Ale teda musím říct, že ten rok utekl hrozně rychle, před chvílí jsem se s ním loučila na tolik měsíců a už je skoro zase tady :))
No a Of Kings and Prophets v úterý v 10? :D Haha, jasně, doufám, že jste taky tipovali zrušení, to bude snadný bod do tipovačky :D
Taky tak u toho Galavanta, tak dlouhá doba čeká, tak snad to bude stát za to!
Bude to 5 týdnů zábavy, pokud zas půjde po 2 dílech :)))
2) na to jsem se těšila, ale jak jsem viděla trailer, hned jsem to zavrhla. A dala, že to nepřežije :)
Galavant hurá strašně moc se těším nejdřív si zopakuju první sérii a hurá na nové díly :-)
Já už se těším na Agent Carter :)
Taky si Galavanta hodlám sjet znovu. Ale uteklo to - titulní písničku poslouchám na MP3 pořád!
Galavant jupiii.pridavam sa a tiez si zopakujem prvi seriu uz asi po 10 krat :D
How to Get Away with Murder má až moc dlouhou pauzu :/
Super, Galavant ma veľmi príjemne prekvapil a teším sa na neho a to, že Castle nebude mať prestávku ma teší ešte viac :)
La.Volpe napsal(a):
How to Get Away with Murder má až moc dlouhou pauzu :/
To má ono je už těžké čekat týden/2 týdny na nové díly. A najednou pauza a začátek až v únoru :(
já se těším na Agent Carter
Deaneira napsal(a):
Galavant hurá strašně moc se těším nejdřív si zopakuju první sérii a hurá na nové díly :-)
Bože bože... :-)
Souhlasím, taky si dám Galavanta znova, už po třetí.
Blázen z Jericha napsal(a):
Souhlasím, taky si dám Galavanta znova, už po třetí.
Aktualizováno: Premiéra druhé série Agent Carter se o dva týdny posouvá, seriál se tedy vrátí až 19. 1. 2016.