Perfektný fotočlánok, mnoho mojich obľúbencov. :) Tí úplne naj pre mňa - 5, 8, 15, 22, 24 a 25. :)
Chýba mi napr. Steve a Danno z HF0 alebo Roy a Moss z IT Crowd.
Skvělý fotočlánek, nejraději mám samozřejmě Destiel a musím souhlasit i se zbytkem galerie, ještě bych přidala Callena a Sama (NCIS LA) jsou sice parťáci, ale jeden bez druhého to taky nedokážou táhnout.. podobně taky Ryan a Espozito (Castle)
Mě tady chybí Steve a Danny (H50) :)
Super, přidala bych Barta s Milhousem, to je pravá bromance :)
Super práce, to jo. Ale taky bych přidal již zmíněné duo s Castlea nebo ze Simpsonů
Když jsem uviděla nadpis článku hned mě napadl Sam a Dean a pak Hank a Nick z Grimma .-)
inekafe napsal(a):
Perfektný fotočlánok, mnoho mojich obľúbencov. :) Tí úplne naj pre mňa - 5, 8, 15, 22, 24 a 25. :)
Chýba mi napr. Steve a Danno z HF0 alebo Roy a Moss z IT Crowd.
Obě dvojice ve do širokého výběru (zhruba 40 dvojic) dostaly, ale přes škrty už to neprošlo :D Musel jsem prosadit své favority.
HonZajs000 napsal(a):
Super práce, to jo. Ale taky bych přidal již zmíněné duo s Castlea nebo ze Simpsonů
A k Simpsonovým - Lenny a Carl jsou víc než Bart a Milhouse :) a dvě dvojky z jednoho seriálu prostě nešlo zařadit
Dvojku z Castle nebo Grimm potkal stejný osud během škrtů...
JD a Turk sú tá najlepšia bromance, aká môže existovať, čiže som rada, že sa tu objavili. Plus samozrejme Chandler a Joey či Destiel. Ďakujem za tento fotočlánok, veľmi ma potešil.
tak mě tedy hodně ale hodně chybí wilfred
Pěkný fotočlánek :) Také bych tam osobně zařadila Dannyho + Stevea a Ryana + Esposita. A z GoT mám raději Tyriona + Bronna :P A pak mě ještě napadá McDreamy + McSteamy z Grey's Anatomy.
Dokonalý fotočlánek! Je strašně moc postav, které by se sem hodili, vybrat jich jen 25 muselo být těžký.
Překvapilo mě, že tu není Sam a Dean z SPN, volba Castiela a Deana mě potěšila.
Super fotočlánek :) také mě napadá spousta dalších dvojic, které by se sem daly zařadit :)
Skvělý fotočlánek, určitě bylo těžké vybrat TOP 25, když jich je daleko víc, které stojí za zmínku, ale já osobně jsem spokojená, protože jsou zde ty, které mám opravdu ráda. :)
Místo Damona a Alarica bych dala spíše Stefana a Damona. Jsou si mnohem bližší, to samé Dean a Sam. Ovšem, rodinne vztahy tam asi nezahrnujete no, tak tedy nepokrevní brotp. Tím pádem jsem ráda, že Destiel nebyli opomenuti.
Klaus a Marcel(The Originals)
Nick a Monroe(Grimm)
Stiles a Derek(Teen Wolf)
Lex a Clark(Smallville)<---ok, tady to trošku vrávorá, ale i tak měli předtím pěkný přátelský vztah.
Ted a Barney(HIMYM)
Daniel&Jack&T'ealc(Stargate)
Spike a Angel(Buffy/Angel)<--jo, lezli si na nervy, soutěžili o to, kdo je větší frajer, ale i tak mi přijde, že do téhle katagorie patří.
Malcolm a Simon(Firefly)
IcePrincess napsal(a):
Malcolm a Simon(Firefly)
No u Firefly mi spíš přišlo že by do téhle kategorie patřil Malcolm a Zoe :D
Hitchhiker napsal(a):
No u Firefly mi spíš přišlo že by do téhle kategorie patřil Malcolm a Zoe :D
Tak určitě, ale Zoe je ženská.:-D Článek se zaměřuje na přátelství M+M.
