Tady toho mám na koukání hodně, ale to, že jsi uvedla, kdy mi budou dávat TopGear, to ti nikdy nezapomenu! :'3 :D
Tak tohle je hodne zajimave, jeste tak pred 2 rokama na NOVA group provolavali, ze na OUaT maji vysilaci prava, ale jak je videt, tak jen divaky tahali za nos.
Bezva.
No konečně !!!!!!!! Supr zpráva, moc se těším jak se toho ujme coolka.Kolik serii nahodí a na dabing.Dík za článek, potěšil mě.
Nechci být sprostej, takže.. sakra konečně!
Tak to bude hodně zajímavé, pokud vím, tak na Slovensku to moc nedopadlo co? Jinak se těším, jak se poperou s dabingem, protože na Slovensku se s tím vypořádali docela dobře :)
matlovesdawn napsal(a):
Tak to bude hodně zajímavé, pokud vím, tak na Slovensku to moc nedopadlo co? Jinak se těším, jak se poperou s dabingem, protože na Slovensku se s tím vypořádali docela dobře :)
tak na Slovensku to dávala joj v nedeľu doobedu a v jeden deň si zmysleli, že to presnunú na menšiu a vtedy relatívne novú stanicu wau. niektoré seriály si odpíšu sami nesprávnym taimingom.
Jednoduše, na OUaT se 100% v češtině koukat nebudu. Už se jen bojím představy, že bych měla slyšet český dabing :D
Akorát se asi Prima vyjádřila špatně, hádám, že u James May's Cars of the People mělo být OD 22.12., když je to třídilné. Teda doufám, že nebudou vysílat jen jeden díl :D
Chtěla jsem koukat na OUaT, ale v takhle idiotském čase? Nevím :D
Hurá, sláva, předčasné Vánoce! Fakt tu mám hodně mnou sledovaných seriálů, přijde mi, že zrovna teď v TV není moc na co koukat. Poslední dobou skupina Prima vyhrává na celé čáře...
Na OUaT bych ráda koukla od začátku. Dabing bych nějak překousla, ale v 17:15 mám na práci jiné věci... V tomhle čase asi nebude mít velkou sledovanost.
Balthazar6 napsal(a):
Tak tohle je hodne zajimave, jeste tak pred 2 rokama na NOVA group provolavali, ze na OUaT maji vysilaci prava, ale jak je videt, tak jen divaky tahali za nos.
No právě! Že by to třeba nechali propadnout?
Bartami napsal(a):
Na OUaT bych ráda koukla od začátku. Dabing bych nějak překousla, ale v 17:15 mám na práci jiné věci... V tomhle čase asi nebude mít velkou sledovanost.
Grimm se jim tam asi osvědčil.