Skvělý výběr tvrdých chlapů. Článek mi připomněl, že se mám konečně kouknout na Sopranos. Už se na to roky chystám.
Skvělý fotočlánek! ;)
Celou dobu čekám na Hooda a on je až na konci :D Trošku si mě vylekal, že si na něho zapomněl. Už jsem se ti chystal vynadat :D
La.Volpe napsal(a):
Celou dobu čekám na Hooda a on je až na konci :D Trošku si mě vylekal, že si na něho zapomněl. Už jsem se ti chystal vynadat :D
:D Čerešnička na torte. ;) Toto výsadné "posledné" miesto som chcel dať buď Jackovi alebo Lucasovi, ale keďže Jack už je v podstate minulosťou a Lucas urobil na SZ za posledný rok veľký boom, tak výber bol jasný. :D
Skvělý fotočlánek, mě chybí Eliot z Leverage
Super článek! Spousta seriálů sice teprve čeká ve watchlistu, ale upřímně.... Po posledním díle Supernaturalu (11x17 Red Meat) bych místo ubrečeného Deana vybrala spíš Sama. A pokud jde o Walking Dead, asi bych dlouho váhala, jestli tam dát Ricka nebo spíše Daryla... :-)
Opět krása :) Jinak už se nemůžu dočkat, až uvidím Reese zase v akci. To bude nářez.
Akorát jsem včera zhlídla další svělý díl gothamu, čili Gordon potěšil, borec :)
Super článek :). Mně se před rozkliknutím vybavil jenom Matt Murdock, ale teď koukám, na kolik tvrďáků jsem zapomněla... :D
allyska napsal(a):
Akorát jsem včera zhlídla další svělý díl gothamu, čili Gordon potěšil, borec :)
Práve som si uvedomil, aké máte v češtine super "chutné" výrazy. :D Je-li to, čili... :DD Sranda. xD
Jayne Cobb z Firefly mi tu chybí. I John Casey z Chucka. Oba hraní Adamem Baldwinem, taky sranda.
Sean Renard (Grimm)
Noah Bennett (Heroes)
Některé z nich neznám, některé jsem poznala. Dík hlavně za Deana a Lucase Hooda.:D
Velmi zajímavý výběr.Některé z nich ani neznám. :)
Ako už bolo napísané, parádny fotočlánok!
Veľmi sa mi páči aj úvodný odsek.
Matt, Dean, Oliver, Steve, Ragnar.. to, že sú v článku, ma teší, ale zároveň neprekvapuje, lebo sú známi a naozaj aj tvrdí chlapi. Čo ma však prekvapilo hneď na začiatku, je zaradenie Boscha a tak teraz rozmýšľam, čo stálo za jeho zaradením do fotočlánku. Žeby boli v pozadí tvorenia fotočlánku nejaké úplatky? :D Nie že by tam nepatril, ale keďže ten seriál sleduje na SZ tak 5 ľudí, je to o to prekvapujúce. Každopádne ma to riadne potešilo! :))
Bože Tom ty ma neplaš, aj ja som sa už chystal ti vynadať! Ale našťastie tam je Jack na predposlednom mieste, máš šťiastie! :D Pre mňa jasný víťaz, ale na Hooda sa ešte len chystám, tak možno zmením názor :P Inak keď som čítal názov fotočlánku, tak som hneď vedel, kto bude autor, lebo ty miluješ tieto drsné seriály :P
Lill napsal(a):
Čo ma však prekvapilo hneď na začiatku, je zaradenie Boscha a tak teraz rozmýšľam, čo stálo za jeho zaradením do fotočlánku. Žeby boli v pozadí tvorenia fotočlánku nejaké úplatky? :D Nie že by tam nepatril, ale keďže ten seriál sleduje na SZ tak 5 ľudí, je to o to prekvapujúce. Každopádne ma to riadne potešilo! :))
Pretože bol v zdrojovom článku, ktorý slúžil pre inšpiráciu na tento. ;) A navyše viem, že ho s Pajkym sledujete, takže aj keď by som ho za normálnych okolností pravdepodobne vyškrtol, nemohol som tak urobiť. ;)
Já děkuji za zařazení Johna Locka :)
A bude příště článek "Tvrďačky nového milénia?" :)
Velká pohvala z admirála hned na začátku :-)
Locke napsal(a):
A bude příště článek "Tvrďačky nového milénia?" :)
Díky za nápad. ;) A možno by som to mohol spojiť s fotočlánkom "I dámám je někdy horko..." a spraviť niečo ako "Tvrďačky nového milénia... kterým je horko". :D Srandujem... :))
Možná mi tam chybí McQuide z Covert Affairs, jinak dobrý výběr.