Parádní článek. Po některých se mi moc stýská.
IcePrincess napsal(a):
Tak určitě, ale Zoe je ženská.:-D Článek se zaměřuje na přátelství M+M.
to je pravda ale jelikož spolu přežili válku tak to vnímám jako by to byli MM.
Super fotočlánek, nejvíc mám ráda: 4, 14, 18, 20 a samozřejmě Chandler a Joey (Chandler: Všimnul sis, že co máme to kuře, hádáme se mnohem víc než dřív? :D)
Z těch co se tu neobjevili: Hodgins a Zack(Bones);Tony a McGee(NCIS); Diggle a Oliver(Arrow); Sam a Callen(NCIS:LA); Rob a Jon(GoT); Rigsby a Cho(The Mentalist)
Jako první mě bez otevření článku napadli Shawn a Gus z Psych, ale během čtení jsem si vzpomněla, jak moc těch oblíbenců vlastně mám :). Super fotočlánek.
Podľa mňa je u SPN zaujímavejší Sam a Dean no ale každý má svoj názor :D
No ale potešili hlavne Chuck + Morgan , Joey + Chandler , Ted + Marshall :)
A jo, ešte mi napadli Danny s Justinom z Undateable, ako som mohol zabudnúť?! :D
Sakra, zrovna když člověk konečně zapomněl, že detektiv Gordon je ten maník z O.C.! :D Jinak super fotočlánek. ;)
Mě zase chybí B99 Charles a Jake. Jinak super, fotočlánek chválím
inekafe napsal(a):
A jo, ešte mi napadli Danny s Justinom z Undateable, ako som mohol zabudnúť?! :D
Mně to taky došlo až po té naší konverzaci, bro. A to jsem o nich psal scénu měsíce! Shame on me. Shame... On... Me.
Z výběru mám nejradši Shawna s Gusem (Psych) a Ryana se Sethem (O.C.). Z ostatních pak ty, kteří už tu padli, Ryan a Espo z Castla, Richard s Galavantem, Scott se Stilesem. Jiní oblíbenci mě momentálně nenapadají.
Skoro jsem se lekla, ze jste vynechali JD a Turka :-D. Ti dva jsou pro me tou nejbromanci ze vsech serialu.
Skvělý článek :)
Mí oblíbenci jsou samozřejmě Chandler a Joey, ráda jsem i za Hyda s Kelsa a Hawkeye s Trapperem :)
Jen mi tu chybí Rigsby a Cho z Mentalisty :D
Dobrý fotočlánek. :) Já mám také raději Hawkeyho s Trapperem. Za sebe bych ještě přidala Sama a Deana, Daniela a Jacka ze Stargate, Frasiera a Nilese z Frasiera, Dannyho Tripa a Matta Albieho ze Studia 60, Micka St. Johna a Josefa z Moonlight a taky Peraltu a Boyleho z B99.
Tolik skvělých bromancí. Z těch seriálů co se ještě vysílají je podle mě nejlepší Nick a Schmidt. To je pravý pouto. :D
Jj, CHUCK!
Skvelý fotočlánok. Na tie sa teším stále najviac. Nabudúce spravte so 100 obrázkami a budú všetci spokojní :)
Jsem moc ráda, že jste nezapomněli na Star Trek a Kirka se Spockem, základ všech bromancí. Totéž platí o Sherlockovi a Johnovi, kteří mají úchvatnou bromance už v knize.
Sam a Jon spolu mají pěkný vztah, ale Bron a Tyrion vítězí co do vtipnosti a počtu hlášek. Ti dva tvoří úžasnou dvojici!
Bender a Fry jsou rovněž klasika.
Trochu mi tu chybí Matt a Foggy z Daredevila (i když chápu, že je to nový seriál a ještě se tolik nezapsal).
Taky mi tam chybí Steve a Danno z Hawaii Five-0.
Parádní článek. Musel ti dát spoustu práce, děkuji za tvůj čas!
Pěkný článek, ale definitivně chybí Steve a Danno z Hawaii a rozhodně taky plameňáci - Alan a Denny z Boston Legal
tarba napsal(a):
Parádní článek. Musel ti dát spoustu práce, děkuji za tvůj čas!
