Diskuze k článku Novinka pod lupou: The Frankenstein Chronicles
Olga Fábry
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 11. 2015 / 14:41:50 (před 8 roky)
off

Jestliže recenzent začne tím, že je seriál nudný, měl by aspoň napsat proč a co se mu vlastně nelíbilo. Jekyll je podle mého skvělé akční, zábavný úžasně barevný se spoustou efektů a překvapení celého roku, po téhle "recenzi" se tedy moc těším i na Frankensteina. Pokud někoho víc zajímá výhradně britská tvorba, může se přidat na https://www.facebook.com/britcomyaserialy/

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
21. 11. 2015 / 14:49:30 (před 8 roky)
on
Olga Fábry napsal(a):

Jestliže recenzent začne tím, že je seriál nudný, měl by aspoň napsat proč a co se mu vlastně nelíbilo. Jekyll je podle mého skvělé akční, zábavný úžasně barevný se spoustou efektů a překvapení celého roku, po téhle "recenzi" se tedy moc těším i na Frankensteina. Pokud někoho víc zajímá výhradně britská tvorba, může se přidat na https://www.facebook.com/britcomyaserialy/

Jekyll a Hyde má vlastní vydaný článek, kde je názor o něm. Zájemci si můžou přečíst názor i tam, ale opravdu to nejde při každé zmínce celé opakovat :)

Clear
Redaktor | Cool level: 53 | Roy
21. 11. 2015 / 15:04:44 (před 8 roky)
off

Taky si dovolím nesouhlasit s recenzentkou. Podobné seriály nesleduji, takže nedokážu srovnat např. s Ripper Street, ale jak jsem se toho seriálu bála, tak mě naopak příjemně překvapil. Ta ponurá, šedá atmosféra se mi naopak líbí a k tomuto žánru se hodí (jako třeba nesrovnatelný seriál The Killing má takovou příjemně ponurou atmosféru). První díl sice nebyl moc akční, další předpokládám nebudou o nic akčnější, ale ne každý seriál musí být plný akce, nebo sršet vtipem...

Seriálový maniak, překladatelka a velká fanynka sci-fi seriálů. Překládám seriály: Suits, Homeland, The Strain, The Americans a další. Působím na stránce neXtWeek.cz.
Doudy
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
21. 11. 2015 / 15:44:45 (před 8 roky)
off

Já mrknul na oba piloty a Jekyll jednoznačně prohrál. Přiznejme si, že ať je stavíme k sobě, nemusej mít vlastně stejnou cílovku. TFC se mi trefil vyloženě do noty, ta ponurá atmosféra dělá svoje a je pro mě víc, než hustý přestřelky v hongkongskym stylu na lanech. :-) U Jekylla mě pobavil jen "pejsek" zvěstovatel (nebo jak to bylo) a šel jsem dál. Víc bych to nerozebíral, stejně netušíme, jestli to bude jen uvedení do děje, nebo standardní průběh každý další epizody. Ať tak nebo tak, já se těšim.

Doudy
Olga Fábry
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
21. 11. 2015 / 20:37:49 (před 8 roky)
off
ragelly napsal(a):

Jekyll a Hyde má vlastní vydaný článek, kde je názor o něm. Zájemci si můžou přečíst názor i tam, ale opravdu to nejde při každé zmínce celé opakovat :)

To jsem ani nechtěla, vlastně jsem spíš reagovala na to, že se v recenci na seriál A dozvím o seriálu B,proto i můj příspěvek se týká seriálu B (začala to recenze:)

teraxa
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
22. 11. 2015 / 13:48:04 (před 8 roky)
off

S pilotem zatím spokojenost. Předpokládám, že Sean Bean bude mít na rozvoj postavy ještě dost prostoru a už se na to těším. Celá ta atmosféra seriálu mě vtáhla do děje. Myslím, že tady by se ani akce, typická pro seriály ze současnosti, nehodila. Tohle je prostě o procházení se v blátě a hledání pravdy.

Když se opijeme, říkáme hloupé věci - například pravdu.
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
16. 1. 2019 / 19:06:47 (před 5 roky)
off
teraxa napsal(a):

Předpokládám, že Sean Bean bude mít na rozvoj postavy ještě dost prostoru a už se na to těším.

Takže neumírá v pilotu? :D