inekafe napsal(a):
Díky za nápad. ;) A možno by som to mohol spojiť s fotočlánkom "I dámám je někdy horko..." a spraviť niečo ako "Tvrďačky nového milénia... kterým je horko". :D Srandujem... :))
Dámam bolo horko už minule, nie sú teraz náhodou na rade páni?! :D
Lill napsal(a):
Dámam bolo horko už minule, nie sú teraz náhodou na rade páni?! :D
Nekomentujem. ;D Rád spravím ďalší výber pekných žien, na pánov sa bude musieť niekto iný nájsť. :D
Docela zvláštní výběr, osobně bych volil jiné postavy z těchto seriálů ;)
Moc děkuji za fotočlánek, potěšil mě. A překvapilo mě zařazení Rona Swansona. Je pravda, že on je fakt frajer. :D
Je škoda, že z každého seriálu je tam jenom jedna postava...např. Supernatural - tam nejenom Dean, ale i Sam, Rufus, ale hlavně Bobby...podle mě větší tvrďák než Dean a Větrník dohromady :D
Bendra bych náhodou potkat chtěla. Asi začnu brát houbičky. ;)
Pěkný článek, mám radost, že je tam Elliot Stabler i když v tomto seriálu už nehraje a je to škoda, bez něj to upadá. Díky
inekafe napsal(a):
Práve som si uvedomil, aké máte v češtine super "chutné" výrazy. :D Je-li to, čili... :DD Sranda. xD
Hmm... jelito...
veva8 napsal(a):
Pěkný článek, mám radost, že je tam Elliot Stabler i když v tomto seriálu už nehraje a je to škoda, bez něj to upadá. Díky
Herec tam hral túto postavu od začiatku seriálu dokopy 12 sérií. A je to sakra tvrďák! :) Takže miesto má zaslúžené. Bez debaty.
Čo sa týka toho úpadku, nemyslím si. Spolu s Mariskou tvorili skvelý pár a totálne som si ich zamiloval, ale myslím, že aj po jeho (pre mňa) bolestivom odchode si seriál drží latku veľmi vysoko. Nové postavy možno spočiatku neohúria, ale časom som si ich tiež zamiloval. Amanda, Nick, Barba (<3 :D), teraz Carisi alebo Dodds. Prípady sú stále skvelé. A Mariska to tiahne bravúrne, moja platonická láska. <3 :D Ja som veľmi spokojný a som rád za obnovenie na neuveriteľnú 18. sériu. :))
Pajky napsal(a):
Hmm... jelito...
Díky za zařazení Reese a Arrowa, moc pěkný článek. A k tomu návrhu na článek "Tvrďačky nového milénia", co zde padl, bych rád směle dodal jeden vlastní návrh. Myslím, že v případě, že na takový článek opravdu dojde, tak v něm prostě nemůže chybět Arcee z Transformers Prime. Prostě mi přijde, že by mezi ostatní tvrďačky perfektně zapadla.