Skvělý fotočlánek. Pár dvojic mi tu ale chybí.. zejména Steeve a Denno z Hawaii 5-0
Jak se fotočlánek blížil ke konci, začala jsem se bát, že se zapomnělo na JDho a Turka, ale nakonec - uf! :)
Jinak další návrhy:
Chip a Dale
Adam a Jamie z Bořičů
jedna z novějších - král Richard a Garet z Galavanta
Constantine a Chas
Charlie a Ted z Na doživotí
Naprosto skvělé. -_-
Za mě naprostý souhlas s autorem v nejlepší dvojici! Když jsem došla k položce 24 už jsem se začínala bát, že tam Shawn a Gus nebudou. :D Konec mi udělal obrovskou radost.
Super mnoho dvojíc poznám ale moje najobľúbenejšie zo Psych a Chucka :) Ale chýba mi tam taký Merlin a Artuš - MERLIN . Roy a Moss IT CROWD ...Ako takýchto dvojíc je viac no žiaľ si nedokážem pamätať všetkých :D
Kromě už zmíněných ještě třeba Wade a Lavon z Hart of Dixie, Porthos a Aramis z The Musketeers a především Lucas a Job z Banshee.
Mám ráda seriálové bromance :)
Chybí mi tam Harvey Specter a Mike Ross ze Suits a Peter a Neal z White Collar.
Taky nevím, jestli se počítá Poirot a Hastings a samozřejmě John a Harold Finch z Person of interest.
Napadá mě jich víc, ale už by se asi nevešly mezi ty slavné a nezapomenutelné. Na dobré přátele se mi prostě nějak dobře kouká no...
Scott a Stiles (Vlčí mládě)
Dawson a Pacey(Dawsonuv svět)
Hurley a Charlie (Ztraceni)
Oliver a Diggle (Arrow)
Michael a Sukre (Utěk z vězení)
Vincent a J.T (Kráska a zvíře)
Určitě bych si vzpomněla na více, ale supr článek jen jste jich mohli udělat více Bromance :o)
Smekám, že jsi dokázal vybrat jen 25 bromancí, já bych to nedokázala :D
Moc mě potěšil Dean s Castielem a Raj s Howardem (tihle dva mě totiž napadli ihned po přečtení nadpisu). Trochu mě mrzí, že to až sem nedotáhli Oliver s Diggem (Arrow), Roy s Mossem (IT Crowd), Artuš s Merlinem (Merlin), Richard s Galavantem (Galavant) nebo třeba Boddie s Doylem (Profesionálové). Ale to není výtka, jen osobní preference :D
Jinak moc děkuju za úžasný článek :D
Moc pěkný článek, ale mě trošku chybí Scott a Stiles /Teen Wolf/ :D
Skvělá práce! :)
Ale i tak si postěžuji. A vyjádřím to jedním slovem - Hannigram <3
Castiel a Dean-jasná volba a ještě bych přidala Dereka a Stilese z Teen Wolf :)
Pěkný článek, je tam pár mých oblíbenců, a dovolím si přidat pár dalších. Ryan a Esposito (Castle)
Gereth a Richard (Galavant)
Monroe a Nick (Grimm)
Eliot a Josh (Young&Hungry)
Mě tady vážně chybí Teen Wolf......ať už zmiňovaní Scott a Stiles, nebo naprosto nepostradatelní Stiles a Derek.
Jé, děkuju za Castiela :-)
Chybí mi tu Gareth + král Richard (Galavant), John Sheppard + Rodney McKay (SGA), Daniel Jackson + Jack O'Neil (SG1), Alan + Walden (Dva a půl chlapa - vždyť ti dva se dokonce vzali), Bernard + Manny (Black Books), Lister + Rimmer (Červený trpaslík) a Will + Marcus (About a Boy).
Nick a Monroe, Alan a Walden
Trošku jsem zklamaná, protože jsem se dost těšila, že uvidím McDanno, jelikož pro mě je to bromance v podstatě už legendární :D, ale chápu, že musely být škrty a člověk vždycky upřednostní své oblíbené :).
Jinak parádní článek, skvělý nápad a připomněla jsem si několik svých oblíbených dvojic ze seriálů, co už nám nedávají, takže za něj moc děkuji :)