Vďaka za článok. Najviac sa mi páči táto veta "že jenom málo z těchto týpků byste chtěli potkat v noci v temné uličce". Absolútne s ňou súhlasím. Mnoho z týchto postáv poznám zo seriálov a bál by som sa ich stretnúť aj počas dňa a nie to ešte v noci. :D
Jak jsem si v úvodu článku přečetla "epické zmrtvýchvstání", hned mi bylo jasné, že tam narazím na Deana ze SPN... Tolik epických zmrtvýchvstání jako bratři Winchestrové nemá snad nikdo v celé historii televizní tvorby :D
Jinak taky tam postrádám Johna Caseyho z Chucka, naopak velmi mile potěšilo zařazení Bendera :)
Já už se začala pomalu rozčilovat, že tam nebude Hood. Skvělý tah dát ho až nakonec, děkuji za supr článek :-)
... o drsňáky, kteří naplánují to nejepičtější zmrtvýchvstání... Myslím, že byl myšlen spíše Ragnar z Vikings než Winchestrové ze SPN :-)
Isabo1 napsal(a):
... o drsňáky, kteří naplánují to nejepičtější zmrtvýchvstání... Myslím, že byl myšlen spíše Ragnar z Vikings než Winchestrové ze SPN :-)
Jo, jo, to si trafila klinec po hlavičke. ;) Pri zmŕtvychvstaní som mal na mysli Ragnara. Ale je samozrejme pravda, že sa to vzťahuje aj na Sama s Deanom a možno aj niekoho ďalšieho, nesledujem všetky seriály z výberu. Apropo, keď už to tu spomínate, prvá referencia je taká všeobecnejšia (aj keď na niekom založená bola, ale už si nepamätám :D), môže platiť na viacerých, druhá o tej nakladačke a nášupe bola na Daredevila (toho "prvosériového" :D), tretia o zlate bola na Rona Swansona, štvrtá o mohutnosti samozrejme Hora z GoT. :D A piata teda Ragnar, aj keď ako som písal, každá referencia sa určite dá použiť na viacero postáv. :) No dobre, možno okrem toho zlata v lese pri chatke. :DD
Isabo1 napsal(a):
Tak já Vikings nesleduju, takže jejich epické zmrtvýchvstání neznám :)
Pěkný fotočlánek, děkuji. S Brodym z Homelandu naprosto nesouhlasím, on byl vždy cokoli jiného než tvrdák...
Přidala bych Morgana a Hotchnera z Myšlenek zločince. Oba jsou neskutečně tvrdí a divím se, že se ještě nesložili... A Nicka z Grimma, ten je také tvrdý .-)
Atenecka napsal(a):
S Brodym z Homelandu naprosto nesouhlasím, on byl vždy cokoli jiného než tvrdák...
Seriál nesledujem, ale nie je to náhodou ten týpek, ktorého niekoľko rokov mučili v zajatí? ;) Lebo ak hej, to je klasifikácia tvrdého chlapa s neuveriteľnou vôľou a výdržou. :))
inekafe napsal(a):
Seriál nesledujem, ale nie je to náhodou ten týpek, ktorého niekoľko rokov mučili v zajatí? ;) Lebo ak hej, to je klasifikácia tvrdého chlapa s neuveriteľnou vôľou a výdržou. :))
No, oni ho nemučili celé roky (pár měsíců?), konvertoval k islámu a zradil svojí zemi. Dokonce se ani nedokázal vyhodit do vzduchu aby zabil vysoké činitele z vlády. Vždy se sesypal jak domeček z karet... Prostě slaboch...
Atenecka napsal(a):
No, oni ho nemučili celé roky (pár měsíců?), konvertoval k islámu a zradil svojí zemi. Dokonce se ani nedokázal vyhodit do vzduchu aby zabil vysoké činitele z vlády. Vždy se sesypal jak domeček z karet... Prostě slaboch...
:DDD Tak to asi máme na to rozdielny názor. Ak niekoho mučia teroristi niekoľko mesiacov a ten človek to prežije a je schopný aspoň ako-takého života, to je pre mňa tvrďák. A ešte píšeš, že ho síce konvertovali na islam, ale keď mal vyhodiť do vzduchu nejakých dôležitých ľudí vo vlastnej vláde (?), ktorých sa tí islamisti zrejme chceli zbaviť, tak aj napriek tej konverzii a všetkému si dokázal zachovať zdravý rozum a neurobil to? Keby som to bol vedel, posuniem ho na rebríčku vyššie. ;)
Slaboch by pre mňa bol, keby to urobil. ;) Ale chápem, že to je zrejme veľmi komplikovaný problém a postava mala v seriáli dosť ťažké rozhodnutia, život atď. ;)
inekafe napsal(a):
:DDD Tak to asi máme na to rozdielny názor. Ak niekoho mučia teroristi niekoľko mesiacov a ten človek to prežije a je schopný aspoň ako-takého života, to je pre mňa tvrďák. A ešte píšeš, že ho síce konvertovali na islam, ale keď mal vyhodiť do vzduchu nejakých dôležitých ľudí vo vlastnej vláde (?), ktorých sa tí islamisti zrejme chceli zbaviť, tak aj napriek tej konverzii a všetkému si dokázal zachovať zdravý rozum a neurobil to? Keby som to bol vedel, posuniem ho na rebríčku vyššie. ;)
Slaboch by pre mňa bol, keby to urobil. ;) Ale chápem, že to je zrejme veľmi komplikovaný problém a postava mala v seriáli dosť ťažké rozhodnutia, život atď. ;)
No, ono to mučení nebylo tak moc intenzivní. Jako mariňák se neměl nechat zlomit. John McCain se v zajetí nechal zlomit? to je tvrďák... A pokud už se rozhodl přestoupit, tak se měl teda odpálit, ale ouha on si to rozmyslel (a to ne proto, že by se vzpamatoval, ale proto, že nechtěl umřít) a dále pro teroristy pracoval. zradil koho mohl (některé i opakovaně), dokonce i Carrii (svojí lásku). Absolutně se sesypal a nikdy nic nedotáhl. Prostě slaboch. A to nezmiňuji těžkou heroinovou závislost....
Atenecka napsal(a):
No, ono to mučení nebylo tak moc intenzivní. Jako mariňák se neměl nechat zlomit. John McCain se v zajetí nechal zlomit? to je tvrďák... A pokud už se rozhodl přestoupit, tak se měl teda odpálit, ale ouha on si to rozmyslel (a to ne proto, že by se vzpamatoval, ale proto, že nechtěl umřít) a dále pro teroristy pracoval. zradil koho mohl (některé i opakovaně), dokonce i Carrii (svojí lásku). Absolutně se sesypal a nikdy nic nedotáhl. Prostě slaboch. A to nezmiňuji těžkou heroinovou závislost....
Ok, ok, vyhrala si. :) To už neznie až tak heroicky. :D Ako som písal, nesledujem to. V každom prípade bol v článku, ktorým som sa inšpiroval, takže to nie je moja osobná voľba. ;)
inekafe napsal(a):
Ok, ok, vyhrala si. :) To už neznie až tak heroicky. :D Ako som písal, nesledujem to. V každom prípade bol v článku, ktorým som sa inšpiroval, takže to nie je moja osobná voľba. ;)
Ale, ale Ty jsi tvrďák, že jsi mi dal za pravdu, to se mi nestalo už dlouho, aby se chlap nechal přesvědčit .-)
V temné uličce bych rozhodně ráda potkala Deana Winchestera....možná bych ani s křikem neutíkala :)
Palec nahoru za článek.
mohl tam být dexter nebo walter white.Ty byste taky nechtěly potkat v temné uličce. :D
justynajohnson napsal(a):
V temné uličce bych rozhodně ráda potkala Deana Winchestera....možná bych ani s křikem neutíkala :)
Takových je nás určitě víc :)
Jinak super článek! Rozhodně potěšil Ron Swanson, tvrďák jak má být :)
martinka182 napsal(a):
Takových je nás určitě víc :)
Jinak super článek! Rozhodně potěšil Ron Swanson, tvrďák jak má být :)
A kdyby tam stál i se Samem.....odnesla bych si je domů :) :) .)
V uličce bych nechtěla potkat Horu, ale ráda bych tam potkala Ragnara nebo Olivera :D
Gregor Clegane? Né!
A když už Damian Lewis, tak spíš Charlie Crews. 12 let ve vězení ho nejen nezlomilo, ale utvrdilo v odhodlání být nejlepší a zároveň dostat ty, kteří ho tam poslali.
Casey z Chucka mi tam taky chybí :)
A Gibbs z NCIS!
Casey z Chucka mne napadl jako první. Aj Dextera bych tu vidělá;)
Jo Locka bych nechtěl potkat nikdy a nikde. Byl to cáklouš. Chybí mi tu Monk, to byl drsňák.
Motna napsal(a):
Jo Locka bych nechtěl potkat nikdy a nikde. Byl to cáklouš. Chybí mi tu Monk, to byl drsňák.
Kdybys s ním ztroskotal na ostrově, byl bys za jeho lovecké schopnosti asi docela rád :)